Plusi un mīnusi paliekot attiecībās ar vīrieti pēc krāpšanas

Reitings 268
Reģ: 22.07.2014
Sveikas!
Esmu ceļā uz piedošanu, jo cilvēks stipri nožēlo un es gribu sākt visu no jauna, taču man ir jāsaliek plusi un mīnusi paliekot kopā. Tā kā esmu dziļās sāpēs, plusi un mīnusi nebirst kā pupas. Gribu jūsu palīdzību meitenes. Varbūt kāda ir gājusi cauri kam līdzīgam. Nenosodiet mani par to,ka gribu piedot cilvēkam, jo dzīve balstās uz sapratni, vienošanos un kopību.
Piemēram, plusi +, kopīgas bijušās atmiņas, kopīgas nākotnes atmiņas, bērni, māja, nākotne kopā.
Mīnusi, neuzticība, sāpes u.t.t.(t)
13.07.2018 12:14 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Varbūt vajag normālāk vest to sarunu?

Tas bija piemērs kā būtu, ja vīrietis runātu pilnīgi atklāti.
Protams, ka visu var izrunāt aplinkus.
13.07.2018 15:20 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Klau mīļā es tevi ļoti mīlu un gribu ar tevi dzīvot kopā, bet man ļoti gribās vienu sievieti nomēģināt.

Un ko Tu gribētu sagaidīt? Ka sieviete saka - jā, labi, guli ar citu, pēc tam atgriezies pie manis un dzīvosim laimīgi happily ever after? (t)
Ir normāli, ka dažas attiecību problēmas nav iespējams atrisināt un tad pāris šķiras un meklē jaunus gultas partnerus. Bet nerisināt problēmas, nerunāt, pa kluso gulēt ar kādu citu un vēl sevi attaisnot un vainot to otru - pretīgi! (t) Ja tu ar savu sievu tā izrīkojies - tā ir Tava un viņas izvēle, bet nu nav normāli to kultivēt kā normu, jo tas NAV normāli. Un tici - ir arī vīrieši, kas ir vīrieša vārda cienīgi. Tādi, kas neliekuļos, ka grib saglabāt attiecības, paralēli guļot ar citu, jo sieva kaut ko nespēj sniegt. Vienkārši Tu tāds neesi un nekad vairs nebūsi, tāpēc arī Tev kremt, kā rezultātā Tu te attaisno krāpšanu.
13.07.2018 15:31 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Un tici - ir arī vīrieši, kas ir vīrieša vārda cienīgi.

Par skaļu. Ir bars vīriešu, kam no malas tā arī padomāsi, bet patiesībā viņi vismaz vienreiz ir nokrāpušies. Cilvēka uzvedība sabiedrībā ir stipri maldīga. Vislabāk sevi pazīst tikai viņš pats (ja prāts tam to devis).
13.07.2018 15:38 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Kāda starpība, kas kuram no malas liekas? Ir cilvēki (vīrieši), kuri nekrāps, un tai ir jābūt normai. Ne te jaunam skuķim jāklausās wanabe vīriešu prātuļojumos, kāpēc rīkojas kā cūkas.
Autorei,
nav tur ko domāt, palasot citas tavas diskusijas. Un ja tas jau cits puišelis, tad nu pēc divām, trim nedēļām jau to izdarīt, nu par ko tu sevi uzskati? Klausies vecās tantēs un nesasmērē sevi ar tādu tipu un nenolaid savu laiku un nākotni atejā.
13.07.2018 15:42 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Realitātē, pēc tāda jautājuma, jebkura sieviete uztvers to kā personisku apvainojumu un vai pasūtīs vīru un neatgriešanos, vai nu būs sabojātas attiecības uz ilgu laiku.

Pirmkārt, nevajag sievietes vietā izdomāt, kāda būs viņas reakcija. Varbūt viņa pārsteigs un atbildēs: "Jā, man arī. Kura Tev ir padomā?" :-D
Otrkārt, ja problēma savā kodolā ir tāda, ka vīrietim "tupa" gribās citu sievieti, tad varbūt viņš vienkārši nespēj būt monogāms un viņam vajadzīga partnere, kas ir ar mieru būt atvērtās attiecībās vai pieņemt viņa poligāmiju. Bet ir godīgi ļaut viņai izvēlēties, ko viņa grib.
Treškārt, parasti tomēr problēma būs kas vairāk par to, ka "tupa" gribās citu. Kaut vai tik ierastais - ka dzimumdzīve kļuvusi garlaicīga, vai partneris sevi nekopj (un arī tam būs iemesli, piemēram, ka otrs nepietiekami palīdz ar bērniem vai vēl kaut kas).
Ceturtkārt, ja partneri ir nobrieduši, pat pēc pirmreizējās izpsihošanās, visticamāk, sekos jautājums- bet kāpēc tev nepietiek ar mani?
13.07.2018 15:47 |

Reitings 3551
Un ko Tu gribētu sagaidīt? Ka sieviete saka - jā, labi, guli ar citu, pēc tam atgriezies pie manis un dzīvosim laimīgi happily ever after?

Risinājums 1) (vieglakais) - patriekt un šķiries, lai gan nekas slikts vēl nebija izdarīts
Risinājums 2) Izdomāsim kā uzlabot mūsu intīmo dzīvi, kopā aiziesim uz kādu erotic pasākumu, iegādāsimies kādas sex mantiņas, paskatīsimies divatā kādu foršu sekseni, uztaisīsim viens otram kādu intīmu pārsteigumu. utt Nevajadzēs nekādas citas.
13.07.2018 15:49 |

Reitings 806
Kāda starpība, kas kuram no malas liekas? Ir cilvēki (vīrieši), kuri nekrāps, un tai ir jābūt normai. Ne te jaunam skuķim jāklausās wanabe vīriešu prātuļojumos, kāpēc rīkojas kā cūkas.

Personīgi es iesaku tikai domāt kritiski! Jā visticamāk viņas gadījumā nav ko laiku tērēt ar plusiem un mīnusiem, bet paceļ cepuri un iet. Bet visam pāri ir jāiemācās arī domāt, nevis tupa darīt - nokrāpa, eju prom. Ja attiecību analīzē sevi neanalizēsi, arī nākamais nokrāps, un aiznākamais, ja vaina izrādīsies pašā sievietē. Un tad salasās tās mūžīgās cietējas, kuras visi veči krāp.
PS.viss ir apgriežams otrādi, jo sievietes krāpj ne retāk par večiem.
13.07.2018 15:53 |

Reitings 4298
Dionysus, nu redz, ir vairāki varianti, taču Tu automātiski pieņem, ka iestāsies pirmais, tādēļ labāk guli pa kluso un nemaz necenties risināt situāciju attiecību iekšienē. Tā nav vīrieša cienīga rīcība. Man tiešām prieks, ka jums ar sievu šāda abpusēja krāpšana nāca par labu, taču reāli besī, ka Tu to centies kultivēt kā normu, jo tā nav norma.
13.07.2018 15:55 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ja attiecību analīzē sevi neanalizēsi, arī nākamais nokrāps, un aiznākamais, ja vaina izrādīsies pašā sievietē.

:D
Ak ļaunā sieviete, kura pelnījusi tikt krāpta, jo........izdomājam, kāpēc. :D
13.07.2018 15:55 |

Reitings 8847
Un vārgulīgie vīrieši, kuri neviens nespētu pateikt, kas vainas, pat ja tā sagadītos, ka visi tādi kretīni pa ceļam.
13.07.2018 15:58 |

Reitings 3551
Pirmkārt, nevajag sievietes vietā izdomāt, kāda būs viņas reakcija. Varbūt viņa pārsteigs un atbildēs: "Jā, man arī. Kura Tev ir padomā?"

Tas būtu pārāk liels risks, labi ja viens 1% tā tā varētu atbildēt. Tā ir atzīšanās domās par krāpšanu un sievietes to uztvers kā krāpšanu.
Otrkārt, ja problēma savā kodolā ir tāda, ka vīrietim "tupa" gribās citu sievieti, tad varbūt viņš vienkārši nespēj būt monogāms un viņam vajadzīga partnere, kas ir ar mieru būt atvērtās attiecībās vai pieņemt viņa poligāmiju. Bet ir godīgi ļaut viņai izvēlēties, ko viņa grib.

Spēj būt monogāms, ar dažiem retiem izņēmumiem. Varbūt vienreizējiem
Ceturtkārt, ja partneri ir nobrieduši, pat pēc pirmreizējās izpsihošanās, visticamāk, sekos jautājums- bet kāpēc tev nepietiek ar mani?

Lielākai daļai vīriešu gribās vairāk par vienu sievieti, tas ir dabiski.
Un vīrietis var ar to tikt galā, ar sievas vai draudzenes palīdzību.
vajag tikai abiem pie tā piestrādāt.
13.07.2018 16:01 |

Reitings 806
Ak ļaunā sieviete, kura pelnījusi tikt krāpta, jo........izdomājam, kāpēc.

Da jebkas, bet nu vecis pēc dabas ir mednieks. Kaut vai sieviešu prāt vistizlākais variants, dēļ neekstistējoša seksa. Ja vecis ir seksuāli aktīvs, bet sievai galva (tik kā piemērs) jau pāris gadi vakaros sāk sāpēt, tad nu vīrietis iekrīt kārdinājumā ar citu.
Un apgriežam otrādi. Diez kāpēc sievietes sāk krāpt? Kā pamodušās attopas, ka izrādās mēdz būt arī uzmanības izrādīšanas no vīriešu kārtas puses, tur kompliments, tur puķīte darbā un vēl šis tas, beigās nokrāpj.
13.07.2018 16:03 |

Reitings 4298
Dyonisus, davai runā savā vārdā, nevis visu vīriešu vārdā. Tici man, ir vīrieši, kas spēj būt monogāmi, nevajag spriest tikai pēc sevis. Ne jau vienmēr vīrietim visu mūžu jābūt tikai vienai seksa partnerei. Reti kuras attiecības ir ilgmūžīgas, taču, ja reiz esi attiecībās, tad cieni partneri un nekrāp viņu.
Un vīrietis var ar to tikt galā, ar sievas vai draudzenes palīdzību.
vajag tikai abiem pie tā piestrādāt.

Nu lūk, un par šo jau ir tas stāsts! Risinot problēmas, lielā daļā gadījumu ar tām varēs tikt galā. Un par tām ir jārunā, tās ir jārisina, jo nu neprot cilvēki domas lasīt. Bet krāpšana nekādā veidā nav problēmas risināšana. Ja pāris konstatēs, ka kādas problēmas nevarēs risināt, tad katrs iet savu ceļu, lien citā gultā un caurumā. Un tieši šādā secībā, nevis otrādā.
13.07.2018 16:06 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Šajā situācijā nav plusu. Papēti, cik daudz plusu var iegūt iepazīstot jaunu vīrieti, kas tevi nav krāpis.
13.07.2018 16:08 |

10 gadi
Reitings 55
Reģ: 09.07.2010
Nav nekādu plusu ir tikai mīnusi. Labāk saglabāt savu pašcieņu un turpināt dzīvi bez krāpēja.
Zinu vairākus, kam piedots-izturas pret meiteni diezgan riebīgi, viņiem pacēlusies pašapziņa-bez manis nevar., tā tad varu rīkoties kā gribu.
13.07.2018 16:12 |

Reitings 3551
Dionysus, nu redz, ir vairāki varianti, taču Tu automātiski pieņem, ka iestāsies pirmais, tādēļ labāk guli pa kluso un nemaz necenties risināt situāciju attiecību iekšienē. Tā nav vīrieša cienīga rīcība. Man tiešām prieks, ka jums ar sievu šāda abpusēja krāpšana nāca par labu, taču reāli besī, ka Tu to centies kultivēt kā normu, jo tā nav norm

Realitātē mēs daudz ko nezinam par savām otrām pusēm. Uzpeld tikai daži atsevišķi gadījumi.
Ir vai nav tā norma, bet tādi gadījumi notiek daudzās ģimenēs. Labāk ir izprast cēloni un izdarīt visu lai tā nebūtu, nevis laist visu pašplūsmā un šķirties kad viss jau ir noticis.
Var jau būt ka neesmu cienīgs vīrietis. Bet labāk esmu ar pats savām pagātnes rētām, skrambām un pieredzi, nekā cienīgais un kārtīgais.
13.07.2018 16:13 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Dyonisus,
davai runā savā vārdā, nevis visu vīriešu vārdā.
+
Un davai neizdomā visu sieviešu vietā, kā viņas to vai šito uztvers. Nevajag kaut kādus procentus no gaisa grābt.
13.07.2018 16:16 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Jocīgs jautājums - plusi paliekot ar krāpēju. Var meklēt plusus, piemēram, attāluma attiecībās, kad partneris ir stipri jaunāks/vecāks utt... bet te, jāsaprot vai ir vērts piedot? Vai tas neatkārtosies atkal?
Nu par to, ka gribas, atvainojos, izdr**t citu sievieti un ta ir sievietes vaina, ir diez gan smieklīgi... vienkārši apnīka ar vienu un to pašu sievieti, tapec jacensas sievietei kaut ka noturet, izpatikt, lai neieliek cita :-D Skan baaaigi iedomigi, it ka sievietei gan nevar apnikt, un to vien gribas ka kardinat savu veci, lai neuzkapj citai... ja vel sak vilkt pa malam citu, nopietnaku iemeslu del un tad abi risina, bet jo gribas citu veceni, jo si smuka :-D funny
13.07.2018 16:21 |

Reitings 8847
sievietes to uztvers kā krāpšanu

Ja, esi visas sievietes vai arī kur ieguvi savu 1% statistiku?
Spēj būt monogāms, ar dažiem retiem izņēmumiem. Varbūt vienreizējiem

Atkal apvieno visus vīriešus?
Lielākai daļai vīriešu gribās vairāk par vienu sievieti, tas ir dabiski.

Nē, nav. Dabiski varbūt tad jāties pa labi un pa kreisi, bet mums ir smadzenes. Nu lielākajai daļai. Un nav jāglorificē vīriešu nespēja būt monogāmiem, jo tas jau ''dabiski''. Nerunā blefu.
Da jebkas, bet nu vecis pēc dabas ir mednieks. Kaut vai sieviešu prāt vistizlākais variants, dēļ neekstistējoša seksa. Ja vecis ir seksuāli aktīvs, bet sievai galva (tik kā piemērs) jau pāris gadi vakaros sāk sāpēt, tad nu vīrietis iekrīt kārdinājumā ar citu.

Jā, jebkas. :D Mednieku dabu arī nevajag pārspīlēt un sagrozīt sev vēlamajā variantā. Runāt ar sievu vajag, ne lasīt dzelteno presi vai dzentelmenis.lv par to, ka krāpt jau nekas tāds nav un sieva stulba, tad jau būs ok, nabadziņš.
Zinu vairākus, kam piedots-izturas pret meiteni diezgan riebīgi, viņiem pacēlusies pašapziņa-bez manis nevar., tā tad varu rīkoties kā gribu.

+
13.07.2018 16:22 |

Reitings 3551
davai runā savā vārdā, nevis visu vīriešu vārdā.

Es vienmēr piemetinu - uz cosmo dāmu vīriešiem tas neattiecas.
Lai būtu miers - es esmu (biju) sliktais un vēl daži. Pārējie vīrieši ir OK
Un davai neizdomā visu sieviešu vietā, kā viņas to vai šito uztvers. Nevajag kaut kādus procentus no gaisa grābt.

Kau cik jau savā mūžā sievietes esmu iepazinis. ( uz Cosmo neattiecas)
Nu lūk, un par šo jau ir tas stāsts! Risinot problēmas, lielā daļā gadījumu ar tām varēs tikt galā. Un par tām ir jārunā, tās ir jārisina, jo nu neprot cilvēki domas lasīt. Bet krāpšana nekādā veidā nav problēmas risināšana.

Jā, abiem strādājot pie attiecībām un ieguldot tajās, nekādas krāpšanas var arī nebūt.
Tas ka notiek krāpšanas, labi parāda ka pie attiecībām netiek darīts pietiekami. Abpusēji.
13.07.2018 16:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits