Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viss beidzās pēc mēneša ārzemēs

Reitings 20
Reģ: 21.07.2018
Labvakar
Vēlējos uzzināt jūsu viedokli un varbūt līdzīgu pieredzi
Pazīstami piecus mēnešus
Mīlu Viņu un Viņas meitu kā savu
Latvijā viss gāja labi
Bija nesaskaņas,bet tikām galā
Un zinu ka kaut apzinājāmies ka esam atšķirīgi,bet tikām galā un gāja labi
Zinu ka citas sievietes tā neuzvedās
Bet daudzi gadijumi bijuši,kas liecina ka Viņa ir slimi greizsirdīga
Un bez iemesla
Piemēram
Mēģināja ieskaidrot ka skatijos uz divām meitenēm,kaut zinu ka tā nebij
Un bij gadijums ka facebook bij ievietots sludinājums pārdod rotaļlietu
Abi šo sludinājumu manā facebook kontā ievietojām
Atradās pircēja
Viss tika sarunāts
Bet bij pazudusi sarakste
Un tad ievietoju atkārtoti ar piebildi ka atradīsies cilvēks kuram apsolīts
Uzradās
Tad messengerī tikai pateicās
Un viss ko es pa daudz uzrakstiju bij tas ka man prieks ka esmu priecīgs ka atradās cilvēks kuram tika apsolīts
Tikai izrādīt ka esmu priecīgs
Draudzene to uztvēra kā mēģinājumu koķetēt
Nezinu,varbūt es vainīgs
Vēl ir ar citi greizsirdības gadijumi,kuros patiešām zinu ka neinteresē citas
Taču pēdējais gadijums bij UK
Kad dzīvojām priekšnieku mājās un viņu mazo 7 mēnešus veco bērniņu paņēma rokās cita meitene,arī darbiniece
Un bērniņš koķetēja ar mani,bet draudzene pat neieklausijās un to visu uztver ar savu taisnību.Es esot skatijies uz tās meitenes pēcpusi
Nezinu
Vai pareizi lai glābtu attiecības vienmēr atvainoties un uzvert ka Viņai taisnība
Ja es mēģinu paskaidrot kā bij patiesībā,tā dusmas un atbilde,ko es murgojot un makaronus karot ausīs
Varbūt draudzenei bijusi kāda trauma???
Un es netieku skaidrībā,kapēc gan viss beidzās UK?
Strādājām vienā darbā,kopā visu laiku
Ne Viņai gribējās mīļumu ne skūpstus,
Visu laiku neapmierināta
Zinu ka vaina tajā ka kopā 24/7
Un zinu ka Viņai cita nav
Un vienā dienā visa šī rutīna beidzās ar to ka Viņa vairs neko negrib
Bet lai paliktu līdz septembrim kopā strādāt un dzīvot un gulēt vienā gultā
Viņa tā varētu.Es morāli nevarēju
Un galvenais ka vēl pirms nedēļas pēc tā pēdējā greizsirdības strīda pastaigas laikā,kad piecas minūtes gājām uzpūtušies,nerunājot,sekoja
tas,ka Viņa pagriezās,sākās nemormāli skūsti un Viņa ļoti gribeja mani
Jo sekss bija labs arī tad kad gāja viss uz beigām
Nesaprotu kā tas varbūt
Jo cik zināms ka ja sieviete vairs nemīl,arī tuvību vairs negrib
Šobrīd braucu atpakaļ,Viņa paliek tur līdz septembrim
Un tagad sarakstoties Viņa jūt ka mīlu,cerības nedod,nesola
Kad šķīrāmies,tad neizrādija to ka tik ļoti pietrūkst cik man
Tik nesen izteicās ka jocīgi ka manis neesot
Un uz manu cerību ka LV viss atgriezīsies,Viņas atbilde ir varbūt
Laiks rādīšot
Lūdzu iesakiet ko iesākt?
Ir kāds veids kā izbeigt iekšējās sāpes ātrāk
Lai atmiņas,kopīgā mūzika kas skan vēl šobrīd kur dzirdot garām,tā nesāpētu
Vai arī varbūt tiešām laiks visu var labot?
Iespejams ka viņa izmainijās tieši tur,Anglijā
Kā kāda burvestība tai zemē
Jo LV tā nebij
21.07.2018 01:32 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Kā kāda burvestība tai zemē. Jo LV tā nebij
Kā ta nebij? Greizsirdības uzplūdi bija arī Latvijā. Sieviete bija krasi greizsirdīga, jo bija kompleksaina un bija bailes Tevi pazaudēt, bet ja pat šī greizsirdība izgaisa kaut kur pa ceļam, tad vispār nav vērts galvu lauzīt. Nebojā nervus sev, labāk lai sāp tagad, nekā sāp visu mūžu ar tādu mokoties. Protams, var gaidīt, lai sieviete sāk strādāt ar saviem kompleksiem, bet kā jau teicu, tā ir tikai nervu bojāšana un attiecību ilgums nav tik liels, ka viņu jau pazīsti tik, cik vajadzētu, lai šādiem šķērsļiem kopā tiktu pāri. Daudz brīvu meiteņu Latvijā.
21.07.2018 01:45 |

Reitings 20
Bet ja tomēr
Ja tomēr ir kāds veids Viņu atgūt?
21.07.2018 01:49 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Vai pareizi lai glābtu attiecības vienmēr atvainoties un uzvert ka Viņai taisnība
Ja es mēģinu paskaidrot kā bij patiesībā,tā dusmas un atbilde,ko es murgojot un makaronus karot ausīs

Nē, nav pareizi un izklausās, ka viņa Tevi laika gaitā zem tupeles palikusi, kā rezultātā pakāpeniski sāka zust interese par tevi. Labākais, ko tu tagad varētu darīt, ir dot viņai laiku un nerakstīt nekādas žēlabainas vēstules un nelūgties uz ceļiem, jo tā tu tikai sevi vairāk pazemosi un iespējas, ka būsiet atkal kopā, sadils līdz pašam minimumam. Vnk kļūsti atturīgāks, saņem sevi rokās un neizej pirmais uz kontaktu. Gribēs, pati uzrakstīs, nē, tātad nav lemts. Atmet šīs pārlieku lielās emocijas.
21.07.2018 01:55 |

Reitings 470
Tu gribi atgūt to meiteni, kas Tevi vaino krāpšanā, pa ielu ejot, vai to meiteni, ar kuru kopā bija tik labi un jauki?
Ziņojums Tev: tā meitene ir viens un tas pats cilvēks, ja Tu viņu atgūsti, tad visa drāma nāks viņai līdzi.
Es negribētu savu dzīvi pavadīt kopā ar kādu, kas liek zemē skatīties, jo nedod Dievs cita sieviete acu reģionā iekritīs.
>>
Bet nu skaties pats, ja vēlies atgūt, tad forumā šeit ar padomu neviens nevarēs palīdzēt, jo attiecīgo situāciju nezin tik precīzi, cik nepieciešams. Neviens jau te nezinās, ko viņa domā un grib. Atliek sekot savām zināšanām par to, kā ar viņu jārunā, kā ar viņu var sadzīvot.
21.07.2018 01:58 |

Reitings 20
Paldies jums padomu
Zinu ka ir lietas kuras cilvēkos nemainās
Bet ir lietas kuras tomēr mainās sarkaroties ar pieredzi un dzīvot tā lai nav jāpieļauj iepriekšējas kļūdas
Mana muļķība šobrīd ka lieku par sevi manīt un zin ka mīlu
Zinu ka jāsamierinās
Tikai viens pēdējais jautājums
Tas,ka sieviete izrāda ka VISS un var saprast ka nopietni noskaņojusies tā,ka arī vienam vai otram arī kopīgi izīrētajā dzīvoklī nebūs vietas,
nenozīmē to ka pēc kāda laika,kad nelikšos zinis,mani nemeklēs un nevēlēsies saiet atkal kopā?
21.07.2018 03:02 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tas,ka sieviete izrāda ka VISS un var saprast ka nopietni noskaņojusies tā,ka arī vienam vai otram arī kopīgi izīrētajā dzīvoklī nebūs vietas,
nenozīmē to ka pēc kāda laika,kad nelikšos zinis,mani nemeklēs un nevēlēsies saiet atkal kopā?

Ilggadējā pasaules praksē ir pierādījies, ka gala iznākums var būt jebkāds un ko prognozēt šajā sakarā ir visai sarežģīti, pilnībā nepārzinot tā otra cilvēka raksturu, viņa dziļos nodomus un sajūtas pret tevi, kā viss ir sācies utt. Tad ir jāpēta tā otra cilvēka dzīves gājums, viņa attiecību pieredze, uzskati, bet tas jau ir psihoterapeita un psihoanalītiķa darbs.
Tāda iespēja, visticamāk, pastāvēs, ja viņai dzīvē nesāks veikties un viņa zinās, ka tu viņu pieņemsi, lai kāda viņa nebūtu. Te tad aiziet jautājums par tavu pašcieņu un pašvērtību, vai tu to pieļausi, jo viņa tev ir viss, vai tomēr turēsi savu mugurkaulu un atpakaļceļu nedosi viņai. Izvēle tādā gadījumā būs tavās rokās, tāpēc tev būtu stipri jāizvērtē, vai tas ir tā vērts.
21.07.2018 03:17 |

Reitings 20
Iespējams pieņemšu
Grūti šobrīd spriest
Zinu ka daudzu ieteikums "Vai man to vajag?"
Un varu par sevi pastāstīt kapēc man tomēr ko gribas glābt?
Esmu cilvēks ar savādu raksturu
Neesmu princis,bet esmu no tiem kuram varbūt Viena no simts,kura dos to klikšķi
Man ir grūti tā pieķerties
Viņa bija Tā,kurai pieķēros
Ziniet,man patīk bērni
Un esmu no tiem,kurš neuzskata bērnu par šķērsli
Vēl jo vairāk
Es šausmīgi pieķēros Viņas meitai,kura tiekās arī ar īsto tēvu
Bet mani dievina un mīl tik ļoti ka pirmā ir izteikusi frāzi
"Vai drīkst,es Tevi saukšu par tēti?"
Un draudzene vienmēr ir bijusi tādā sajūsmā no malas skatoties
Pat bij teikusi
"Tu izskaties tik seksīgi,kad māci meitiņai angļu valodu!!!"
Meitiņai jau deviņi gadi
Un arī Viņa pārdzīvo,jo es esot vislabākais
Šobrid Viņa pa vasaru ir pie omes laukos
Un es nezinu vai kādreiz vēl spēšu sajust tādas emocijas
Tik stipri iemīlēt Citas bērnu kā savu
Man 38,draudzenei 34
Un lai cik viedokļu par to ka dēļ bērna nav vērts kopā utt.
Uzskatu ka es būtu gatavs mēģināt no jauna
Un galu galā
Es pirms Viņas biju nenopietns
Pagaidu attiecības
Un tikai ar Viņu es iemācijos pēc daudziem gadiem,būt vīrietis,ģimenes galva,rūpeties un pierādīt ka ģimene ir galvenais
21.07.2018 03:48 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Pagaidām izskatās, ka viņa ar savām emocijām var Tevi raustīt, kā vien vēlas. Viņa pati izdomā, ka Tu kaut kur paskatījies - Tu uzreiz nobīsties un sāc skaidroties. Šai atkal kāds niķis - Tu uzreiz reaģē. Tad viņa grib šķirties, Tu meties ceļos un prasi iespēju. Viņa vienaldzīgi pasaka - tad jau redzēs. Viņai sagribas seksu - pēkšņi Tevi metas skūpstīt. Ko viņai sagribas / kas uznāk, to spļauj ārā, un Tu danco pēc viņas stabules. Pēc Tevis rakstītā var saprast, ka Tavi nolūki un jūtas ir nopietnas, bet meitene netiek galā ar savām emocijām, tāpēc tās gāž uz Tevi. Viņai pašai ar tām jātiek galā. Piekrītu Estupendo padomam:
Labākais, ko tu tagad varētu darīt, ir dot viņai laiku un nerakstīt nekādas žēlabainas vēstules un nelūgties uz ceļiem, jo tā tu tikai sevi vairāk pazemosi un iespējas, ka būsiet atkal kopā, sadils līdz pašam minimumam. Vnk kļūsti atturīgāks, saņem sevi rokās un neizej pirmais uz kontaktu. Gribēs, pati uzrakstīs, nē, tātad nav lemts. Atmet šīs pārlieku lielās emocijas.
21.07.2018 07:57 |

Reitings 20
Aurum,paldies par vārdiem
Tagad es saprotu ka tikai klusēšana un nelikšanās pārlieku zinis,varbūt var likt Viņai sailgoties
Un varbūt Viņa redzēs ka ir lietas ko esmu sevī mainijis un izdarijis to ko kādreiz solijis,ne Viņas dēļ bet gan sevis dēļ,varbūt tas liks skatīties citām
acīm
Varbūt Viņa spēs atcerēties visu patīkamo un cik esmu bijis daudz Viņas bērnam
Vēl šodien atceros,ka LV,darbā whatsappā saņēmu ziņas un atzīšanos mīlestībā katru dienu
Protams,dzīve turpinās
Un laikam cilvēkam šādā dzīves brīdī gribās cerību un vērsties pie padomdevējiem
Es esmu vēzis,viņa dvīnis
Un jau ir bijusi iepriekšēja pieredze ka dvīnim ir raksturs,ka ārēji izrāda ko citu un iekšēji ko jūt līdz galam neizrāda
Aurum?
Tā taču var notikt ka tai zemē Viņa šobrīd Pati ir nedaudz pazaudējusi sevi
Un nejūtas tā it kā būtu mājās
Jādzīvo vienā mājā ar citiem,brīvi pa māju staigāt nevar
Vienkārši sakot,ārpus no komforta zonas
Pat intīmā dzīve
Ja LV tā bij neprātīga un viss ok lidz pat aizlidošanai
Tad ierodoties UK,pat tās nebija
Un ne gribēšana kam mīļam
Ja Viņa tagad ir nolikusi fakta priekšā ka man jādomā par sevi un par viņu labāk daudz nedomāt,nenozīmē ka Viņai jūtas nevar atgriezties un Viņa sailgosies???
21.07.2018 09:49 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Es esmu vēzis,viņa dvīnis
Jūtu līdzi :-D:-D:-D īpaši horoskopiem uzmanību nepievēršu, bet ir tomēr novērotas vairākas līdzības cilvēkiem ar vienādu horoskopa zīmi. Vēži pēc dabas ir ļoti jūtīgi, savukārt dvīņi ir diezgan auksti un nepastāvīgi. Šim savienojumam nav nākotnes.
Un cilvēki parasti spriež pēc sevis - ja viņa ir tik ellīgi greizsirdīga, tad iesaku tev aizdomāties kāpēc.
21.07.2018 10:06 |

Reitings 20
Iespējams kas iepriekšējs no dzīves
21.07.2018 10:23 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Emmmm... šis viss piecos mēnešos? :-/
21.07.2018 10:56 |

Reitings 470
dvīņi ir diezgan auksti un nepastāvīgi
Esmu dvīnis, māsa ir dvīne un švāģeris ir dvīnis, atbilstība pilnīgi nekāda. Horoskopi kā parasti spēlē uz Confirmation Bias.
21.07.2018 11:23 |

10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
Vnk neuzbāzies un cerības nelolo , tas ir prātīgākais, ko tu tagad vari darīt. Ieturi distanci.
21.07.2018 11:35 |

Reitings 20
Un ja Viņa kādreiz skaļi ir teikusi vārdus ka esot no tiem kura pakaļ neskries ja aizies
Tas nenozīmē ka Viņa neskries?
21.07.2018 11:47 |

Reitings 948
Esmu dvīnis, māsa ir dvīne un švāģeris ir dvīnis, atbilstība pilnīgi nekāda.]
tu pats par sevi diemžēl spriest nevari, sevi no malas neredzi. Un ne visiem izpaužas visas īpašības. Es pazīstu kādus 10-15 dvīņus un varu teikt, ka puse no viņiem ir ļoti nepastāvīgi - vienu dienu domā un dara vienu, nākamo jau pavisam ko citu un tā, it kā iepriekšējā diena nemaz neskaitītos. Bet tas ir tikai mans viedoklis un novērojumi. Tev noteikti ir savējie.
Bet par autora gadījumu - nu ilgi tur nekas nesanāks, ar tādu greizsirdību kā autora dūdiņai var prātā sajukt.
21.07.2018 11:54 |

Reitings 20
Tad šodien Viņa var pateikt ka Viss
Un pēc kāda laika pavisam ko citu???
21.07.2018 12:05 |

Reitings 948
Tad šodien Viņa var pateikt ka Viss
Un pēc kāda laika pavisam ko citu???

To jau var jebkura sieviete un jebkurš vīrietis, kuri paši nezina, ko grib. Pazīstu vienu sievieti, kas ik pa laikam pasūtīja savu veci un pēc nedēļas atkal pārdomāja un sauca atpakaļ. Un tādas/i ir daudzi. Kāda ir tavējā to jau tu pats vislabāk zini. Bet padomā - vai tu pats gribi mocīties? Vai esi gatavs paciest visas greizsirdības scēnas?
21.07.2018 12:13 |

Reitings 20
Jākļūst stingrākam
Un šis nav pirmais stāsts ka cilvēki ārpus LV tā izmainās
Un varbūt rudenī,kad Viņa atgriezisies,es būšu pirmais,kuru Viņa gribēs satikt
21.07.2018 12:20 |

Reitings 948
Un varbūt rudenī,kad Viņa atgriezisies,es būšu pirmais,kuru Viņa gribēs satikt ]
:-D:-D:-D piedod, bet tu taisies sēdēt un gaidīt, kad viņa skries pie tevis? Nopietni? Un cik ilgi tad gaidīsi? Gadu, divus, trīs? Līdz gadiem 50?
21.07.2018 12:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits