Vakardienas pajukusī draudzība ir ar vīriešu kārtas pārstāvi. Mēs tiešām bijām labi draugi. Viņš palīdzēja ar padomiem man,kad grūti,un es viņam. Viņam pirms kāda laika uzradās draudzene un pārcēlās no Liepājas uz Jūrmalu. Novēlēju daudz veiksmes. Turpinājām komunicēt,taču draudzene greizsirdīga. Tā viņa draudzene vispār ir liels sarkans punkts šajā dzīvē,bet tas jau cits stāsts. Viņš tomēr turpināja komunicēt,jo bijām draugi. Manējais protams arī greizsirdīgs,bet nu,neredzēju jēgu satraukumam,ja jau abi dzīvojam pilnīgi citās pilsētās un abiem attiecības. Un pēkšņi viņš sāka mani ignorēt. Jautāju kapēc tā,lai saka godīgi. Ja nav laika,netraucēšu. Ja neļauj,attiecībās nejaukšos. Viņš rakstīja ka negrib izjaukt attiecības. Pajautāju kā lēmums tas ir,atbildēja ka viņa,jo tas nāk.par labu viņa attiecībām.
Uzrakstīju,ka nedusmojos,tikkai esmu vīlusies,jo man nav izprotams attiecību modelis,kurā sen iemantotus draugus nostumj malā. Tas varbūt tapēc,ka es nekas nenogrūdu malā savējos,lai gan man attiecības ir svarīgākās dzīvē.