Vīrs: Klau mīļā es tevi ļoti mīlu un gribu ar tevi dzīvot kopā, bet man ļoti gribās vienu sievieti nomēģināt.
Kāds vēl vīra atklātuma piemērs - kā tad, stāsti manim Daugaviņa. :D:D:D
.
Tā ir saīsinātā versija apmēram šādam manipulatīvam ļurinājumam:
Klau, mīļā, es Tevi sen vairs nemīlu, patiesībā baidos, ka vispār nekad arī neesmu mīlējis, bet to, protams, neatzīšu ne Tev, ne citiem, pat pašam sev nē, jo atzīt savu kļūdīšanos - tādu kaunpilnu izgāšanos piedzīvot pat savās acīs netaisos, par Tevi, mūsu kāzu svinību lieciniekiem un visu pārējo sabiedrību nemaz nerunājot.
.
Tāpēc mēs varētu izlikties, ka mīlu Tevi un Tu mani, lai neviens nepadomātu, ka bijām un joprojām esam tādi paši aptaurēti idioti kā jaunībā, kad hormonu vētru trakajā skurbumā bērnus pieražojām un savu godu ļaužu acīs ar lielu un dārgu (vai mazu un pieticīgu) radu un draugu saieta ļembastu atguvām, bet, lai šausmīgi nepanesamā kopdzīve man būtu kaut nedaudz paciešamāka, iegādāšu sev mīļāko. Ok, vienas nakts sakaru. Nu, labi, aiziesim uz svingeru saietu, nu, kāda starpība, kā, kur un ar ko.
.
Jo Tu tāpat neesi man gana laba, nekad neesi bijusi un arī nebūsi, tomēr šķirties arī nemaz netaisos, jo pieradumam, Tavām vešerienes prasmēm un mūsu kredītsaistībām ir liels spēks, bet, lai Tu justos kaut nedaudz labāk šai ļūbestības trīsstūrī, ko esmu izveidojis sev un jo sevišķi savai lielajai galvai kājstarpī par ērtībām un patikšanu, Tev ik pa laikam ausīs karināšu savus neģēļa makaroniņus
'Es Tevi mīlu kā ceptu pīli līdz kapa malai un vēl mazliet!'.
Īsā vai garā versija, visviens - jebkura sevi daudz maz cienoša sieviete uztvers kā personisku apvainojumu, jo - labrīt! - tāds tas arī ir! (e)
.
.
.
.
.
.
.
Ah, jā,
Jealous, nesaprotu, kur Tu redzi vai taisies saskatīt savā situācijā plusus. Man tik vieni vienīgi trekni, pamatīgi nobarojušies un kārtīgi apvēlušies mīnusi rēgojas.
Nē, nu, varbūt Tu mums kaut ko nestāsti līdz galam. ;)