Attiecības ar čali no citas valsts/kultūras/rases ...

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Zinu,ka šādas tēmas jau ir bijušas desmitiem,bet nu jauni cilvēki,jauni uzskati...
Vai jūs varētu,vai jau esat izveidojušas attiecības ar vīrieti no citas valsts? Vai jums netraucētu cita valoda,radi,uzskati,ēdiens utt?
Ir tā,ka šobrīd esmu sākumposma tikšanās frāzē ar puisi no vienas no Āfrikas valstīm. Protams,sākumā viss liekas jauni un saulaini,jauni iespaidi,jauni paziņas utt,bet vai ilgtermiņā nesāks rasties pārāk lielas viedokļu atšķirības utt?
Tas tā,tēma papļāpāšanas pēc.
12.08.2018 20:14 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Piekrītu ildolcefarniente.
14.08.2018 11:06 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Esmu precējusies ar itālieti. Man tieši patīk kultūras atšķirības, mīlu Itāliju un savu otro ģimeni.
14.08.2018 11:08 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Dieklei..Tavs komentārs spilgti parāda, ka ne jau ādas krāsā slēpjas intelekts. Bravo!:-D
14.08.2018 11:37 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Mans draugs ir no Spaanijas,Madrides.
Viss ir ljoti labi, visur saskan . Nav vinjam nekaads baigais temperments. Ljoti gjimenisks, ruupiigs, miiljsh, gaadiigs.
14.08.2018 11:37 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
mīlestībai rase neinteresē. Protams, ja nav tik debilu rasistisku cilvēku kā Rīdziniece un vēl dažas, kuras noteikti no Latvijas ārā bijušas ceļojumā 2x mūžā, un neko citu kā savu sētu nav redzējušas.

Es gan neteiktu, ka mīlestībai nav absolūti nekāda sakara ar rasi. Mēs taču iemīlam cilvēkus, kas mums šķiet pievilcīgi gan iekšēji, gan ārēji. Tas, ka citu rasu pārstāvji mani, personīgi, vizuāli nepiesaista, nepadara mani par rasisti. Man nav nekādu iebildumu pret citām rasēm, nediskriminēju nevienu (nebūtu ne mazāko problēmu sadraudzēties, sastrādāties un vienkārši komunicēt) bet manām attiecību veidošanas preferencēm nav nekāda sakara ar rasismu.
14.08.2018 15:18 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Bonecutie, nesaku, ka rasisti ir cilvēki, kam, piemēram, āzieši nesaista pēc izskata, bet gan par sievišķiem kā DieKleineHexe, kurš kategoriski stāsta, ka melnajiem ir kaut kāda sava vieta tikai tādēļ, ka viņam ir citāda ādaskrāsa, un ka baltais cilvēks nevar mīlēt dzelteno/melno/ da kaut vai zaļo cilvēku. Pasaulē nav tikai melns un balts.
Sēžu pie datora un šausminos, kā vispār tādi cilvēki var izaugt. Ja man būtu vairāk brīvu līdzekļu es tevi, DieKleineHexe, labprāt gribētu aizvest da kaut vai uz kādu Eiropas valsti, kur tie tik ļoti tevis nīstie melnie ir daudz, lai tu varētu kādu iepazīt un saprast, ka tas, cik cilvēks ir labs vai slikts, un vai viņu var mīlēt vai nemīlet, nav atkarīgs no viņa ādas krāsas. Liels fui. Varu iedomāties, ka esi augusui kādā mazā lauku pilsētiņā ar aprobežotiem vecākiem un vecvecākiem, kuri tev ir skalojuši smadzenes, ka ārzemes ir drausmīga vieta, ka visi citi, kas nav kā tu, ir sliktāki, un ka tu, baltā "aristokrāte", esi vislabākā. FUI tev. (e)(e)
14.08.2018 16:23 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Man arī ir kultūras, kuras nesaista, kur esmu iepazinusi cilvēkus, saprotot, ka "nav mans", bet tas man nedod nekādas tiesības teikt, ka viņa vieta ir tur vai šur. Ja mēs turpināsim dzīvot sabiedrībā, kur kāds domā, ka ir labāks kā otrs, tad nu ir beigas gan.
Nē, neesmu ticīga, un neizrāvu to no bībeles, bet taču sajēgai par līdzcietību pret cilvēkiem, ar ko jādala pasaule, ir jābūt! Es pilnīgi sacepos! (e)
14.08.2018 16:26 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
man attiecībās ir svarīgi runāt, spēt saprasties, uztver vienam otra humoru, iekarst diskusijās, runāt vārdu spēlēs un zemtekstos. Ja cilvēkam pietiek ar "I love you", tad jau varbūt arī var tā dzīvot. (Smaga nopūta).

+++
Nepiesaista ārzemnieki, it īpaši muslimi, indieši, melnādainie.
14.08.2018 16:30 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
ildolcefarniente, pati to saasināti uztvēri.
14.08.2018 16:32 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Nebūs tur nekas labs ar cittautieti. Tā ir pavisam cita pasaule, forši ja tev uzskati sakrīt
Man fb arī ir rakstījuši arābi ar vēlmi iepazīties, ar vienu sanākusi konstruktīva saruna, kurā viņš atklāti pateica, ka viņam un pārsvarā pārējiem arābiem vajag sievieti ar eiropejisku domāšanu, ka viņu valstī ir karš un vajagot prom. Nu nekā laba
Ar arābu neko neveidotu, bet ar citu eiropejieti gan
14.08.2018 16:39 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Die Kleine Hexe izteicaas loti suliigi-atkal!:-D
Es laikam tik ilgus gadus esmu visu iespeejamo kultuuru juuraa,ka domaaju-nee,nespeetu.Noteikti nespeetu ar musulmaani dziivot(laikam par daudz esmu saklausijusies darbaa staastus,kaa tas ir ,dziivot ar siis kultuuras viiriesiem!
14.08.2018 18:05 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
esmu saklausijusies darbaa staastus

Padalīsies?
14.08.2018 18:09 |

Reitings 3871
Pasadena-laikam tomeer nee...un jaa ,visi cilveeki nav vienaadi utt.Es vispaar nepreciizi pateicu-ne kultuura varbuut,bet tiesi ticiiba!Vieniigais ko varu teikt-tur ir tik daudz aizliegumu,ka es noteikti buutu piesista pie staba!:-D
14.08.2018 18:34 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Taam meiteniiteem, kas te shausminaas pie saviem datora ekraaninjiem par maniem izteikumiem, varu pastaastiit, ka jau esmu tik daudz celjojusi, cik juus visaa savaa muuzha visdriizaak neceljosiet. Kaa arii esmu uztureejusies iisaaku vai garaaku laika posmu tik valstiis, uz cik juus parastaa celjojumaa diez vai aizbrauksiet. Kaa arii sazinos tik valodaas, cik diez vai te kaada paarvalda :-D Melniishu miiljotaajas var droshi jozt uz kaadu melniishu etnisko miitnes zemi vai arii doties uz Eiropas dienvidu galu, pietauvot vinju plostus :-D Paarprastais humaanisms :-D Cik daudz no savu etniskos dzimtenju resursiem melniishi ir jeegushi izmantot? Cik daudz melniishi ir devushi planeetas progresaa? Cik mums Nobela preemijas laureaatu, piemeeram, starp melniishiem? Melniishi prot skriet, speeleet basketbolu (meerkakjim arii var iemaaciit bumbu iemest grozaa), veel melniishi pavisam noteikti neatsakaas uzkaapt virsuu taadaam paarprastaa humaanisma duraam, kaadas te izpauzhas :-D
P.S. Tai pajoliitei, kura te pieteicaas mani vest kaut kur, Tu visdriizaak pusgadaa nopelni tik, cik man viena rokassominja maksaa, bet ne par to ir shii teema. Kad iekraasi no savas papiiru paarcilaataaju aldzinjas, tad uzvelc minjuku un dodies uz Londonas, Pariizes vai Berliines metro, piemeeram, apmainiities ar kultuuras veertiibaam kaadaa melniishu baraa. Bet, nee, labaak ej kultuuras veertiibu apmainjaa kaadaa melniishu beeglju nometnee :-D Nez vai tik daudz vareesi iekraat, lai dotos uz shtatiem, nu bet ja tomeer, tad padod zinju, ieteikshu kvartaalus, kuros vareesi sastapt melniishus vairumaa un parunaat, piemeeram, par Kanta “Tīrā prāta kritiku”, shie tak taadi jauki un inteligjenti vairumaa:-D bet varbuut Tu veelies panjemt mugursomu un izbraukt cauri Aafrikas kontinentam? Es Tev ieteikshu apskates veertas valstis, kuraas ir jauki un iteligjenti melniishi, noteikti Tevi uz rokaam iznesiis cauri dzungljiem, korii citeejot Niichi un pie ugunskura Tev nospeelees Bēthovena 5. Simfoniju :-D Bet varbuut Mocarta Rekvieemu, pirms pakaarshanas kokaa? :-D
P.P.S. Tas, ka uz kaadiem desmit tuukstoshiem eksistee kaads viens, kursh ir kaut ko devis shai planeetai, man galiigi pie pakaljas. Skumstu par to, ka shatos savulaik atceela verdziibu :-D Pasaules veesture vareeja buut savaadaaka :-D
14.08.2018 19:23 |

Reitings 114
Reģ: 30.03.2018
es jūtu, ka te drīz būs ļoti interesanti
14.08.2018 19:33 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Man liekas,ka DieKleine nevajag apcelt, viņas padomos ir vērts ieklausīties. Pārsvarā skarbi izsakās,bet reizēm tas ir tas ko vajag dzirdēt :-P
14.08.2018 19:35 |

Reitings 3871
Tweek-noteikti piekriitu tam,ka Die kleine Hexe biezi saka taa kaa ir,bet nu "suliigi "gan!
14.08.2018 19:51 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Die kà tevi tur, tad, kad senie ēģiptieši cēla piramīdas, Eiropā cilvēks bija labi, ja tikko no koka nokāpis.. Tā, ka tas ir ļoti diskutējams jautājums, kurš pasaulei vairāk labumu nesis. :-D
A par somiņām, mīļā, kad pati tādai spēsi nopelnīt, tad arī parunāsim. Kājas paplest nav liela māksla.
14.08.2018 19:58 |

10 gadi
Reitings 112
Reģ: 08.04.2012
Ja tiešām jūti, ka saskan, tad par pārējo neiespringsti, ceļi un iespējas atradīsies, ja gribēsiet. Un ja neatradīsies, nu un?! Būs tev vēl viena forša pieredze, ko ielikt bagāžā.
Par mani - jā, varētu un gribētu. Pagaidām tieši ar citas tautas pārstāvjiem saprašanās veidojusies visātrāk un dziļāk kā ar "vietējiem", gribētos paeksperimentēt un pamēģināt, kaut reāli apzinos, ka tad dažādu papildus šķēršļu ir krietni vairāk.
14.08.2018 19:58 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Ir bijušas nopietnas attiecības ar ārzemniekiem, manā gadījumā es esmu ārzemniece viņu valstī :-). Manā gadījumā nekādas īpašas kultūras atšķirības, kas traucētu attiecībām, neizjutu. Izņemot viņu tradīcija sabučoties ar visiem draugiem un paziņām, ko satiek uz ielas, pat mani-pilnīgu svešinieci :-D No sākuma mana atturīgā latvietes dvēsele nevarēja pie tā pierast, man vienmēr bija tāds "nenāc man klāt, nebučo mani", es tik vienmēr izstiepu divus metrus garu roku pretī :-D
14.08.2018 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits