Sveikas, meitenes.
Kādu ilgāku laiku satiekos ar puisi, visur kur mani ved, visu savu brīvo laiku viņš velta man, ir iepazīstinājis ar lielāko daļu savu draugu, esam pazīstami arī viens ar otra vecākiem. Tiešām ir tā ciešā saikne izveidojusies starp mums, kas sākās tā pamazām, pamazām, jo abiem ir bijusi vienlīdz sāpīga pagātne..nav vēlmes vairs jebkad apdedzināties. Viss sākās ar iepazīšanos, draudzību, uzticēšanos, sarunām vairāku nakšu un dienu garumā...to stāstu, jo tiešām viss nopietni. Brīvdienās viņš aizveda mani ceļojumā pa Latviju, ļoti daudz kur pabijām, noīrēja pat divstāvīgu dzīvokli naktij..pasaka.
Viss kaut kā lika domāt, ka tā būs tā perfektā nakts, kad būs mūsu pirmā mīlēšanās reize, taču viņš visu laiku visādos veidos glāstīja, skūpstīja, taču intīmākās vietās nav uzdrošinājies pieskarties, arī tēmas par seksu vēl neesam apsprieduši.
Vai varētu būt tā, ka viņš baidās, ka būs par ātru vai ka es vēl nevēlos vai arī ka viņš negrib steidzināt? Vai arī viņam tas, ka aizved palikt pa nakti skaistā vietā, nenozīmē, ka uzreiz jāpārguļ - viņš vēlas vienkārši pierādīt savas simpātijas pret mani vēl pagaidām, aplidot?
Jūs uztrauktos šādā situācijā?