Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad ir laiks?

Reitings 11
Reģ: 04.04.2018
Sveikas, meitenes.
Kādu ilgāku laiku satiekos ar puisi, visur kur mani ved, visu savu brīvo laiku viņš velta man, ir iepazīstinājis ar lielāko daļu savu draugu, esam pazīstami arī viens ar otra vecākiem. Tiešām ir tā ciešā saikne izveidojusies starp mums, kas sākās tā pamazām, pamazām, jo abiem ir bijusi vienlīdz sāpīga pagātne..nav vēlmes vairs jebkad apdedzināties. Viss sākās ar iepazīšanos, draudzību, uzticēšanos, sarunām vairāku nakšu un dienu garumā...to stāstu, jo tiešām viss nopietni. Brīvdienās viņš aizveda mani ceļojumā pa Latviju, ļoti daudz kur pabijām, noīrēja pat divstāvīgu dzīvokli naktij..pasaka.
Viss kaut kā lika domāt, ka tā būs tā perfektā nakts, kad būs mūsu pirmā mīlēšanās reize, taču viņš visu laiku visādos veidos glāstīja, skūpstīja, taču intīmākās vietās nav uzdrošinājies pieskarties, arī tēmas par seksu vēl neesam apsprieduši.
Vai varētu būt tā, ka viņš baidās, ka būs par ātru vai ka es vēl nevēlos vai arī ka viņš negrib steidzināt? Vai arī viņam tas, ka aizved palikt pa nakti skaistā vietā, nenozīmē, ka uzreiz jāpārguļ - viņš vēlas vienkārši pierādīt savas simpātijas pret mani vēl pagaidām, aplidot?
Jūs uztrauktos šādā situācijā?
29.07.2018 01:22 |

Reitings 11
Reģ: 04.04.2018
*domā, ka es vēl nevēlos
29.07.2018 01:23 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Reģ: 29.01.2009
Vai varētu būt tā, ka viņš baidās, ka būs par ātru vai ka es vēl nevēlos vai arī ka viņš negrib steidzināt?

Jā. Neredzu par ko uztraukties.
29.07.2018 01:24 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nē, viņš noteikti ir gejs.
Protams, ka aplidošanas periodā negrib pārkāpt robežas un likt tev justies slikti, neērti vai kaut ko parādā. Ja Tevi uztrauc un jūties gatava uzsāc sarunu pati. Vai uzņemies iniciatīvu maigošanās laikā.
29.07.2018 01:28 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Un Tu gaidi, kad te kāds pateiks - bija tā vai šitā? Mēs nepazīstam Tavu puisi. Ja Tevi uztrauc tas, ka jums nav bijis seksa, tad vienkārši runā ar viņu par to!
29.07.2018 08:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!