Plusi un mīnusi paliekot attiecībās ar vīrieti pēc krāpšanas

Reitings 268
Reģ: 22.07.2014
Sveikas!
Esmu ceļā uz piedošanu, jo cilvēks stipri nožēlo un es gribu sākt visu no jauna, taču man ir jāsaliek plusi un mīnusi paliekot kopā. Tā kā esmu dziļās sāpēs, plusi un mīnusi nebirst kā pupas. Gribu jūsu palīdzību meitenes. Varbūt kāda ir gājusi cauri kam līdzīgam. Nenosodiet mani par to,ka gribu piedot cilvēkam, jo dzīve balstās uz sapratni, vienošanos un kopību.
Piemēram, plusi +, kopīgas bijušās atmiņas, kopīgas nākotnes atmiņas, bērni, māja, nākotne kopā.
Mīnusi, neuzticība, sāpes u.t.t.(t)
13.07.2018 12:14 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Žēl par to, ka Tu, acīmredzot, neesi iepazinis tādu mīlestību, kurai neviena jūra nebūs par dziļu.

Viņa raksta ka es tādu neesmu iepazinis. Iepazinis vai piedzīvojis - tas pats vien ir.
Nevajag uzbraukt ar personiskām norādēm un viss būs OK
18.07.2018 14:02 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tu jau meklē atzinību par savām attiecībām. Nemeklē un viss būs ok, ja!
18.07.2018 14:10 |

Reitings 3551
Tu jau meklē atzinību par savām attiecībām. Nemeklē un viss būs ok, ja!

Man ir sava attiecību un dzīves pieredze, ko es varu parādīt kā piemēru. Labu vai sliktu - katra paša ziņā.
Šādām tēmām par attiecībām un visām to nebūšanām, visas komentētājas pārsvarā ir vienā pusē, tāpēc labi noder kāda opzīcija.
Var jau saprast ka daudzām sānsoļu atklāšana ir katastrofa un sarkanā līnija, aiz kuras viss ir cauri.
Domāju, ka kā jau jebkuri tēmai arī šai ir vērts uz to paskatīties arī no citas puses.
18.07.2018 14:21 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
var saukt arī tā. Būtībā jau attiecību problēma netiek atrisināta, jo pašas attiecības beidz pastāvēt.
Ar civilizētu šķiršanos tiek atrisināta pāra attiecību problēma 'mums vairs nav pa ceļam', sakot paldies par lielisko kopā pavadīto laiku un vēlot to labāko tālāk dzīvē katram atsevišķi.
.
Tas nav ne primārais ne pēdējais, bet nozīmīga dzīves sastāvdaļa gan. Seksuālais dzinulis ir diezgan specīgs, it īpaši jaunībā. Ar risinājumu - atrodi sev neseksuālu mērķi un viss būs atrisināts, nebūt nav tik vienkārši. 
Savu nespēju, nevarēšanu un negribēšanu risināt savu neprasmi sublimēt savu seksualitāti, nogrūžot to uz dzīvesbiedra vai jebkura cita cilvēka pleciem, vienā vārdā dēvē par izvarošanu.
18.07.2018 14:26 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Ar civilizētu šķiršanos tiek atrisināta pāra attiecību problēma 'mums vairs nav pa ceļam', sakot paldies par lielisko kopā pavadīto laiku un vēlot to labāko tālāk dzīvē katram atsevišķi.

Jūs divatā pļāpājot, neaizmirstiet, ka arī šķiršanās procesā ir jūtas. Nerātnā runā pēc grāmatas. bet dzīvē visi nav tik aukstasinīgi, kā teorētiķi to uzskata.
Tāpat arī jebkuram strīdam, kuru mēģina risināt sarunu ceļā, pastāv liels risks sakliegt. Un ne jau vienmēr kliedz, jo otru neciena, bet bieži vien kliedz jo sāp. Kliegšanai protams nav attaisnojuma, bet iemesls saprotam gan.
18.07.2018 14:35 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Balodis un RedJasper labi uzrakstīja +:-)
18.07.2018 14:42 |

Reitings 4218
Jūs divatā pļāpājot, neaizmirstiet, ka arī šķiršanās procesā ir jūtas. Nerātnā runā pēc grāmatas. bet dzīvē visi nav tik aukstasinīgi, kā teorētiķi to uzskata.
Tāpat arī jebkuram strīdam, kuru mēģina risināt sarunu ceļā, pastāv liels risks sakliegt. Un ne jau vienmēr kliedz, jo otru neciena, bet bieži vien kliedz jo sāp. Kliegšanai protams nav attaisnojuma, bet iemesls saprotam gan.
RedJasper, ar Dionysus prātīgāk runāt kā pēc grāmatas, tipo, teorētiski, jo pretējā gadījumā te aizies pamatīgi augstos toņos, uz ko viņš, pieņemu, neviļus mani, gan arī, iespējams, vēl dažas foruma dalībnieces provocē, ieņemot pozīciju 'mans viedoklis un tas cits, kas neskaitās, jo pretējais'.
18.07.2018 15:01 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
RedJasper, ar Dionysus prātīgāk runāt kā pēc grāmatas, tipo, teorētiski,

Ja savstarpējā viedokļu apmaiņā netiek ņemts vērā cilvēciskais faktors, tad īsti Jūsu debatēm nav jēgas, jo nekad pie kopsaucēja nenonāksiet. Kā priekšvēlešanu deabatēs, kad visas puses neatzīst otru pusi nevienā svarīgajā jautājumā. Jums viens balstās uz pieredzi (personīgo pārsvarā) apvienojot to ar teoriju (summā plus mīnus Jūs vienādi runājat no teorētiskā viedokļa, tikai Dionysus iestarpina savu pieredzi), otrs tikai uz teoriju.
18.07.2018 15:12 |

Reitings 3551
ar Dionysus prātīgāk runāt kā pēc grāmatas, tipo, teorētiski, jo pretējā gadījumā te aizies pamatīgi augstos toņos, uz ko viņš, pieņemu, neviļus mani, gan arī, iespējams, vēl dažas foruma dalībnieces provocē, ieņemot pozīciju 'mans viedoklis un tas cits, kas neskaitās, jo pretējais'.

Jā es esmu pamatīgs provokators :-D ar mani vajag uzmanīgi :-P
Ja runā par šķiršanos, tad tiešām no taviem tekstiem var saprast ka tas ir tā, apsēdāmies, parunājām, izšķīrāmies. Vienkārši un parasti.
Man škiršanās pieredzes nav, attiecības ir pirmās un vienīgās. Nezinu cik to ir bijis tev, droši vien vairākas.
Man šķiršanās būtu sāpīgs pārdzīvojums, tāpēc attiecības vērtēju ļoti augstu, un ļoti novērtēju to ka var atrisināt attiecību krīzes un problēmas, ja abi grib un pacenšas.
18.07.2018 15:20 |

Reitings 4218
Jā es esmu pamatīgs provokators  ar mani vajag uzmanīgi 
Ja runā par šķiršanos, tad tiešām no taviem tekstiem var saprast ka tas ir tā, apsēdāmies, parunājām, izšķīrāmies. Vienkārši un parasti.
Man škiršanās pieredzes nav, attiecības ir pirmās un vienīgās. Nezinu cik to ir bijis tev, droši vien vairākas. 
Man šķiršanās būtu sāpīgs pārdzīvojums, tāpēc attiecības vērtēju ļoti augstu, un ļoti novērtēju to ka var atrisināt attiecību krīzes un problēmas, ja abi grib un pacenšas.
Tavs aukstasinīgi izteiktais vienpusējais viedoklis ir provokatīvs.
.
Man atliek (1) emocionāli brēkt pretī savējo, ko, kā noprotu, dzīvē ne reizi vien esi no sievietes piedzīvojis, kas arī nebūtu nekāds brīnums, ņemot vērā Tavu attieksmi forumā, vai (2) vnk sausi teoretizēt par tēmu. Variants (3) klusēt un neko neteikt, kas Tev, iespējams, kā tāda tipa cilvēkam, kuram tīk būt par galveno noteicēju, ļoti patiktu, pagaidām netiek izskatīts, varbūt citreiz.
.
.
RedJasper, savu viedokli paužu abām pusēm par labu, vismaz pie tā piestrādāju, ja vēl neiznāk - tas jau ir kopsaucējs. Dionysus runā vienpusēji vispārinot, nevis paužot savu personisko pieredzi, tāpēc kopsaucēja te ne nav, ne būs, kamēr viņam labpatiks tā turpināt.
18.07.2018 15:56 |

Reitings 4298
Dionysus, tas nebija domāts nekāds personīgs apvainojums. Tās ir manas subjektīvās pārdomas par to, ko Tu šeit paud. Izdaru secinājumus, kurus Tu droši vari skrollēt tālāk un nelasīt. Ir kaut kādi vērtīgi viedokļi Tev šad tad, bet nu jau ir aizgājis pilnīgs "vīrietis = dievs un sieviete = verdzene, kuras mērķis dzīvē ir vīrieti uz rokām nēsāt, lai tikai viņam viss labi". Arī sieviete ir cilvēks ar vēlmēm, vajadzībām, fantāzijām, jūtām un emocijām.
Reizēm sievietes grūtniecības laikā nedrīkst nodarboties ar seksu. Pēc nedzimuša bērniņa zaudēšanas arī parati ir gana ilgs laiks, kad sieviete nedrīkst nodarboties ar seksu, tāpat arī pēc dzemdībām. Un tad nu blakus ir misters Dievs, kuram taču vajag, jo viņš ir vīrietis, viņam ir vajadzība, kuru nu nekā nevar aplsāpēt, kuras apmierināšanai nav alternatīvas, jo vīrietim taču ir tāda seksuālā dziņa kādu sieviete nekad nav piedzīvojusi. Un, ak, šī neiejūtīgā sieviete - viņa ne tikai nespēj savu vīrieti apmierināt, viņa kļūst emocionāla, kad vīrietis sāk runāt par seksu ar citu sievieti (vienalga, vai tās ir tikai runas, vai viss jau ir noticis). Un tas vīrieti vēl vairāk sadusmo, jo viņa sieviete ne tikai neapmierina viņa nepārvaramās vajadzības, bet pat atļaujas kļūt emocionāla un nabaga vīrietim taču nav jābojā savi nervi, klausoties neapmierinātā sievietē.
Zini - slims cilvēks nespēj sevi kontrolēt - tie ir narkomāni, alkoholoķi, pedofīli, mazohisti, sērijveida slepkavas utt. tās ir diagnozes, kuras uzstāda cilvēkiem, kuriem ir reālas garīgas novirzes. Vesels cilvēks spēj sevi kontrolēt, lai arī ko tas prasītu. Jautājums tikai - vai grib? Vai izdevīgāk tomēr nav sludināt taisnību, ka vīrietis nevar... Ir izņēmumi - nāves baiļu situācijā arī vesels cilvēks var rīkoties neadekvāti, taču locekļa turēšana biksēs diez vai ir saistīta ar krīzes situāciju vai nāves bailēm.
18.07.2018 16:17 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ko nozīmē provokācija ?

Lūk, šī te ir provokācija:
Man tiešām ir tevis žēl, ka nesaproti kas ir īsta mīletība, pēc tādas pieredzes un pārdzīvojumiem.

Tu pārej uz personālijām, tas dod otram tiesības sevi aizstāvēt. Tā frāze nav arguments un, ja pēc tās Tu dabū pa tāsi, tad nevis otrs ir histēriķis, bet tā ir loģiska atbilde uz Tavu izteikumu. Kādu argumentētu atbildi Tu vispār esi iedomājies uz šādu izteikumu?
18.07.2018 16:17 |

Reitings 3551
Tu pārej uz personālijām, tas dod otram tiesības sevi aizstāvēt. Tā frāze nav arguments un, ja pēc tās Tu dabū pa tāsi, tad nevis otrs ir histēriķis, bet tā ir loģiska atbilde uz Tavu izteikumu. Kādu argumentētu atbildi Tu vispār esi iedomājies uz šādu izteikumu?

Tā ir atbilde uz šo provokāciju:
Žēl par to, ka Tu, acīmredzot, neesi iepazinis tādu mīlestību, kurai neviena jūra nebūs par dziļu.

Tā ir vērsts personīgi pret mani un kāds jautājums, tāda atbilde
Dionysus, tas nebija domāts nekāds personīgs apvainojums. Tās ir manas subjektīvās pārdomas par to, ko Tu šeit paud.

Arī man nebija doma kādu personiski aizskart.
Tev šad tad, bet nu jau ir aizgājis pilnīgs "vīrietis = dievs un sieviete = verdzene, kuras mērķis dzīvē ir vīrieti uz rokām nēsāt, lai tikai viņam viss labi". Arī sieviete ir cilvēks ar vēlmēm, vajadzībām, fantāzijām, jūtām un emocijām.

Nekad neesmu norādījis kurš ir dievs un kurš ir vergs. Vienmēr norādu uz ABU līdzvērtīgu dalību attiecībās, ieskaitot sadzīves lietas, mājas solis, bērnu audzināšana un viss pārējais.
Reizēm sievietes grūtniecības laikā nedrīkst nodarboties ar seksu. Pēc nedzimuša bērniņa zaudēšanas arī parati ir gana ilgs laiks, kad sieviete nedrīkst nodarboties ar seksu, tāpat arī pēc dzemdībām.

Mūsu grūniecības un pēc grūniecības periodos mēs labi tikām ar visu galā. Arī sievietei jau drīz pēc dzemdībām gribas mīlēties, bet ja nedrīkst ir citi varianti, kā sniegt baudu viens otram
Zini - slims cilvēks nespēj sevi kontrolēt - tie ir narkomāni, alkoholoķi, pedofīli, mazohisti, sērijveida slepkavas utt. tās ir diagnozes, kuras uzstāda cilvēkiem, kuriem ir reālas garīgas novirzes.

Visu var kontrolēt, tikai sievietēm ari jāsaprot ka vīrietis ir savādāks un kontrolēšana ir prasa vairāk pūļu nekā sievietei. Ja vairāk būs pretīmnākšanas un sapratnes, jo mazāk vīrietis domās pa kreisajiem soļiem.
Tavs aukstasinīgi izteiktais vienpusējais viedoklis ir provokatīvs.

Neprovokatīvs viedoklis ir - es tev pilnīgi piekrītu. Viss pārējais sanāk provokatīvs.
Man atliek (1) emocionāli brēkt pretī savējo, ko, kā noprotu, dzīvē ne reizi vien esi no sievietes piedzīvojis, kas arī nebūtu nekāds brīnums, ņemot vērā Tavu attieksmi forumā, vai (2) vnk sausi teoretizēt par tēmu. Variants (3) klusēt un neko neteikt, kas Tev, iespējams, kā tāda tipa cilvēkam, kuram tīk būt par galveno noteicēju, ļoti patiktu, pagaidām netiek izskatīts, varbūt citreiz.

Tavs vienpusējais viedoklis ar personālijām ir provokatīvs.
18.07.2018 16:54 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Jā man nav soc, kultu atkarības un mana dzīve un attiecības ir piepildītas ar mīlestību un interesantākām nodarbībām, nekā publiskot mūsu privāto dzīvi tur.
Un mums nevienam nav nekas ne jāparāda, ne jāpierāda.

Pēc tā, kas te darās pāris lpp garumā, esi drošs? Atkarībnieku bieži noliedz savas atkarības.
18.07.2018 16:56 |

Reitings 3551
Pēc tā, kas te darās pāris lpp garumā, esi drošs? Atkarībnieku bieži noliedz savas atkarības.

Jā esmu pārāk iesistījies vienā no Cosmo diskusijām.
Ja tavuprāt tā atkarība, lai tā arī būtu.
18.07.2018 17:10 |

Reitings 4298
Nekad neesmu norādījis kurš ir dievs un kurš ir vergs. Vienmēr norādu uz ABU līdzvērtīgu dalību attiecībās

Visu var kontrolēt, tikai sievietēm ari jāsaprot ka vīrietis ir savādāks un kontrolēšana ir prasa vairāk pūļu nekā sievietei. Ja vairāk būs pretīmnākšanas un sapratnes, jo mazāk vīrietis domās pa kreisajiem soļiem.

Oh, really? Izlasi abus šos savus komentārus. Izlasi divreiz. (t) Abi līdzvērtīgi, taču vīrietim ir grūti, sieveitei jābūt saprotošai, citādi būs krāpšana. Un kāpēc ne otrādi? Kāpēc Tu domā, ka sievietei gribas mazāk kā vīrietim? Tu esi ārsts? Taču ne jau tikai vīrieši krāpj - arī sievietes krāpj - tātad viņām arī tomēr gribas kaut ko vairāk kā viņu vīriešiem... Tici man, Dionysus, es esmu sieviete - arī sievietēm ir vēlmes un vajadzības.
18.07.2018 17:15 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Draugam pirmos 3 mēnešud vajadzēja , pareizāk mums vajadzēja atturēties no seksa, ,pēc tam varēja,un tad atkal pēdējie 3menesi bez, un nē draugs bija saprotošs , neko nepārmeta,jo saprata, ka ne jau mūsu dēļ, bet mazuļa dēļ tas viss, un pēc dzemdībām ilgi nebija un ne jau tādēļ, ka negribējās,bet tādēļ ka nebiju atkopusies, vēders vēl mēnesi sāpēja, mugura ar un no seksa tad nebūtu nekāda labuma:-P:-D.
Piebildīšu, ka visu grūtniecības laiku draugs nāca uz usg un pats bij' klāt, kad daktere bij' teikusi ko var un ko nevar darīt grūtniecības laikā un līdz ar to viņš saprata, ka negribu nav, bet reāli nevar!
18.07.2018 17:21 |

Reitings 3551
Oh, really? Izlasi abus šos savus komentārus. Izlasi divreiz. Abi līdzvērtīgi, taču vīrietim ir grūti, sieveitei jābūt saprotošai, citādi būs krāpšana. Un kāpēc ne otrādi? Kāpēc Tu domā, ka sievietei gribas mazāk kā vīrietim? Tu esi ārsts? Taču ne jau tikai vīrieši krāpj - arī sievietes krāpj - tātad viņām arī tomēr gribas kaut ko vairāk kā viņu vīriešiem... Tici man, Dionysus, es esmu sieviete - arī sievietēm ir vēlmes un vajadzības.

Jā abiem ir savas vēlmes un vajadzīgas, un abiem tās vajadzētu respektēt un saprast.
Piekrītu visam par abpusēju sapratni un risinājumiem.
Šo tekstu es rakstīju kā atbildi, Nerātnās tekstam kur bija tēma par seksualitātes novēršanu neseksuāliem mērķiem. Tā ir daļa no garas diskusijas kuru tu izvilki un gribi pavilkt uz kašķi
Piebildīšu, ka visu grūtniecības laiku draugs nāca uz usg un pats bij' klāt, kad daktere bij' teikusi ko var un ko nevar darīt grūtniecības laikā un līdz ar to viņš saprata, ka negribu nav, bet reāli nevar!

Mana sieva ir mediķis un pa lielam jau pati zin daudz, kad un ko var un ko nevar.
Grūtniecība ir svēta lieta un dēļ var daudz ko paciest un izturēt otam par labu.
Ja vēlies, paķidā manus tekstus vēl, varbūt atradīsi vēl kādu kašķa graudu
18.07.2018 17:35 |

Reitings 4218
Neprovokatīvs viedoklis ir - es tev pilnīgi piekrītu. Viss pārējais sanāk provokatīvs.
Noup. Te forumā esmu lasījusi viedokļus, kas nesakrīt ar manējo, bet tie neizsauc nekādas negatīvas emocijas, tie nav provokatīvi, jo ir svarīgi ne tikai KO stāsta, bet arī KĀ to pastāsta.
.
Tavs vienpusējais viedoklis ar personālijām ir provokatīvs.
Noup. Tie ir pieņēmumi un secinājumi (esi laipni aicināts tos apgāzt), kas radušies, analizējot Tavus komentārus šajā diskusijā - to, ko un kā tie stāsta, kā Tu atbildi citiem diskusijas dalībniekiem un arī man, protams.
18.07.2018 18:29 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu ne, viss atkarigs no CILVEKA ne dzimuma... ja salidzinu sevi un savu virieti... esmu parliecinata, ka vins noteikti nav tas, kuram butu grutak sevi kontrolet :-)
18.07.2018 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits