Facebook piesekojot viņiem un viņu mājaslapā var visu izlasīt par partijas programmu]Kur viņu programmā ir kaut viens vārds KĀ tiks realizēti viņu programmas mērķi? Kaut vai punktā par bērnu dārziem? Bērnu dārzus valstij, bla, bla, bla... Kā tas tiks realizēts? Par kādiem līdzekļiem? Kā tie bērnu dārzi tiks visiem gribētājiem nodrošināti? Šobrīd lielākā bd problēma ir telpu trūkums - viņi tās telpas no kurienes izraus? Uzcels katrā lauku ciemā jaunu bd? Kur? Uz ielas? Jo arī zeme tad ir jānopērk. Par kādiem līdzekļiem? Kaut viena summa ir aprēķināta - cik viena bd uzcelšana izmaksās kaut vai Salaspilī, Ventspilī utt.? Un cik tādu bd vajag uzcelt. Nekādu aprēķinu, nekā. Un tā es varu uzdot n-tos jautājumus par katru punktu. Un es neesmu vienīgā, kas uzdod jautājumus, bet pretī saņem tikai kārtējo demagoģiju bez konkrētām atbildēm.
tagad tie paši idioti ir par KPV.... bez komentāriem.
Paši brīnījās par Trampa ievēlēšanu, bet tagad tie paši idioti ir par KPV.... bez komentāriem.
Kur viņu programmā ir kaut viens vārds KĀ tiks realizēti viņu programmas mērķi? Kaut vai punktā par bērnu dārziem? Bērnu dārzus valstij, bla, bla, bla... Kā tas tiks realizēts? Par kādiem līdzekļiem? Kā tie bērnu dārzi tiks visiem gribētājiem nodrošināti? Šobrīd lielākā bd problēma ir telpu trūkums - viņi tās telpas no kurienes izraus? Uzcels katrā lauku ciemā jaunu bd? Kur? Uz ielas? Jo arī zeme tad ir jānopērk. Par kādiem līdzekļiem? Kaut viena summa ir aprēķināta - cik viena bd uzcelšana izmaksās kaut vai Salaspilī, Ventspilī utt.? Un cik tādu bd vajag uzcelt. Nekādu aprēķinu, nekā. Un tā es varu uzdot n-tos jautājumus par katru punktu. Un es neesmu vienīgā, kas uzdod jautājumus, bet pretī saņem tikai kārtējo demagoģiju bez konkrētām atbildēm.++Tiesi ta, tikai bezsamdzenu radijumi to nesaprot.
Atkal KPV uzņemas lielu risku, jo ja viņi saņems ievērojamu tautas atbalstu, tad visi gaidīs pārmaiņas. Gaidīs solījumu realizāciju. Un ja tā nebūs, taibio, kadas parmainas? Ka vini iedomajusies to realizet? Par to domat jau madzenu nepietiek, galvenais pie siles tikt ....un vergi dumjie siem lohiem tic...Nepadoma ar galvu:-D:-D
Tāpēc ka vārds nacionāls nosaukumā?
Manā skatījumā , kaut vai pāreja uz mācībām valsts valodā ir tā vērta, lai ES balsotuja sis gan ir liels pluss, reali izdarits darbs.Tikai ko par to saka tavs virs krievs? Vins tacu balso par SC un Uham?:-D