Čau! Nekad nedomāju, ka būšu no tām, kas te par veselību rakstīs, jo ir, taču, ārsti un tā, BET...
Vakardien izslēdzos - noģību pie draudzenes. Tā man gadās citreiz, nekas jauns, bet šoreiz sanācis ir kaut kā tā, ka esmu pamatīgi sačakarējusi sev muguru - pēc sajūtām vismaz. Ļoti sāp muguras daļa, kas atrodas otrpus nabai, un arī paši vēdera muskuļi. Pasēdēt varu, paiet drusku sāpīgi, gulēt, vispār, tikai sēžus bez maz sanāk. Nav tādas sajūtas, ka būtu jāskrien uz traumām, bet mamma ceļ brēku, ka bez maz ātrie jāsauc. Neviens man te nepateiks, kas man kaiš, tāpēc jautājums ir cits. Cik ilgi jūs gaidītu manā situācijā, pirms vērstos pie ārsta? Sāpes nav neciešamas, ātros es toč nesaukšu, bet nosēdēt dienu traumās arī nav fun. Otrs jautājums - vai man ibumetīs līdzēs pret šīm sāpēm? Es ibuprofēnu nemīlu lietot, tāpēc, ja viņš nepalīdzēs, negribu pat dzert to iekšu grāvēju. Varbūt ir kādas citas zāles, ko varētu ieteikt? Zinu, ka te ir medicīnā zinošas dāmas. Šonakt pagulēt gribas, vakarnakt diez ko neizdevās ar tām sāpēm...