Nez, man liekas, ka tādam klausītāja tipam iepazīšanās portāli ne vienmēr ir īstā vieta, kur atrast savu otro pusīti. Protams, zinu, zinu, ka ir izņēmumi, zinu, ka ka arī iepazīšanās portālā var atrast savu īsto cilvēku, taču ir cilvēku tipi, kuriem iepazīt kādu sev tikpat līdzīgu indivīdu iepazīšanās portālā, var būt grūtāk kā cita tipa cilvēkiem. Ja cilvēks ir aktīvs, runātīgs, enerģisks un atvērts, iespējamība iepazīt vairāk cilvēku ir lielāka kā personai, kura maz runā, neiesaistās sarunās un, iespējams, pat negribot par sevi rada neieinteresētas, garlaicīgas personas iespaidu. Manuprāt, lielāka iespēja atrast sev līdzīgus cilvēkus, tai skaitā vīriešus, ir dažādās domubiedru grupās vai forumos, kuros +/- apgrozās līdzīgi domājoši cilvēki. Pati esmu klausītāja tips un tieši caur dažādām grupām esmu iepazinusi sev līdzīgi domājošus cilvēkus. Jā, arī vīriešus. Iepazīšanās portāli ar visiem "cau ka iet", perversuļiem un vienas nakts sakaru piedāvātājiem nav priekš manis, jo nav ne vēlme, ne pacietība starp tiem visiem mēģināt atrast to vienu vienīgo ar kuru sakritīs kaut daļa interešu.