ja runa ir par cilvēku paradumu maiņu - pirkt preces vairākkārt lietojamos iepakojumos un pārstāt piesārņot vidi -, tad no mana skatupunkta diezgan neizdevies pasākums gan atrašanās vietas ziņā, gan pieejamajā sortimentā. atsaucoties uz komentāriem zem raksta - tāds hipsteru pasākums nedēļas nogalē vien sanāk -, kaut vai ņemot vērā to, ka sperties cauri visai Rīgai pēc kilograma makaronu pašas maisiņā/ burciņā, ja nedzīvo tuvumā/ neesi no Rīgas, šķiet visai muļķīgi. daudz jēgpilnāk, manuprāt, būtu turpināt izglītot sabiedrību par iepirkšanās veidu daudzveidību, respektīvi - nav jāņem vienam ābolam n-tie maisi, biezpienu tīri labi var nopirkt tirgū uz svara un vienmēr var pateikt "nē, man ir pašam savs iepakojums, kurā es vēlos saņemt konkrētu preci" utt. utjp. -, un lielveikaliem (kas ir vairāk sastopami, nekā eko-šmeko veikaliņi Rīgas nostūros) arvien vairāk piedāvāt preci bez sākumiepakojuma, kaut vai, piemēram, tos pašus makaronus, un plastmasas maisiņus aizstāt pilnībā ar papīra.
tas, kas man patīk, ir piedāvātais higiēnas preču klāsts (nu, cik tur to par klāstu nosauksi) - zobu birstes, pārstrādājami vates kociņi utt., bet uzskatu, ka tas ir pats, pats sākums, jo ir zināms, ka pamperi un paketes tomēr rada lielāku piesārņojumu nekā viena zobu birste.