Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīšanās ar mīļotā vecākiem.

Reitings 33
Reģ: 08.07.2018
Sveikas! Drīz pienāks tā diena, kad braukšu iepazīties ar sava vīrieša vecākiem, bet man absolūti nav nekādas pieredzes un saprašanas kā uzvesties, ko runāt, ļoti liels uztraukums par to.
Padalaties, lūdzu, ar saviem stāstiem, kā tas notika?
Vai jūsu vīrietis jūs stādīja priekšā vai pašas? Ko teicāt tajā brīdī?
Un vēl viena lieta, vai man ir kaut kāds cienast jāpaņem no sevis vai dāvaniņa mammai utt? Vecāki ir diezgan turīgi, tāpēc man nav ne jausmas, ko varētu kā ciema kukuli pasniegt un vai tas nebūs lieki?:-/
18.08.2018 12:52 |

Reitings 33
Un, piemēram, pec pusdienām, vai man vajadzētu pieteikties palīdzēt novākt no galda un tādā garā vai arī tas nebūs īsti pareizi pirmajā reizē?
Man vnk ir neerti, kad mani apkalpo, savac traukus utt, liekas, ka vajadzētu pašai to izdarīt nevis, piemēram, vīrieša mātei.
18.08.2018 12:56 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Neuztraucies, viss būs labi :-)
Ierodoties, skaties pēc situācijas, ja draugs jūs iepazīstina, Tu vari pateikt “prieks iepazīties”, vai arī “sveiki, mani sauc Alise, prieks iepazīties, esmu daudz labu par jums dzirdējusi”.
.
Būtu jauki, ja Tu atvesti cienastu. Pajautā draugam vai ģimene ir iecienījusi kādu našķi, ja ne, tad aizved ko tādu, kas pašai patīk. Var aizvest kādu glītu puķu pušķīti.
.
Vari piedāvāt savu palīdzību novācot galdu, un tad jau skatīsies pēc situācijas, ko vecāki atbildēs.
.
Par sarunām, skaties pēc situācijas, ja nezini ko teikt, labāk paklusē. Draugs noteikti palīdzēs iejusties un pavirzīs sarunu ;-)
18.08.2018 13:02 |

Reitings 101
Reģ: 18.11.2013
Es vedu puķes un pašceptu siera kūku.
18.08.2018 13:02 |

Reitings 33
Vai iepazīstoties man vajadzētu paspiest roku? Vai arī tas ir ļoti formāli? Es lasīju, ka pēc noteikumiem sievietēm itkā nevajadzētu pirmajai sniegt roku virietim, bet ja es tādā veida sasveicinos ar mammu, ko man darīt ar tēvu? :-D
Nu es pieļauju arī, ka viņš varētu automātiski pirmais pēc tam pasniegt roku sveicināšanai:-D
Pašcepti pīrādziņi smukā pītā groziņā arī būs labs cienasts?
Es par tām puķēm kaut kā šaubos, vai arī tie ir mani stereotipi, vnk nezināšu kā pasniegt
18.08.2018 13:11 |

Reitings 1164
Principā vecākai sievietei vajadzētu paspiest roku pirmajai, pec tam vari pasniegt roku tētim, bet nu nedomāju, ka obligāti jāvadās pēc etiķetes, jau atkal, skaties pēc situācijas ;-)
Pīrādziņi groziņā būs labi. Ja Tev ir stereotipi par puķēm, tad neved.
18.08.2018 13:15 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Man tomēr jāpabrīnās, cik daudz laika un enerģijas cilvēki var patērēt sadomājot nezin ko. Tā taču ir iepazīšanās ar ĢIMENI - Tava drauga tuvajiem cilvēkiem, kas par Tevi ir jau noteikti daudz dzirdējuši.
Man iepazīstoties viss bija ļoti sirsnīgi un mīļi. Nekādu roku spiešanu un etiķešu - uzreiz bučas un apskāvieni. Tā kā tie bija Ziemassvētki, vedu dāvanu kasti ar karstvīnu, gardumiem un rotājumiem.
Ja būtu tagad jāiepazīstas, arī pazīmētos ar kādu pašceptu kūku :-)
18.08.2018 13:25 |

Reitings 33
Mischa Paldies, drusku mierīgāk palika :-)
18.08.2018 13:26 |

Reitings 1164
Manuprāt jauki, ka meitene pajautā. Taču gribās atstāt labu iespaidu uz vecākiem un iepatikties :-) manuprāt vislabākā metode ir būt pieklājīgai, uzreiz apskauties nevajag, ja vienīgi vecāki uz to iet. Cilvēki un ģimenes ir tik dažādas, ja vieni nāks bučot, citi būs rezervētāki.
18.08.2018 13:32 |

Reitings 33
Zinas tante Es īsti nezinu, kādi ir viņa vecāki, pēc stāstītā, man ir radies iespaids, ka viņi ir ļoti stingri un aukstasinīgi, gan jau parapīlēju, bet jebkurā gadījumā nav ko cerēt uz visadām mīļuma izpausmēm, un negribās arī ar seju dubļos iekrist vai kā tur saka :-D
18.08.2018 13:33 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Sajūta,ka ar Elizabeti II Vindzori būs iepazīšanās:-|.
Manuprāt jo dabiskāka būsi,jo labāk. Esi Tu pati. Un kā ciemos uzvesties tak zini, elementāras pieklājības normas zini?
Par cienastu, aizved ko passgatavotu,ja māki. Kas tev labi sanāk+ kādu labu vīnu un puķes. Manuprāt ja būs kas pašas gatavots, tomēr būs sajūta,ka esi gatavojusies , nevis tā tik pa ceļam ko veikalā paķērusi.:-)
18.08.2018 13:38 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tur jau tā lieta, ka ģimenes un cilvēki ir tik dažādi. Nav vērts noskaņoties uz manierīgu rokasspiedienu, ja var gadīties apskāviens un otrādi ;-) Uz vietas arī redzēsi, ko un kā. Elementāra komunikācija ;-)
Traukus var palīdzēt novākt, ar skriešanu mazgāt nesteidzies gan, jo katram tomēr savā kārtība labāka un pareizāka 8-)
18.08.2018 15:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits