Nespēju sevi iedomāties darot ar viņu TO

Reitings 31
Reģ: 03.08.2018
Sveikas, meitenes.
Man vajag padomu. :-(
Vairāk kā mēnesi tiekos ar kādu puisi. Šķiet, ka vīriešu ideāls. Dāvina puķes, dārgas dāvanas, ideāli var parunāt, atbalsta jebkurā situācijā, mīl jokot, ideāls ķermenis, nav kaitīgu ieradumu. Tiešām viss ko vien var vēlēties.
Mums nav bijis seks, nevēlējos steigties. Viņš mani nesteidzina un saprot.
Pēdējā laikā viņa uzvedība skaidri liek saprast, ka viņš to vēlas. Un šeit sākas problēma.
To nevēlos es. Vienkārši nespēju sevi iedomāties darot to ar viņu. Tiešām jūtu saikni un jūtas starp mums, bet viņš mani nepiesaista seksuāli.
Vai ir man vajadzētu viņam to pateikt? Baidos no viņa reakcijas, nevēlos viņu zaudēt.
Reizēm man šķiet, ka uztveru viņu kā tuvu draugu un tāpēc seksuālas attiecības mūsu starpā man šķiet nereālas un nevēlamas.
Es nesaprotu, ko darīt.
Varbūt vajag izbeigt šīs attiecības? Vai varbūt jānogaida un viss nāks ar laiku?:-(
04.08.2018 18:18 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Nu reti kurai patīk tie kautrīgie....

Patīk jau sievietēm arī vīrieši ar noslēpumiem.
05.08.2018 18:38 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Noslēpumainība nav tas pats kas kautrīgums , tevis piesauktās Greja nokrāsas, viņš kā reiz bija noslēpumains ... ;-)
05.08.2018 18:40 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Aj nu tas tak ir logiski, ka virietis attiecibas gribes seksu. Jeeezin nu, nevajag jau pataisit to par kaut ko arpratigu. (t)
05.08.2018 20:22 |

10 gadi
Reitings 112
Reģ: 08.04.2012
Pirmkārt, tu to čali baigi idealizē.
Otrkārt - priekš kā viņš ir ideāls kā vīrietis?
Treškārt, nerodas sajūta, ka tavas jūtas pret viņu būtu tādas ar segumu jeb "īstas". Kāpēc? Jo tu visas viņa ideālās kvalitātes uzskaiti kā checklistā - ķermenis check, nauda check, humors check, komunikācija check.....nedzirdu vārdus, kas liecinātu par emocionālu saikni kā pret potenciālo partneri: man ar viņu ir labi, jūtos droši, mīlēta, viņš ir gādīgs, labsirdīgs, izturas pret mani ar cieņu utml.
Man liekas, galvenais jautājums ir - ko tu gribi? Vai tu vispār gribi, lai jums kaut kas sanāktu vairāk par draudzīgām attiecībām?
Un nu un, ka viņš ir izskatīgs?! Sekss lielākoties ir galvā!
05.08.2018 21:25 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Varbūt vajag izbeigt šīs attiecības?

Jā.
05.08.2018 21:32 |

Reitings 81
Reģ: 13.05.2018
Cik ironiska situācija. Puisis ideāls,izskatīgs, komunikācija laba, dāvanas apmierina, bet nekam vairāk tu neesi gatava. Beidz sāpināt puisi un spēlēties ar viņa jūtām, pasaki uzreiz un miers. Izskatās, ka tev vairāk patīk fakts, ka esi ar kādu attiecībās, nevis pats puisis.(t)
05.08.2018 22:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
sinliveaniel , ir ari cilveki kuriem sex nav svarigs un to ari neizbauda vai tad tiesam ir jega darit to vnk jo otrs grib?? domaju normals virietis saprastu tak var redzet ja otram 0 emociju saja jomaa . bet nu jabut atklatam vai nu abi meginaja vai skiras vai domaa talak ko darit. man attiecibas svarigakais ir kads cilveks , attieksme, kopejas interesses, patik vairak samilosanas un tiesi but kopaa ar kaadu ko varu stundam ilgi but kopaa un justies labi tikai runaajot utt
06.08.2018 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!