Skudrulācis, tavi komentāri šajā diskusijā ir parādījuši, kāds cilvēks tu esi, un, tici man, ne tas, ar kuru vēlētos iesaistīties diskusijās. Es saprotu, ka mēs nedzīvojam Padomju Savienībā, bet, tici man, rasistiski un nievājoši komentāri tiek rediģēti normālās valstis, tapēc ir šokējoši lasīt ko tādu forumā, kas pārstāv vienu no populārākajiem žurnāliem Latvijā. Parasti katrai interneta lapai, ieskaitot forumus, ir noteikumi, kuriem būtu jāseko. Ja kāds lietotājs pārkāpj noteikumus, izsakot apvainojums utt, tad, sorry, tādam komentāram nav vietas, bet izskatās, ka šajā forumā noteikumiem nav vietas, ņemot vēra, kas šeit ir iepriekš noticis, ieskaitot šo diskusiju.
Tu vari izlikties, cik gudrs gribi, bet palasi savus iepriekšejos komentārus un padomā, vai tu tiešām piekrīti raganas komentāriem. Ja tu piekrīti, tad piedod, bet mums nav par ko runāt, jo es tiešām cilvēkus ar tādiem uzskatiem uzskatu par sabiedrības padibenēm un tas nav apvainojums, tas ir mans personiskais viedoklis, kuru, protams, neviens nejautāja, bet es atļāvos izteikt (tavs personiskais viedoklis par mani varbūt ir tāda pats, bet tas man neinteresē).
Es nesaprotu, kā var lietot N vārdu, izsakoties par citu rasi, bet tas laikam ir tāpēc, ka es pietiekami ilgi nedzīvoju Latvijā. Kaut gan, kad dzīvoju Latvijā, es tādus izteicienus nelietoju savā leksikā.
Un tu, skudrulāci, saki, ka te citi apsaukājas, palasi labāk, kā tu sauc citas rases pārstāvjus, bet, protams, tava atbilde būs tava bezjēdzīgā filosofēšana.
Secinājums ir viens - tu piekrīti raganai, jo pa visām varēm centies viņu aizstāvēt, tāpēc mēs esam pilnīgi pretēji cilvēki un mums nav pa ceļam, un no manas puses diskusijai ir pielikts punkts.