Man cilvēcīgi žēl viņa, taču zinu, ka ja vilkšu garumā, tad viņam būs vēl sāpīgāk.
Nevajag visus bāzt vienā maisā.
Man šķiet, ka mēģināt ar kādu pārgulēt tikai, lai pamēģinātu, man kā sievietei atņemtu kripatu no mana ego.
es saprotu kaa tas ir kad viens grib , bet otrs nee. es pati neesmu isti seksuali aktiva un nekad neesmu bijusi . manuprat attiecibas tas ir jaizruna un jaatrod kompromiss vai jadomaa talak. Ja nav iespeejams izrunat situaciju un virietim tikai sex.prata tad nav jega turpinaat
Nekādas loģikas, dāvanas gribi, uz randiņiem skrien palēkdamās , bet seksu - ni, ni,ni.Tātad, ja negrib sexu, tad ir neloģisks.
Protams, TheLaw, dārgumiņ, kā gan citādi - sievietes ir domātas tikai un vienīgi tam, lai Tev būtu, kur Tavu zelta zuti izpeldināt, citādi šis bez mitruma tā sačervelējas čokurā, ka paliek knapi saskatāms, ja ne vispār neredzams.
.
Tāpēc pareizi vien dari, ka dodies uz randiņiem, pērc kažokus, rotas un dzīvokļus, ziedo Lielā Zelta Zuša Templim prāvas summas, par ko visu (un arī jebko citu) Tavas mīlas priesterienes dāsni atmaksā ar Tava mazmazītiņā zelta zuša palielināšanas operāciju
Tu jau pati sev atbildeji. Virietis seksuali nepievelk, risket un meginat ari neesi ieintereseta, bet davanas gan gribas, vai ne?
+1, un tam žēlumam pret vīrieti īsti neticu. Kāpēc viņš būtu jāžēlo? Tāpēc, ka autorei viņš seksuāli nesaista? Domāju, ka drīzāk žēl, ka viņam tiek dotas veltas cerības, un atņemts laiks, kad viņš varētu satikt kādu, kura viņam patīk, un kurai viņš neviltoti patiks un saistīs. Tiešām jautājums rodas, kā īsti autore iedomājas nākotni šādā situācijā?
Dāvina puķes, dārgas dāvanas,
Sievietes iekāro nekaunīgākus un bieži vēlas, lai tās vnk paņem spēcīgs tēviņš. 50 shades of Gray lielā popularitāte, starp sievietēm, to parāda.
Nu reti kurai patīk tie kautrīgie....