Nu ja man tā randiņā pateiktu, tad gan laikam tas būtu pēdējais randiņš un braukt pakaļ arī īsti negribētu. (t) Es neteiktu, ka auto nevajag. Agrāk gan auto nebija manā ģimenē, bet tad bija citi laiki, kad autobuss kursēja uz visām iespējām pusēm daudz biežāk nekā tagad. Vai draugos bija vecs opelis kurā sēdēja vairāk kā atļauts, jo visi gribēja uz jūru.:-D Ja es tagad gribētu aizlaist uz Liepājas rajonā kādu balli, laikam tas ietu secen. Transports uz mazpilsētām tiiiiiik reti iet, ka būtu kā anekdotē-es ātri padejošu, man autiņš. Auto ir daudz +, no veikala mēbeles pat var atvest, nav jāčakarējas ar transporta firmām, lieki jāmaksā par pievešanu, neesi "piekalts" autobusu sarakstam un vēl un vēl un vēl. Vienīgi tie izdevumi arī ir, nezinu gan kā Rīgā, bet man šķiet, ka tērējot naudu par mēnešbiļetēm tu jau esi nosedzis apdrošināšanas un kādas remonta izmaksas. .
Diez viņš tā domās, ka auto nevajag, kad būs ģimene? Brīžiem paskatoties kā māmiņas mocās ar ratiem tikt vilcienā vai autobusā un vēl pilnas rokas ar iepirkuma maisiņiem, jēēēziņ...