Salabot var, es domāju, iespējams, ja tev tur ir strutas un sapampis (JA IR), tad vajag, lai tās strutas iztek un tur nedaudz tomēr sadzīst un tad jau var likt to pagaidu plombi un visu pārējo darīt. Neesmu zobārsts, bet tā bija man savulaik. Ka sāka iekaist zobs...priekšējais. Un lielā ātrumā, ka otrā dienā man jau bija aizpampusi acs pilnīgi ciet,temperatūra pāri 39, triceklis, sāpes nenormālas. Apzvanīju visus zobārstus un visi atteicās labot(nedzīvoju Rīgā), kurš ar kanāliem neņemās vispār, kuram brīvāka vieta ir tikai pēc 2 mēnešiem. Beigās pašā vakarā pēdējā zobārste, kurai zvanīju, uzreiz deva instrukcijas, ko darīt, lai līdz nākamajam rītam nepaliek sliktāk vismaz, un nākamajā rītā paņēma pašu pirmo. Izurba caurumiņu ar domu, ka strutas nāks laukā, bet tur jau bija tik traki, ka nekas nenāca, nācās likt drenu un griezt pušu smaganas, lai viss tas ārprāts iznāktu laukā un nāca pilnīgi kunkuļiem. + vajadzēja regulāri muti skalot ar sālsūdeni. Un jau nākamajā dienā pampums bija nogājs, pastaigāju kādu laiku ar drenu, lai tur tā teikt "izvēdinās" un sadzīst iekšā + antibiotikas un tad jau vairākas reizes tika liktas zāles un viss iztīrīts un tad jau pildīts un viss ir kārtībā jau 3 vai pat 4 gadus:-D Kopā zobs labojās kādus 2 mēnešus. Tika iets praktiski katru nedēļu. Un par visu kopā samaksāju 80 eiro. Tā arī tagad eju pie tās zobārstītes, ļoti atsaucīga un forša. Arī vīrs pie viņas tagad pārgāja, jo nav nekad jāgaida garas rindas, viņa vienmēr atstājot brīvas vietiņas akūtām situācijām.:-)