Man tāds jautājums ne pa ķeksi, tas nav saistīts ar šīs paaudzes neprasmi iepazīties, uzrunāt otru ārpus soc portālu vides? Tipa slimnīcā bikli lūrēja uz to čali, bet nemācēja / nepietika drosmes uzrunāt, un cer tagad tikt pie vārda uzvārda, lai iepazītos ar šo pašu čali internetā, jo tā vismaz māk?
Xanax, tak piesakies
Gara auguma ,dziljas acis.
Aj, forumā meiču un arī iespēju netrūkst.Oooo, paspēji jau noskaidrot, ka tēmas autore neatbilst Taviem vizuālajiem standartiem?
Man tāds jautājums ne pa ķeksi, tas nav saistīts ar šīs paaudzes neprasmi iepazīties, uzrunāt otru ārpus soc portālu vides? Tipa slimnīcā bikli lūrēja uz to čali, bet nemācēja / nepietika drosmes uzrunāt, un cer tagad tikt pie vārda uzvārda, lai iepazītos ar šo pašu čali internetā, jo tā vismaz māk?
Taa jau likaas, ka vairaak par aizvainojumiem neko neieguushu. Paldies visiem
90tajos pasūtīju žurnālus Mana un Laba, tur regulāri bija lasītāju iesūtītās vēstules ar domu: "Puisi, kas brauca ar mani vienā vilcienā no turienes uz turieni tajā diennakts stundā, izkāpa tajā un tajā pieturā, ar zilu sporta somu un sarkanu svīteri un man uzsmaidīja, atsaucies!" Šajā ziņā jau nekas nav baigi mainījies.