Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ieaug matiņi

Reitings 759
Reģ: 18.06.2018
Sveikas!
Man ir problēma jau labu laiku,ieaug matiņi uz kājām un metas pumpas...Kājas es skuju, bet ieaug matiņi un paliek sarkanas mazas pumpiņas otrajā dienā,un pēc tam itsevišķi vasarā, kas bieži jāskujās, tad nav iespējams to izdarīt, jo tās visas pumpiņas sanāk traumēt un tek asins. Kā tad var uzvilkt kaut ko izņemot bikses!? Esmu pirkusi epilatoru,bet tas problēmu nepadara labāku. Varbūt kāds zin kādu labu ziedi, smēri vai vienkārši veidu kā iegūt skaistas kājas? Jo tās pumpiņas nu galīgi neizskatās skaisti, liekas kā apsārtums/iekaisums.
06.08.2018 08:13 |

Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Pamēģini depilācijas krēmu
06.08.2018 08:36 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
1) skūt matiņu augšanas virzenā, tādā veidā ataugušam matiņam ir vieglāk tikt āra
2) izmantot svaigu asu žileti, nevis 1x lietojamos skuvekļus
3) lietot atbilstošu skūana# želeju, putas un tt. Ja nav - matu kondicionieri, nevis šampūnu
4) obligāti bieži mitrināt ādu ar kādu krmu
5) reizi nedēļā labi noskrubēt ādu
6) ja matiņi tomēr ieaug uz skartām zonām lietot kādu speciālo līdzekli, kas paredzēts, lai matiņi neieaugtu (ir speciālais Depileve, Rica un citiem vaskošanas zīmoliem), salicilskābes spirta šķīdumu vai visjiftīgāko Skin Doctors Ingrow Go (ir feelunique vai lookfantastic, neizkstās baigi léts, bet ar to iepakojumu pietiks vairāk kā gadam).
7) apdomāt kādu permanento matiņu likvidana# procedūru (fotoepilācija, lāzerepilācija).
06.08.2018 10:05 |

Reitings 759
Reģ: 18.06.2018
@sugar Paldies par ieteikumu. No 2)-5). visu daru, bet par to matiņu augšanas virzienu esmu lasījusi, bet liekas,ja skūšu augšanas virzienā, tad neko nenoskūšu gludi. Gribas nedaudz apārstēt tās sarkanās pumpiņas, jo pašlaik pat nav iespējams noskūt kājas.
06.08.2018 10:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits