Kā Jums liekas, ko es, ejot pie ārstiem, daru nepareizi, ja nekad nevaru panākt sev vēlamo rezultātu? Ne man raksta slimības lapas, ne medikamentus. Nu, piemēram:
Aizeju pie ārsta ar klepu, tā, ka runājot sākas klepus, tāds līdz asarām un elpas trūkumam. Kaut gan man darbā daudz jārunā, lapu negrib dot. Kamēr citi to lapu dabū pat formāli, dēļ tā, lai skolā dabūtu pagarinājumu kaut kādam darba nodošanas termiņam vai eksāmenam.
Ir liela stresa situācija, tā, ka nevaru vairs koncentrēties kādām elementārām darbībām, gribu, lai uzraksta ko nomierinošu. Protams, neko tādu ģ.ā. nedara, pasaka, lai nopērk baldriāņus vai sūta uz 101 izmeklējumu, ja gribētu ko recepšu. Kamēr citiem parastā vizītē pat piedāvā izrakstīt lexotanil vai ko tādu.
Tālumā redzu ne īsti labi, pienāktos darba devēja apmaksātas brilles, bet pat tās neraksta, kamēr citi pēc jaunām, apmaksātām brillēm iet katru gadu.
Saprotu, ka manā uzvedībā ir kas tāds, kas ārstiem liek domāt, ka man pienākas mazāk kā citiem.:-( Nezinu kas. Laikam stulbs jautājums, bet tiešām nesaprotu kur varētu būt mana uzvedības kļūda, kas kaut kādā veidā atgrūž? :-(