Bosa dumjākais teikums

Reitings 20
Reģ: 06.11.2017
Sveiki! Gribēju padalīties ar sarunu, kas notika starp mani un manu priekšņieku ... Tajā brīdī gribējas ar galvu ieskriet sienā...
Īsumā: Es nepelnu daudz šajā jaunajā darba vietā, bet zinu, ka mans darbs ir vērtīgāks par to cik man maksā. Tādēļ devos pie priekšnieka un izliku kārtis uz galda. Ne jau burtiski. Parsīju algas pielukumu, jo mēneša alga ir nedaudz par īsu, bet uz citu firmu negribas iet, jo patīk te pat un man ir super kolēģi... vēlējos uzzināt vai ir kāda iespēja kaut ko sarunāt.
Nu jā, šis man minimāli, bet pieliek. Vārds pa vārdam, šis man prasa vai esmu bijusi vienā restorānā (kura nosaukumu es neatceros). Es papurināju galvu. Šis man stāsta, ka esot bijis pirms nedēļas un tur esot vissuperīgākā virtuve. Labākā vieta kur esot bijis ... un skats pa logu, pirmās klases. "Tev uz turieni noteikti jāaiziet ar vīru!" viņš man saka, kamēr kārtoju somā piezīmju bloku un pildspalvu (jā, esmu vienmēr sagatavojusies haha).. "Jūs noteikti atstāsiet dažus simtus, bet tas ir to vērts!" ... es gandrīz no kājām nokritu. Vai viņš joko? Vai viņš zinot manu algu domā, ka es tā vienkārši iešu un "atstāšu dažus simtus" par maltīti? .... Es no šoka neko neteicu, tikai pasmaidīju, pateicu "paldies" un aizvēru ofisa durvis aiz sevis.
Es vēl tagad domāju vai viņš vispār aizdomājās kam iesaka iet uz to restorānu... Vai arī tas ir normāli? Uzspļaut uz īri un degvielu - iešu paēst un atstāt savu mēneša algu restorānā.
No sākuma par to smējos... tagad žēl sevis palika... njā... es laikam nekad nevarēšu dzīvot tā kā dzīvo Bosi. Ehh...
02.08.2018 23:55 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Manuprāt, ņirgāšanās būtu tad, ja ieteiktu nosvinēt Lauvas namā, Pelmeņos vai Lido :D
03.08.2018 16:43 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nosauktu lētu ieskrietuvi, tad gan varētu domāt, ka pa taviem grašiem jau būs labi. Bet tāpat to varētu uztvert kā dalīšanos ar kaut kādu mega garšīgu burgeru, kas ir jauns un noteikti jāizmēģina. Pašas interpretācija. Tā kā neko, vienkārši neko tādu nebija domājis, kā jau vairums cilvēku, kad vienkārši kaut ko stāsta, ne domā, vai pieminēt mohito dzeršanu, jo tas jau mainstream, vai pieminēt piena nopirkšanu, jo tas jau stulbi, vai pieminēt ragaviņas, jo tas jau vēl kaut kā tiks ne tā uztverts. :)
03.08.2018 17:19 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Un tikko sāk strādāt un prasa algas pielikumu? Vai tad par algu un darbu nevienojās?
03.08.2018 17:20 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
es gandrīz no kājām nokritu. Vai viņš joko? Vai viņš zinot manu algu domā, ka es tā vienkārši iešu un "atstāšu dažus simtus" par maltīti? .... Es no šoka neko neteicu, tikai pasmaidīju, pateicu "paldies" un aizvēru ofisa durvis aiz sevis.
Es vēl tagad domāju vai viņš vispār aizdomājās kam iesaka iet uz to restorānu... Vai arī tas ir normāli? Uzspļaut uz īri un degvielu - iešu paēst un atstāt savu mēneša algu restorānā.
AUTIRE TEICA KA TA NOSAUKTA CENA IR VIANS ALGAS APMERA...lasam ko saka citi:-D
03.08.2018 17:22 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Uzspļaut uz īri un degvielu - iešu paēst un atstāt savu mēneša algu restorānā. AUTIRE TEICA KA TA NOSAUKTA CENA IR VIANS ALGAS APMERA
Domāju, ka autore šeit mazliet piepušķoja, jo es nevaru iedomāties nevienu restorānu Rīgā, kur par vienu maltīti var atstāt, piemēram, 500 eur (diviem cilvēkiem). Vai arī autores alga tiešām ir 200 eur?! :-D:-D:-D
Un šefs starp citu teica "dažus simtus" - tas ir 100-200 eur. 8-)
03.08.2018 17:31 |

Reitings 23705
Nu tapec prasiju Vincents jo citu nespeju iedomaties:-D:-D:-D:-D:-D
03.08.2018 17:33 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu un ka tikko sak stradat un prasa? :-D Ja negribetu nepieliktu... redz pielika, nepaprasitu, nepieliktu. :-P
Nezinu, drizak neaizdomajas. Kad es vel biju nepilngadiga, man skolotaja piesejas par dargiem atputas veidiem ar gimeni, lai gan looooti labi zinaja, ka neesmu no bagatas gimenes. Likas jocigi, bet neko neteicu. Saja gadijuma, iespejams, prieksnieks nemaz nepadomaja, vienkarsi runaja
03.08.2018 17:34 |

Reitings 23705
http://restorans.lv/lv/edienkarte/vakara/
Wagyu — Japāna striploin 100 g
63.00
fileja 100 g
110.00 , tad vel nemam...incenta» Canard À La Presse (2 -4 personām)
(tiek gatavota pie galda)
160.00 reiz 2, saldos, vinu, kafiju...decerti ap 26 kopa,pudele sampja un vuala rekins ap 1 000:-D
03.08.2018 17:52 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Varbūt boss sajutās tā, it kā tas mazais algas pielikums, ko Tev iedeva, ir kaut kas tik liels un vērtīgs, ka nu jau var sākt runāt par dārgu restorānu apmeklēšanu (t)
03.08.2018 18:10 |

Reitings 20
Reģ: 06.11.2017
Paldies par visiem komentāriem - interesanti palasīt ko citi domā :) Es jau to ko boss pateica diez ko neņemu pie sirds vai "nemeklēju problēmu"... es tik aizdomājos par to kā viņš man to pasniedza... un starp citu - viņš zin ar ko nodarbojas man vīrs.
Varbūt no otras puses - viņš gribēja ves sarunu ar mani kā ar līdzvērtīgu darbinieku un neaizdomājās par to, ka es īstenībā nevaru to atļauties pat ja gribētu...
Un tiem, kas domā kas tā par "jaunu darba vietu", kur prasu uzreiz algas pielikumu ... es tur strādāju vairākus mēnešus. Saucu to par jaunu, jo iepriekšējā nostrādāju 6 gadus. Un algas pielikumu prasīju pienākumu un atbildības dēļ, kas nemanāmi tika palielināti šo mēnešu laikā... Nemanāmi, bet nu acīmredzot es pamanīju haha.
Un es nebaidos prasīt pielikumu, ja zinu, ka daru vairāk un labāk nekā no manis tika gaidīts ... un piekrītu NightSky comentāram > ja es neprasītu, pie algas nepieliktu... es paprasīju - un dabūju ;)
Zini ko esi vērts!
03.08.2018 20:37 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
m, šis man prasa vai esmu bijusi vienā restorānā (kura nosaukumu es neatceros). Es papurināju galvu. Šis man stāsta, ka esot bijis pirms nedēļas un tur esot vissuperīgākā virtuve. Labākā vieta kur esot bijis ... un skats pa logu, pirmās klases. "Tev uz turieni noteikti jāaiziet ar vīru!" viņš man saka, kamēr kārtoju somā piezīmju bloku un pildspalvu (jā, esmu vienmēr sagatavojusies haha).. "Jūs noteikti atstāsiet dažus simtus, bet tas ir to vērts!"

Kas par sviestu... Protams, ka LV ir labi restorāni, kuros uzkoda maksā ap 20€, bet nu divatā šiki var paēst nedaudz zem 100 €. Ja nu nepasūta klāt dārgu (īstu :)) šampanieti, kas pārsniedz vakariņu maksu. Citādāk nesaprotu, kā Latvijā restorānā var atstāt DAŽUS simtus par vakariņām. Kur tad viņš ēda un cik daudz? :-D Vai arī Tu vienkārši izmēģini roku sapņu pierakstīšanā? :-)
04.08.2018 05:45 |

Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
Vidusskolas laikos, kad piestrādāju kafūzī, bija gadījums, ka mana maiņa bija ielikta dienā un laikā, kad bija paredzēts augstskolas iestājeksāmens, kaut gan iepriekš par to jau biju brīdinājusi. Kad gāju pie darba vadītājas ar lūgumu pārcelt manu maiņu, man pilnā nopietnībā pajautāja: " Nu, bet vai tad tu to iestājeksāmenu nevari pārcelt uz citu dienu?" Lūk, tas varētu pretendēt uz bosa dumjāko teikumu :-D
Autores gadījumā gan šķiet, ka tur vienkārši cilvēks gribēja uzturēt "small talk", vienkārši iekrita varbūt ne tajā piemērotākajā brīdī :-)
04.08.2018 18:44 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kāds vēl Vincents, ja tas atrodas puspagrabā.
Teiksim, Light house atrodas jūras krastā, skats skaists, divi cilvēki ar uzkodu, otro, desertu un labu vīna pudeli divus simtus tur mierīgi atstās.
Šefam nav takta, tas gan, bet katrs cilvēks visu uztver no savas puses, ja viņam tā ir ikdiena, kaut kādā brīdī, cilvēks patiešām var atiet no realitātes un iedomāties, ka visiem tā ir.
04.08.2018 19:37 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Nolaidies uz zemes, neinteresē tu bosam tik ļoti, lai sāktu analizēt viņa izteikumus. :D
05.08.2018 06:33 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Varbūt nav nekas īpašs, bet tanī laikā gan šķita, nodaļā vecākā māsa bija ļoti piekasīga , piesejās par katru vārdu un viņai bija kautkas pret krievu tautības cilvēkiem, tad nāca pa vasaru pastrādāt meitene pēc vidusskolas. Meitenei prasa vai visu saproti,kas jādara? Meitene pateica,nu jā !
Un viņai uzkliedza virsū es tev te neesmu nekāds zirgs! Zirgam vari teikt Nu!:-D:-D(t),nu tas gan bija drausmīgi. Tā jau meitene bija sabijusies un viena vārda dēļ ,bija gatava iet prom:-(. :-/
05.08.2018 19:45 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Sacelta vētra glāzē. Visticamāk cilvēks tikkai padalījās ar iespaidiem,bez kāda zemteksta.
Nevajag visu uztvert tik saasināti.
05.08.2018 21:31 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Zemteksts jau tāpat ir skaidrs.
Pat ja algas pielikumu dabūsi, tāpat nevarēsi atļauties to un to.
Zini savu vietu.
Ja jau gribi labu savam darbiniekam, uzdāvini šā restorāna dāvanu karti, par attiecīgo summu.
06.08.2018 08:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)