Arī man bija viegla grūtniecība. Nebija neviena nelabuma, pazīmes vai vienalga, kas tur grūtniecības laikā var būt un piemeklēt. Arī vēders bija ļoti mazs un dzemdības tīīk vieglas, ka esmu saskārusies ar nosodījumu - tā nevar būt, meli utt. Pasakains laiks, kurā varēju visu un vēl nedaudz.
Bet. Kāds tam sakars ar autores situāciju? Autorei ir konkrētas problēmas, kuras nav saistītas ar grūtniecību, tomēr grūtniecība tās saasina. Ja ārsts jau pirms grūtniecības saskatīja riskus veselībai, tad šobrīd šie riski ir daudz augstāki. Tas viss var rezultēties ar pamatīgiem sarežģījumiem ne tikai iznēsāt bērnu, bet aizliegumu dzemdēt un komplikācijām pēc dzemdībām.
Visām jau gribas paspīdēt ar savu neatkarīgo, varonīgi dabu - es saprotu, bet ir jāņem vērā, ka ir medicīniskas indikācija, kuras neparedz būt varonei, drīzāk pretēji - rada pamuļķes iespaidu.
Tas ir, - es atbalstu aktīvu grūtniecību, jo lielākā daļa problēmu sākas ar riju visu ko gribu un guļu 24/7, jo gribu - bet vajag paturēt prātā, ka šis nav autores gadījums.