Kā iepatikties?

10 gadi
Reitings 63
Reģ: 29.01.2009
Nu jau mazliet vairāk kā pusgadu esmu piereģistrējusies iepazīšanās portālā. Panākumi pagaidām diemžēl nekādi. Ja man puisis patīk, tad es viņam nepatīku, savukārt, ja kādam iepatīkos es, tad man viņš nepatīk.
Pēc dabas neesmu uzbāzīga, pakaļ nevienam netaisos skriet (man tas liekas pazemojoši). Pēc izskata esmu vidēji simpātiska, slaida un ne īpaši runīga un ne īpaši enerģiska. Esmu klausītājas tips.
Vai variet padalīties, tās kurām vīrieši līp klāt, kādā veidā Jūs iepatīkaties vīriešiem?
28.07.2018 22:42 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Ja, savukārt, tas ir variants ar randiņošanu, tad iešana uz 5., 6. un divdesmit sesto randiņu ar cilvēku, kurš līdz galam nepatīk, ir tā nabaga cilvēka čakarēšana un veltu cerību došana.

Pēc meitenes pastāsta var saprast, ka viņai galīgi neiet, kur nu vēl ar puišiem satikties 5x.
30.07.2018 19:58 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
ellle nepūlies, es jau vienā citā diskusijā izskaidroju par sieviešu un vīriešu sexual marketplace value un tiku nomētāts ar akmeņiem, bet nekas, tāpat no "laika smagās rokas" neviens vēl nav izbēdzis un nekas nesitīs tik stipri kā dzīves realitāte.
Te ir labs video, kur ļoti labi tiek izstāstīts par šīm lietām (par abiem dzimumiem), par resursu jautājumu, tas gan vairāk atiecas uz Amerikas ekonomiju, bet nu var katrs pats galvā izkalkulēt cik tas būtu Latvijā ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=-7v04muGzJI
30.07.2018 20:18 |

Reitings 4218
ellle nepūlies, es jau vienā citā diskusijā izskaidroju par sieviešu un vīriešu sexual marketplace value un tiku nomētāts ar akmeņiem, bet nekas, tāpat no "laika smagās rokas" neviens vēl nav izbēdzis un nekas nesitīs tik stipri kā dzīves realitāte.
Pareizi vien ir, TheLaw, mīļumiņ - nav ko velti pūlēties ar muļķīgu pasaku stāstīšanu ne Tev, ne ellles (jauns)kungam, ne Tava ieliktā video autoram. :D
.
Cosmo dāmām ir citi, labāki un piemērotāki stāsti padomā par jūsu piedāvāto idiotismu - tie, kurus rakstām pašas, ne no augšas diktē seksuāli nogribējušies, bet neapmierināti puisēni. :-P
30.07.2018 20:33 |

Reitings 470
Cosmo dāmām ir citi, labāki un piemērotāki stāsti padomā par jūsu piedāvāto idiotismu

Cosmo viss ir izdiotisms, stulbums utt, kur netiek glaudīts pa spalvai, bet kādam taču ir jauzņemās šī atbildīgā nasta un jaienes šeit kāds patiesības stars, kurš sen jau ir atstājis šo forumu :) + nevar pieļaut, ka jaunās meitenes ies feministu pēdās, citādi pec vairākiem gadiem bus pilns ar dusmīgām, neapmierinātām sievietēm un sāks ievazāt pie mums Latvijā visu to ārprātu, kas notiek Amerikā un citās valstīs - rape culture, fat acceptance un nedod dievs vel uztaisīs šķiršanās likumus kādi ir citās valstīs, tad gan vīrieši no sievietēm muks kā vampīrs no sudraba krusta.
30.07.2018 20:48 |

Reitings 4218
Protams, TheLaw, mīļumiņ, Tev noteikti vajag apturēt feminisma uzvaras vilni no diženās Amerikas krastiem, jo Tu acīmredzami esi tas, kas nes šeit patiesības un kārtības Likumu - Tavs vārds uz to norāda vēl labāk nekā krusts par dievnama esamību. Par lielajām pūlēm noteikti tapsi dāsni atalgots ar veselu ārkārtīgi pateicīgu daiļavu harēmu, kas izpildīs katru Tavu iegribu 24/7. :D
.
Un, ja nu gadījumā Tavs lielais upuris feminisma apslāpēšanā būs pārlieku smags un aiz lielās pārpūles atstiepsi pedāļus, aiz Sv. Pētera sargātajiem Debesu valstības Paradīzes vārtiem Tevi gaidīs 40 tiklas un šķīstas jumpravas. :-P
30.07.2018 21:15 |

Reitings 7
Reģ: 29.07.2018
Ir jau iespeja otram meginat iepatikties, bet vai vajag tad nepiemerotu cilveku sev. Ja tu mazak runasi, un vairak klausisies, tad varesi uzzinat, kas vinam patik. Kad ievac informaciju, saki, ka tev ari ir tadas pasas intereses, un dzives uzskats. Kaut gan tas ir lieki, ta telot, jo beigas tapat izradas, ka sievietei interese pilnigi, kas cits. Ka isteniba riebjas daudzas lietas, ko virietis dara, Tapec jau internets pilns ar rakstiem, kur sievietes saka, ka virs krit uz nerviem, ka besi vina intereses, ka gribas labak to un to darit, bet sakuma vienkarsi tiek telots. Beigas izradas, ka ideala sieva ar, ko intereses sakrit nemaz nepatik. Diemzel ta gadas, un vai tas tiesam ir labak, ka pec tam seko visadi stridi.
Ne jau visi cilveki dzive, kuram otrs patik veidos attiecibas, var ari gadities, ka otram ir nepiemeroti apstakli, kadas citas smagakas problemas, un tad ta iepazisanas nav galvenaja plana. No dzives pieredzes varu teikt, ka esmu palaidusi reiz garam, kadu cilveku, tadel, ka tobrid bija smagas materialas problemas, lai gan otrs tiesam simpatizeja, vienkarsi bija loti nepiemerots bridis. Tapec vienigi ir atrasties istaja laika un vieta. Vajag meginat aktivi kaut ko darboties. Varbut pat doties atvalinajuma uz arzeme, piedalities kada projekta, pargajiena, nomainit sporta nodarbi, pieteikties deju kursos.
30.07.2018 21:16 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Nevienam nav jācenšas iepatikties. Tu vai nu patīc vai nē. Gaidi...gan liktenis iemaisīs TAVU kavu. Par to, ka patīk tie kuriem nepatīc Tu- tas ir visiem...tā ir saldā un nepieejamā parādīzes ābola smarža, ko radam savā galvā. Kad izdodas pie tā tikt, saprotam, ka tas ir tas pats ieskābenais vilkābeles ābols, tik mūsu pašu galva ar mums izspēlējusi joku:-D
30.07.2018 21:41 |

10 gadi
Reitings 63
Vējā!
Kuram no 3 es atbildētu? Es atbildētu B - Rihardam.
Uzrakstītu ar ko es nodarbojos ikdienā, kā pavadu brīvo laiku. Beigās uzrakstītu, ka arī man šķiet, ka mums ir daudz kopīga. Vēstules beigās kaut ko pajautātu - par kādu sporta, kultūras pasākumu vai ko tml.. Jautājumu uzdotu beigās, lai nebeigtos sarakste.
A. Sveika mazā! Esmu Raivo, 32, IT projektu vadītājs, brīvs, tiekamies šovakar?
B. Čau! Rihards, 34, no Rīgas, darbojos mārketingā. Rakstu, jo iepatikās Tavs profils un šķita, ka mums varētu būt daudz kopīga. Man patīk literatūra, P.Koelju, H.Saramago un Roberts M.Pīrsigs. Daudz ceļoju, kāpju kalnos (tieši plānojam ar draugiem augustā uzkāpt ar teltīm Dānijas augstākajā kalnā), SUP'oju. Varbūt pastāstīsi ko vairāk par sevi?
C. Sveika! Jānis, 37, Rīga, gribi satikties?
30.07.2018 22:05 |

10 gadi
Reitings 63
Ellle, es nerakstīju, ka man galīgi neiet. Es jautāju pēc padoma. Dažkārt ir vērtīgi uzklausīt citu viedokļus - Tavējam gan es nepiekrītu.
30.07.2018 22:07 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Nevienam nav jācenšas iepatikties. Tu vai nu patīc vai nē. Gaidi...gan liktenis iemaisīs TAVU kavu.

Manuprāt, vienīgais normālais un vērā ņemamais vīrieša rakstītais komentārs šajā diskusijā. Citādi, lasot to, ka 30 gadīgai sievietei, kura vēl ir viena un bez bērniem, vienīgais ieteikums ir "Pietiek izvēlēties!", šķērmi metas. Aļļo! 30 gadi nav nekāds vecums! Izvēlēties var kaut 90 gadu vecumā! Bet nu man vispār ir uzskats, ka labāk būt vienai kaut visu mūžu, nekā saiet kopā un dzmdēt bērnus no kā pagadās, galvenais, ka vecis pie sāniem. Tāpat man ir žēl tās sievietes, kuras saklausās tamlīdzīgas muļķības un tiešām notic tam, ka savos gados jau vairs ne uz ko labāku necerēt, tāpēc jāņem tādi, kādi ir.
30.07.2018 22:17 |

Reitings 470
Nevienam nav jācenšas iepatikties. Tu vai nu patīc vai nē. Gaidi...gan liktenis iemaisīs TAVU kavu.

aha būtu jau labi, ja pie visiem atnaaktu tā KAVA neko nedarot, iedomajies cik labi tu sēdi mājās, lasi savu grāmatu a te pēkšņi no gaisa nokrīt liels naudas maiss, vai pie durvīm klauvē sen gaidītā sieva / vīrs tā tik būtu dzīve.
Citādi, lasot to, ka 30 gadīgai sievietei, kura vēl ir viena un bez bērniem, vienīgais ieteikums ir "Pietiek izvēlēties!", šķērmi metas. Aļļo! 30 gadi nav nekāds vecums!

Nu bet acīmredzot ir, ja jau autorei neizdodas izveodot attiecības ar tiem, kas viņai patīk.
30.07.2018 22:32 |

Patīk
Reitings 274
The law...nesedi mājās, bet darbojies- strādā, atpūties, hobijo, piedalies sociālos pasākumos- iepazīšanās ar pretējā dzimuma cilvēkiem(daudziem) būs neizbēgama. Bet, ja esi trollis vai dīkdienis, kurš sēž mājā-loģiski, ka to iespēju būs krietni mazāk. Man nav izprotams, kā aktīvam cilvēkam kurš strādā, atpūšas, nerodas padaudz iespēju iepazīties, visas dzīves laikā:-D
30.07.2018 22:42 |

Reitings 470
The law...nesedi mājās, bet darbojies- strādā, atpūties, hobijo, piedalies sociālos pasākumos- iepazīšanās ar pretējā dzimuma cilvēkiem(daudziem) būs neizbēgama. Bet, ja esi trollis vai dīkdienis, kurš sēž mājā-loģiski, ka to iespēju būs krietni mazāk. Man nav izprotams, kā aktīvam cilvēkam kurš strādā, atpūšas, nerodas padaudz iespēju iepazīties, visas dzīves laikā

Problēma jau nav man, bet gan autorei. Turklāt ja līdz šim tā tava saucamā KAVA pie viņas vēl nav atnākusi, tad ir naivi cerēt, ka turpmākie dzīves gadi šo iespēju palielina.
30.07.2018 22:54 |

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Veči facepalm jums.
30.07.2018 22:56 |

Patīk
Reitings 274
Naivi ir domāt, ka ir kāda metode, kā atrast dzīvesbiedru, ieciklēties uz to ar cerību kautkur VIŅU izrakt. Pareizāk ieciklēties uz pašizaugsmi un pozītīvismu sev apkārt:-) Protams, retu reizi arī izmisušai un meklējošai būtnei paveicās, bet nuuuu....mani personīgi atbiedē tās ar to “izsalkušā vilka” skatienu.:-D:-D Nu var to cilvēciņa izmisumu redzēt acīs, kustībās un sarunā.
30.07.2018 23:04 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Katram savs,bet....
...... pēc maniem novērojumien šādus tekstus runā vīrieši,kas paši komplekso par sevi,kam to skaisto čiku vajag kā apliecinājumu sev blakus.

Baigā loģika, ja es saku ka man(nerunāju par visiem vīriešiem) patīk slaida smukulīte Zane, tad izrādās ka es esmu sekls un man ir kompleksi, jo ja man tādu kompleksu nebūtu, tad es sistu kanti ne tik smukai Līgai, kura izskatās ka McDonald's upuris un no malas vairāk atgādina aizšpaktelētu sienu. (t) Nu labi dārgās dāmas, nocopēšu es sev tādu "Šreku" ar lielo IQ un dzīļo iekšējo pasauli. Bet ko darīt tālāk, kad attiecības nonāks līdz intīmām attiecībām? Kā nodarboties ar seksu ar sieviete, kura neliekas pievilcīga un nepatīk?
Un nevajag mani pārprast, man vienmēr ir patikusi formula "Smuka + Gudra = Ideāla sieviete", pēc šīs formulas arī vados. 8-)
Manā draugu lokā ir vairāki pāri,kas pirmajā brīdī izraisa tādu apmulsumu-mans simpātiskais vīrieša draugs ir kopā ar ne tik simpātisku sievieti(ir arī otrādāk).

Man arī ir tādi piemēri, kad ir pāris, kur vīrietis ir wow, bet sieviete ir so so. Dzīves prakse rāda ka 90% šādu attiecību ir tāpēc ka vīrietis nav spējis sev dabūt to wow tipa meiteni un ir palicis pie so so varianta.
30.07.2018 23:06 |

Reitings 470
mani personīgi atbiedē tās ar to “izsalkušā vilka” skatienu. Nu var to cilvēciņa izmisumu redzēt acīs, kustībās un sarunā.

šis varētu būt āri istais iemesls kapēc tā ir, ja jau šāds topiks ir tapis. Vīrieši man liekas, ka to jūt ka sieviete ir izmisusi/izslāpusi.
30.07.2018 23:07 |

Patīk
Reitings 274
IMHO- 99% no tiem, kas paraujas uz “izsalkušo vilceni” ir čaļi kam vnk gribas papricāties gultā un aizmirst kas bijis. Ja autore tiešām ir SIEVIETE- Tu gaidi, veic kandidātu selekciju, nevis pati nodarbojies ar medībām. Tu esi balva, nevis Tava balva ir vīrietis.:-)
30.07.2018 23:17 |

Reitings 470
Nu labi dārgās dāmas, nocopēšu es sev tādu "Šreku" ar lielo IQ un dzīļo iekšējo pasauli.

Nedari tā, tas ir pirmais solis ceļā uz fat acceptance, bet ja tomer esi gatavs nest šo upuri, tad atceries, ka tev pašam ir jābut visiem 100% Mr ideālam.
Man arī ir tādi piemēri, kad ir pāris, kur vīrietis ir wow, bet sieviete ir so so. Dzīves prakse rāda ka 90% šādu attiecību ir tāpēc ka vīrietis nav spējis sev dabūt to wow tipa meiteni un ir palicis pie so so varianta.

tā jau arī ir
30.07.2018 23:20 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nabadziņi, tik daudz vīriešu modeļu apkārt un neglītas sievietes, ka nākas samierināties. Skarba dzīve, skarba.
30.07.2018 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits