Varbūt vajag normālāk vest to sarunu?
Klau mīļā es tevi ļoti mīlu un gribu ar tevi dzīvot kopā, bet man ļoti gribās vienu sievieti nomēģināt.
Un tici - ir arī vīrieši, kas ir vīrieša vārda cienīgi.
Realitātē, pēc tāda jautājuma, jebkura sieviete uztvers to kā personisku apvainojumu un vai pasūtīs vīru un neatgriešanos, vai nu būs sabojātas attiecības uz ilgu laiku.
Un ko Tu gribētu sagaidīt? Ka sieviete saka - jā, labi, guli ar citu, pēc tam atgriezies pie manis un dzīvosim laimīgi happily ever after?
Kāda starpība, kas kuram no malas liekas? Ir cilvēki (vīrieši), kuri nekrāps, un tai ir jābūt normai. Ne te jaunam skuķim jāklausās wanabe vīriešu prātuļojumos, kāpēc rīkojas kā cūkas.
Ja attiecību analīzē sevi neanalizēsi, arī nākamais nokrāps, un aiznākamais, ja vaina izrādīsies pašā sievietē.
Pirmkārt, nevajag sievietes vietā izdomāt, kāda būs viņas reakcija. Varbūt viņa pārsteigs un atbildēs: "Jā, man arī. Kura Tev ir padomā?"
Otrkārt, ja problēma savā kodolā ir tāda, ka vīrietim "tupa" gribās citu sievieti, tad varbūt viņš vienkārši nespēj būt monogāms un viņam vajadzīga partnere, kas ir ar mieru būt atvērtās attiecībās vai pieņemt viņa poligāmiju. Bet ir godīgi ļaut viņai izvēlēties, ko viņa grib.
Ceturtkārt, ja partneri ir nobrieduši, pat pēc pirmreizējās izpsihošanās, visticamāk, sekos jautājums- bet kāpēc tev nepietiek ar mani?
Ak ļaunā sieviete, kura pelnījusi tikt krāpta, jo........izdomājam, kāpēc.
Un vīrietis var ar to tikt galā, ar sievas vai draudzenes palīdzību.
vajag tikai abiem pie tā piestrādāt.
Dionysus, nu redz, ir vairāki varianti, taču Tu automātiski pieņem, ka iestāsies pirmais, tādēļ labāk guli pa kluso un nemaz necenties risināt situāciju attiecību iekšienē. Tā nav vīrieša cienīga rīcība. Man tiešām prieks, ka jums ar sievu šāda abpusēja krāpšana nāca par labu, taču reāli besī, ka Tu to centies kultivēt kā normu, jo tā nav norm
davai runā savā vārdā, nevis visu vīriešu vārdā.+
sievietes to uztvers kā krāpšanu
Spēj būt monogāms, ar dažiem retiem izņēmumiem. Varbūt vienreizējiem
Lielākai daļai vīriešu gribās vairāk par vienu sievieti, tas ir dabiski.
Da jebkas, bet nu vecis pēc dabas ir mednieks. Kaut vai sieviešu prāt vistizlākais variants, dēļ neekstistējoša seksa. Ja vecis ir seksuāli aktīvs, bet sievai galva (tik kā piemērs) jau pāris gadi vakaros sāk sāpēt, tad nu vīrietis iekrīt kārdinājumā ar citu.
Zinu vairākus, kam piedots-izturas pret meiteni diezgan riebīgi, viņiem pacēlusies pašapziņa-bez manis nevar., tā tad varu rīkoties kā gribu.
davai runā savā vārdā, nevis visu vīriešu vārdā.
Un davai neizdomā visu sieviešu vietā, kā viņas to vai šito uztvers. Nevajag kaut kādus procentus no gaisa grābt.
Nu lūk, un par šo jau ir tas stāsts! Risinot problēmas, lielā daļā gadījumu ar tām varēs tikt galā. Un par tām ir jārunā, tās ir jārisina, jo nu neprot cilvēki domas lasīt. Bet krāpšana nekādā veidā nav problēmas risināšana.