Ja vēlēšanas būtu rīt..

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Ja vēlēšanas būtu rīt, par kuru politisko partiju balsotu, kāpēc?
03.08.2018 15:57 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Facebook piesekojot viņiem un viņu mājaslapā var visu izlasīt par partijas programmu. Viņi tāpat uzvarēs vēlēšanas un varat runāt, izsmiet cik vien gribat. Varat turpināt vēl 28 gadus atbalstīt savas jenotības, nacionāļus, zaļos komunistus utt. Saeimā viņi tāpat tiks, reitingi ir jau ir pietiekami un ir vēl lielāki nekā tos īstenībā atspoguļo.
03.08.2018 22:58 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
KPV
03.08.2018 23:09 |

Reitings 262
Reģ: 23.06.2017
Paši brīnījās par Trampa ievēlēšanu, bet tagad tie paši idioti ir par KPV.... bez komentāriem.
03.08.2018 23:24 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Facebook piesekojot viņiem un viņu mājaslapā var visu izlasīt par partijas programmu]
Kur viņu programmā ir kaut viens vārds KĀ tiks realizēti viņu programmas mērķi? Kaut vai punktā par bērnu dārziem? Bērnu dārzus valstij, bla, bla, bla... Kā tas tiks realizēts? Par kādiem līdzekļiem? Kā tie bērnu dārzi tiks visiem gribētājiem nodrošināti? Šobrīd lielākā bd problēma ir telpu trūkums - viņi tās telpas no kurienes izraus? Uzcels katrā lauku ciemā jaunu bd? Kur? Uz ielas? Jo arī zeme tad ir jānopērk. Par kādiem līdzekļiem? Kaut viena summa ir aprēķināta - cik viena bd uzcelšana izmaksās kaut vai Salaspilī, Ventspilī utt.? Un cik tādu bd vajag uzcelt. Nekādu aprēķinu, nekā. Un tā es varu uzdot n-tos jautājumus par katru punktu. Un es neesmu vienīgā, kas uzdod jautājumus, bet pretī saņem tikai kārtējo demagoģiju bez konkrētām atbildēm.
04.08.2018 06:13 |

Reitings 48
Reģ: 02.04.2018
NA
04.08.2018 06:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
tagad tie paši idioti ir par KPV.... bez komentāriem.

Malacīte.. jau ķeries klāt pie rupjībām! Manuprāt, jebkurā no partijām ir kāds šausminošs faktors, kas balss atdošanu padara neizpratnes pilnu! Tāpēc jāsāk vienam otru lamāt?
04.08.2018 08:07 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Trīs vīri pirmajā foto jau sen grozās pa kapiem, zinot to, kādā stāvoklī ir novesta valsts.
nato jau trenējas vietējo apspiešanai. Ja kāds gribēs pārmaiņas un protestēs, tad, visdrīzāk, tiks uzskatīts par maskavas trolli, lai gan jebkurš normāls cilvēks redz, ka valstī ir vajadzīgas pārmaiņas. Nav ne jausmas, kas notiks ar Latviju, bet, ja nevēlamies, lai šī valsts pilnībā tiktu iznīcināta, ir nepieciešamas pārmaiņas.
Daudzas te tos, kas vēlēs balsot par kpv, sauc par muļķiem neapjēdzot, ka cilvēki ir izmisuši un nodzīti līdz absolūtai valstiskuma neticibai. Cilvēki grib pārmaiņas un jebkas, kas kaut nedaudz līdzinās pie varas esošajam baram tiek uztverts ar neticību.
04.08.2018 08:41 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
KPV LV
Visi draugi, radi ar kuriem esmu runājusi balsos par to pašu!
Mani visvairāk fascinē tie, kuri izsmej un nievā šo partiju. Tas, ka visas pārējās partijas ir izzagušas valsti un tur vispār dažs labs nezin ne ko viņš dara, ne kur atrodas - tas gan nevienu neinteresē.
Meklēsim blusas jauniņo kažokā, lai vecie sēž kur sēdējuši.. :-D
04.08.2018 08:48 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Paši brīnījās par Trampa ievēlēšanu, bet tagad tie paši idioti ir par KPV.... bez komentāriem.

Uzdirst jau viegli. Un par ko tad "gudrīte" balsos? :D
Es laikam nepiedalīšos tai cirkā. Politikai diži nesekoju un nav variantu nemaz par ko balsot. Vispār te viss apnicis un tēmēju jau uz ārzemēm :D
04.08.2018 09:23 |

Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Pašlaik sliecos uz KPV. Tāpēc, ka nav citu par ko balsot. Būtu jauki, ja pamatotu katrs savu izvēli. Varbūt es ieraudzītu kaut ko kas mani pamudinātu. Nesaprotu, kā var balsot par AP. Tur salasījušās politiskās maukas... Atsevišķās vietās patīk jaunā vienotība, bet šajās vēlēšanās nebalsošu par viņiem kaut principa pēc. Pet runājot par KPV heiteriem... lūdzu pamatojiet savu viedokli, jo pateikt, ka viss būs slikti nav arguments, jo neviens nezin kā būs. Tāpēc respekts ''Jaestades'' kura pamatoja savu nepatiku. Neargumentēšu pretī, bet cienu ar faktiem izteiktus viedokļus.
04.08.2018 09:36 |

Reitings 368
par NA tas pats, kapēc? Tāpēc ka vārds nacionāls nosaukumā? Atkal KPV uzņemas lielu risku, jo ja viņi saņems ievērojamu tautas atbalstu, tad visi gaidīs pārmaiņas. Gaidīs solījumu realizāciju. Un ja tā nebūs, tad tiešām viņi tiks vērtēti kā klauni un aiznākamājās vēlēšanās viņu var vairs nebūt.
04.08.2018 09:41 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kur viņu programmā ir kaut viens vārds KĀ tiks realizēti viņu programmas mērķi? Kaut vai punktā par bērnu dārziem? Bērnu dārzus valstij, bla, bla, bla... Kā tas tiks realizēts? Par kādiem līdzekļiem? Kā tie bērnu dārzi tiks visiem gribētājiem nodrošināti? Šobrīd lielākā bd problēma ir telpu trūkums - viņi tās telpas no kurienes izraus? Uzcels katrā lauku ciemā jaunu bd? Kur? Uz ielas? Jo arī zeme tad ir jānopērk. Par kādiem līdzekļiem? Kaut viena summa ir aprēķināta - cik viena bd uzcelšana izmaksās kaut vai Salaspilī, Ventspilī utt.? Un cik tādu bd vajag uzcelt. Nekādu aprēķinu, nekā. Un tā es varu uzdot n-tos jautājumus par katru punktu. Un es neesmu vienīgā, kas uzdod jautājumus, bet pretī saņem tikai kārtējo demagoģiju bez konkrētām atbildēm.
++Tiesi ta, tikai bezsamdzenu radijumi to nesaprot.
sie doma ieveles tadu klaunu un bus minimala alga 2 000 visiem, katra iela pa BD, pensijas 3 000, nodoklus atcels..UN VSIAM NAUDA ATRADISIEs NO ZILA GAISA...debila tauta...:-D:-D:-D:-D
04.08.2018 10:18 |

Reitings 23705
Atkal KPV uzņemas lielu risku, jo ja viņi saņems ievērojamu tautas atbalstu, tad visi gaidīs pārmaiņas. Gaidīs solījumu realizāciju. Un ja tā nebūs, ta
ibio, kadas parmainas? Ka vini iedomajusies to realizet? Par to domat jau madzenu nepietiek, galvenais pie siles tikt ....un vergi dumjie siem lohiem tic...Nepadoma ar galvu:-D:-D
04.08.2018 10:23 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Attīstībai/Par. Godīgi sakot šīs ir pirmās vēlēšanas, kurās beidzot ir par ko balsot. Vēl esmu apsvērusi Progresīvos, un ja nebūtu AP, balsotu par viņiem, lai gan šī partija man pagaidām vēl nešķiet pietiekami profesionāla. Par KPV vispār nerunāsim.
04.08.2018 10:26 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
KPV
04.08.2018 10:42 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tāpēc ka vārds nacionāls nosaukumā?

Tāpēc , ka atbalstu viņu politiskos uzskatus , daļa man simpatizē kā cilvēki un visādi citādi izvēlos mazāko no ļaunumiem .
04.08.2018 11:02 |

Reitings 368
Rīdziniecē, Tavu viedokli nav vērts ņemt vērā. Kad kāds Tevi apvaino tā bļauj, ka nevajag apvainot, bet kad pašas viedoklis atšķiras tad pati apsaukā oponentus.
Wee- ok. Ja vari nosaukt kādu viņu programmu un iepriekšējo solījumu izpildi...?
Un kāds man pamato Mīlestību pret AP? Tie paši caurbiras Pabriki un Viņķelu ģimene, aiz kurien stāv vecie labie ziedotāji...
04.08.2018 11:44 |

Reitings 23705
kadas parmainas? Ka vini iedomajusies to realizet? Par to domat jau madzenu nepietiek, galvenais pie siles tikt ....un vergi dumjie siem lohiem tic...Nepadoma ar galvu ja cilveki so nesaprot, tad vini nav adekvati.Saderam ka no solijumiem neko neizdaros, un tautas laba un valsts laba ari neko neizdaris.
04.08.2018 11:49 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Google it , ja tevi tas interesē , ja es te sākšu stāstīt uzrādīsies 101 persona , kura apstrīdēs to u.t.t ... Manā skatījumā , kaut vai pāreja uz mācībām valsts valodā ir tā vērta, lai ES balsotu :)
04.08.2018 11:51 |

Reitings 23705
Manā skatījumā , kaut vai pāreja uz mācībām valsts valodā ir tā vērta, lai ES balsotu
ja sis gan ir liels pluss, reali izdarits darbs.Tikai ko par to saka tavs virs krievs? Vins tacu balso par SC un Uham?:-D
04.08.2018 11:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits