Neatbild

Reitings 18
Reģ: 11.01.2016
Sveikas! zinu, varbūt no malas izklausās stulba problēma, bet mani tas uztrauc. Kā jūs reaģētu, ja ikdienā čatojot ar savu vīrieti, uzrakstat viņam kaut ko, bet viņš neatbild, kaut gan redzat, ka viņš ir bijis online whatsapp (neizmantojam saziņai to). Bet citā ziņu aplikācijā manu ziņu neizlasa un nav bijis online. Atbild tikai pēc kādas stundas vai vēlāk. Esam kopā kādus 5 mēnešus. Attiecībās viss pārējais ir lieliski, lai gan tagad Tiksimies pēc pāris nedēļām kad atgriezīšos no darba ārzemēs. Nevaram sagaidīt kad ikdiena atkal paies kopā. Bet tagad visādas domas nāk prātā, nezinu ko darīt un teikt. Vai tieši konkrēti pateikt kapēc tu esi online tur, bet neatbildi man?
26.07.2018 22:14 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Autore tak raksta, ka nelasa vinas zinas, nevis izlasa ub atbild velak :-D bet telefonu lieto... tatad ir laiks whatsapp catosanai. Ja ta dara draudzenes, utt man tiesam vienalga, bet ja mans puisis(tgd virs) ignoretu manas zinas, man kaitinatu, un gribetos zinat kapec. Ja, it ka sikums, bet nu no otras puses ne, ja ar citiem var sacatoties bet tiesi ar mani ne:-P
27.07.2018 16:06 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Man jau liekas, ka ziņu redz tādā gadījumā, kad sērfo citās aplikācijās, bet vienkārši neatver :) Protams, var gadīties, ka tikai ieejot aplikācijā kaut kas parādās, kā jau te minēja :)
27.07.2018 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits