Šī ir kārtējā diskusija no sērijas "paēdušais izsalkušo nesaprot". Grūtniecība nav slimība tikai vieglām grūtniecībām. Ja man kāds to būtu pateicis manas otrās grūtniecības laikā, būtu fiziski dabūjis pa zobiem. Nopietni. Mans pilnīgi veselais ķermenis pēkšņi sāka uzvesties tā, it kā es nevis iznēsātu jaunu dzīvību, bet gan audzētu kādu audzēju. Toksikoze bija pupu mizas, salīdzinot ar nekontrolējamu augstu asinsspiedienu, sirds mazspēju, preeklampsijas draudiem un pēkšņu trombozi gan dziļajās kāju vēnās, gan jau tālāk ķermenī, un vēl miljons kaitēm. Dārgas zāles, nespēja paiet, vēders izskatījās kā narkomānam utt. utjpr. Tieciet cauri kam tādam un tad kādu sauciet par vārguli!
Un autore staipa ar stipri sāpošu muguru smagas paplātes un kastes aiz lojalitātes pret darba devēju, kurš pat viņai nemaksā oficiālu algu! Mīļā sirds, tad tev nav nekādu sociālo garantiju, nekādas B lapas un vecāku pabalsta BKA laikā, tik cik 171eur valsts bērnu pabalsts. Johaidī, šeit pat nav ko domāt, sava un bērna veselība nav tā vērta, lai viņu bojātu par pliku paldies!(e)(e)