Nespēju sevi iedomāties darot ar viņu TO

Reitings 31
Reģ: 03.08.2018
Sveikas, meitenes.
Man vajag padomu. :-(
Vairāk kā mēnesi tiekos ar kādu puisi. Šķiet, ka vīriešu ideāls. Dāvina puķes, dārgas dāvanas, ideāli var parunāt, atbalsta jebkurā situācijā, mīl jokot, ideāls ķermenis, nav kaitīgu ieradumu. Tiešām viss ko vien var vēlēties.
Mums nav bijis seks, nevēlējos steigties. Viņš mani nesteidzina un saprot.
Pēdējā laikā viņa uzvedība skaidri liek saprast, ka viņš to vēlas. Un šeit sākas problēma.
To nevēlos es. Vienkārši nespēju sevi iedomāties darot to ar viņu. Tiešām jūtu saikni un jūtas starp mums, bet viņš mani nepiesaista seksuāli.
Vai ir man vajadzētu viņam to pateikt? Baidos no viņa reakcijas, nevēlos viņu zaudēt.
Reizēm man šķiet, ka uztveru viņu kā tuvu draugu un tāpēc seksuālas attiecības mūsu starpā man šķiet nereālas un nevēlamas.
Es nesaprotu, ko darīt.
Varbūt vajag izbeigt šīs attiecības? Vai varbūt jānogaida un viss nāks ar laiku?:-(
04.08.2018 18:18 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Man cilvēcīgi žēl viņa, taču zinu, ka ja vilkšu garumā, tad viņam būs vēl sāpīgāk.

Nemuldi, ja tev viņa būtu tik ļoti žēl, tad sen jau būtu pateikusi viņam visu kā ir un netērētu savu laiku un viņa. Te tā pat viss ir skaidrs, kāpēc vēl neesi to izdarījusi. Drīzāk izskatās, ka negribi pazaudēt dārgo dāvanu un uzmanības saņemšanu no viņa puses + neapzināti noteikti liec viņam manīt, ka kaut ko tomēr vēlies, lai viņš turpinātu tevi "aplidot".
Bet nekas, jebkurā situācijā arī ir savs pozitīvais, manuprāt, katram vīrietim dzīves laikā ir jāiziet šāda veida "attiecībām" cauri, lai vēlāk varētu šitādus sievišķus atsijāt uzreiz, šāda veida pieredze, manuprāt, pat ir veselīga nākotnes vārdā.
Ja tomēr izdomā visu izbeigt, mans ieteikums būtu melot un neteikt patieso iemeslu, ka "tev uz viņu nestāv", vīrieši tādas lietas ņem vairāk pie sirds, nekā attiecību izbeigšanu
05.08.2018 12:23 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Nevajag visus bāzt vienā maisā.

Kurš te bāž visus vienā maisā? (t) Es atbildēju uz Viedās Minkas apgalvojumu, ka mēs izvēlamies seksu ar potenciālajiem pēcnācēju radītājiem. Tā nav.
05.08.2018 12:49 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Man šķiet, ka mēģināt ar kādu pārgulēt tikai, lai pamēģinātu, man kā sievietei atņemtu kripatu no mana ego.

Nu vispār jau tas nebūtu tikai, lai pamēģinātu. Nav jau gluži puisis no ielas. Tas ir puisis, kuru pati apraksti par perfektu, un kuru, kā pati saki, negribi zaudēt.
05.08.2018 13:07 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu nu, tik zel puisa, negribi sapinat, bet ej uz randiniem, lauj aplidot utt. Saprotu, ja butu pateikusi, ka juties, bet vins turpinatu aplidot, cerot ka kas mainises, bet sita, kad nooooteikt doma, ka viss ir apbuseji, bet vienkarsi lenam virzas uz prieksu, skiet loti egoistiski.
Pargulet ar idealo virieti, ar kuru kind of esi attiecibas, nu gan ego zaudesana :-D
05.08.2018 13:47 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Ietiektu izbeigt attiecibas un beigt čakarēt puisi.
05.08.2018 14:35 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es saprotu kaa tas ir kad viens grib , bet otrs nee. es pati neesmu isti seksuali aktiva un nekad neesmu bijusi . manuprat attiecibas tas ir jaizruna un jaatrod kompromiss vai jadomaa talak. Ja nav iespeejams izrunat situaciju un virietim tikai sex.prata tad nav jega turpinaat
05.08.2018 15:17 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Un arit davanam nevar sex nopirkt ja vien sieviete nav proatituta
05.08.2018 15:19 |

Reitings 470
es saprotu kaa tas ir kad viens grib , bet otrs nee. es pati neesmu isti seksuali aktiva un nekad neesmu bijusi . manuprat attiecibas tas ir jaizruna un jaatrod kompromiss vai jadomaa talak. Ja nav iespeejams izrunat situaciju un virietim tikai sex.prata tad nav jega turpinaat

un kāds tavuprāt šinī situācijā var būt kompromiss? ā jā, turipni man pirkt visu ko sirds kārto, bet seks VARBŪT bus kaut kad nākotnē, HA to jau tu gribētu.
kuram vīrietim sekss nav prātā? vai varbūt tu uzskati ka vīrieši randiņo un tērē naudu uz sievietēm, tāpēc ka, viņi grib saskatīt sievietes dziļo dvēseles redzējumu? vai arī viņiem vnk nav naudu kur bāzt? :-D
05.08.2018 15:32 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Protams, TheLaw, dārgumiņ, kā gan citādi - sievietes ir domātas tikai un vienīgi tam, lai Tev būtu, kur Tavu zelta zuti izpeldināt, citādi šis bez mitruma tā sačervelējas čokurā, ka paliek knapi saskatāms, ja ne vispār neredzams. :D
.
Tāpēc pareizi vien dari, ka dodies uz randiņiem, pērc kažokus, rotas un dzīvokļus, ziedo Lielā Zelta Zuša Templim prāvas summas, par ko visu (un arī jebko citu) Tavas mīlas priesterienes dāsni atmaksā ar Tava mazmazītiņā zelta zuša palielināšanas operāciju. :-P
05.08.2018 15:46 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Nekādas loģikas, dāvanas gribi, uz randiņiem skrien palēkdamās , bet seksu - ni, ni,ni.
Tātad, ja negrib sexu, tad ir neloģisks.
05.08.2018 15:56 |

Reitings 470
Protams, TheLaw, dārgumiņ, kā gan citādi - sievietes ir domātas tikai un vienīgi tam, lai Tev būtu, kur Tavu zelta zuti izpeldināt, citādi šis bez mitruma tā sačervelējas čokurā, ka paliek knapi saskatāms, ja ne vispār neredzams.
.
Tāpēc pareizi vien dari, ka dodies uz randiņiem, pērc kažokus, rotas un dzīvokļus, ziedo Lielā Zelta Zuša Templim prāvas summas, par ko visu (un arī jebko citu) Tavas mīlas priesterienes dāsni atmaksā ar Tava mazmazītiņā zelta zuša palielināšanas operāciju

Ja man sieviete patīk es ar viņu gribu seksu, ārprāts kāds es tomēr lops esmu, kā es vispār uzdrošinos kaut ko tādu domāt un gribēt.
Laikam būs jāņem domu gājiens no tevis un jāiet uz randiņiem un jāizpilda visas sieviešu iegribas, jādāvina dārgas dāvanas, jālaiza kājas un es pat nedrīkstu iedomāties, ka es kaut ko arī gribu no sievietes un pēc pāris mēnešiem jāveido cosmo diskusija, ar nosaukumu - kā izkļūt no draugu zonas
05.08.2018 16:08 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vislabāk ir atklāti pateikt, kā ir. Šaubos, ka puisis pēc atteikuma gribēs palikt draugos, bet nu ko darīt.
Bet es nesaprotu ieteikumus "nu tak pamēģini" un "randiņi jāatpelna", WTF? Ar seksu ir jānodarbojas tad, kad ir abpusēja vēlēšanās! Turklāt viņi tiekas mēnesi, tas ir normāls laika periods, kurā iepazīt vienam otru un apdomāt - gribas kaut ko vairāk vai nē. Es nezinu, kas autorei skaitās "dārgas dāvanas", bet puisim taču arī vajadzētu apķerties, ka pirms mēneša iepazītai sievietei, ar kuru viņam nav nopietnu attiecību, varbūt nevajadzētu dāvināt dārgas mantas. Bet no dāvanām būtu labāk atteikties, ja zini, ka nekāds turpinājums nav gaidāms.
05.08.2018 16:09 |

Reitings 4218
Nu, bet TheLaw, mīļumiņ, vai tad liedzu Tev doties uz randiņiem ar nolūku Tavu zelta zuti palielināt peldināšanas mistērijā. Nu, takš dodies, vai man žēl. :D
.
Tik savai randiņpartnerei gan pirms tam godīgi pasaki, ka līdz ar visiem citiem ziedojumiem Lielā Zelta Zuša Templim viņa būs tas galvenais upuris, bez kura nekādas Tava mazmazītiņā zelta zuša palielināšanas operācijas nav un nebūs. :-P
05.08.2018 16:36 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Tu jau pati sev atbildeji. Virietis seksuali nepievelk, risket un meginat ari neesi ieintereseta, bet davanas gan gribas, vai ne?

+1, un tam žēlumam pret vīrieti īsti neticu. Kāpēc viņš būtu jāžēlo? Tāpēc, ka autorei viņš seksuāli nesaista? Domāju, ka drīzāk žēl, ka viņam tiek dotas veltas cerības, un atņemts laiks, kad viņš varētu satikt kādu, kura viņam patīk, un kurai viņš neviltoti patiks un saistīs. Tiešām jautājums rodas, kā īsti autore iedomājas nākotni šādā situācijā?
P.S. To sakot gan, neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka saņem dāvanu/dāvanas, sievietei/vīrietim ir kaut kāds pienākums lēkt gultā ar dāvinātāju vai būt “parādā” kā citādi. Nevajag tad to saukt par dāvanu. Bet šajā situācijā tiešām izklausās pēc kaut kādas izmantošanas (ne tikai saistībā ar dāvanām, bet arī laiku, uzmanību un atbalstu), jo ir diezgan skaidrs puiša nodoms.
05.08.2018 16:37 |

Reitings 20
Reģ: 31.07.2018
+1, un tam žēlumam pret vīrieti īsti neticu. Kāpēc viņš būtu jāžēlo? Tāpēc, ka autorei viņš seksuāli nesaista? Domāju, ka drīzāk žēl, ka viņam tiek dotas veltas cerības, un atņemts laiks, kad viņš varētu satikt kādu, kura viņam patīk, un kurai viņš neviltoti patiks un saistīs. Tiešām jautājums rodas, kā īsti autore iedomājas nākotni šādā situācijā?

++++
Dāvina puķes, dārgas dāvanas,

Šeit vajadzētu konkretizēt - kas ir dārgas dāvanas? Šī mērvienība "dārgs", domāju, ka katrai sievietei atšķiras. Savādāk nevar saprast vai tiek dāvināti sudraba auskari vai Ferrari.
05.08.2018 16:46 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Motivācija rodas pēc kaut kā notikuša (avots)
Tādēļ nevajag īpaši iespringt par šo, bet vienkārši darīt, ļauties.
Ir visādi posmi dzīvē un ja jūs satiekat visai labi, tad iespējams arī gultā satiksiet.
Pēc visa teiktā var saprast, ka puisis nav visai uzbāzīgs šinī sakarā un tas Tev arī lika viņu ievietot "friendzone". Sievietes iekāro nekaunīgākus un bieži vēlas, lai tās vnk paņem spēcīgs tēviņš. 50 shades of Gray lielā popularitāte, starp sievietēm, to parāda.
05.08.2018 17:28 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Sievietes iekāro nekaunīgākus un bieži vēlas, lai tās vnk paņem spēcīgs tēviņš. 50 shades of Gray lielā popularitāte, starp sievietēm, to parāda.

Ja sievietei tas "tēviņš" galīgi nepiesaistīs, tad ar savu nekaunību viņš tikai paliks par nekaunīgu pamuļķi. Arī tas ir jāņem vērā un jāsaprot.
05.08.2018 17:36 |

Reitings 4218
ellle, mīļumiņ, Tu noteikti vari uzspēlēt BDSM gultas ainiņu ar savu atvaļinājuma romāniņu, ko esi nocopējis cosmo - ū, mazā, kāds es liels un varens, kad esmu Tevi sašņorējis un Tu neko nevari man iebilst pretī, bet, pag, kur mana uzzīmētā nauda palikusi? :D
.
Bet ja nu gadījumā Tev te galīgi neveicies ar medībām, sarkano lukturu rajoniņā vienmēr pieejams BDSM serviss visām gaumēm un patikšanām - par īstu naudu šoreiz, tas gan. :-P
05.08.2018 17:40 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu reti kurai patīk tie kautrīgie.... 8-)
05.08.2018 17:50 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Nu reti kurai patīk tie kautrīgie....

Kautrīgums ir tad, kad nevar vārdu pār lūpām pārspļaut un atzīties. Bet ja pēc atteikuma seko vēl vairāki mēģinājumi kādu pielauzt, tā jau ir nekaunība. Atliek tikai pabrīnīties kā cilvēkiem patīk kaut ko tēlot un spēlēt ar mazohisma piegaršu saistošas lomas.
05.08.2018 18:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!