mūsdienas

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Pēdējo laikā aizdomājos arvien biežāk, kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības? Agrāk, kad tikās vēcāki, vecvecāki viņiem viss bija daudz vienkāršāk :-/
Domāju kāds ir iemesls tam, ka notikušas tik lielas pārmaiņas.
10.07.2018 20:05 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
"Man viņš ļoti patīk, bet . . ." ... viņš dzīvo ar ģimeni kopā, ...viņam nav savas mašīnas, ...viņš dzīvo vienistabas dzīvoklī, ...viņam nav augstākās (te der jebkāds iemesls). Lūdzu nesakiet, ka šāda veida jautājumi neiet cauri Jūsu galvai.

Jap, tas nav nekas nosodāms, jo katrs vēlas labāku dzīvi, bet noliegt šo būtu pilnīgi muļķīgi. Vēl šeit varētu pafantazēt, kādas būtu iespējas, teiksim 30 gadīgam vīrietim, kuram dažādu apstākļu dēļ ir jāsāk dzīve no nulles (gan karjeras, gan dzīvesvietas un visa pārējā ziņā). Viņš ir apņēmības pilns, sapratis visu, ko ir (ne)izdarījis un redz virzienu, taču, kā zināms, uz sitiena visu gatavu nedabūt un ir vajadzīgs laiks. Cik liela būtu iespējamība, ka viņam tāds tiktu dots, ja visādi citādi viņš ir ļoti labs kā cilvēks un tamlīdzīgi? Vai drīzāk šis būtu tas gadījums, kur es minēju to lietotāju par noteikto līmeni, kas jāsasniedz, pirms mesties iekšā attiecībās, jo tāpat viņš netiktu saprasts dēļ noteiktajiem sabiedrības standartiem, kas kuram un kādam noteiktā vecumā ir jābūt?
12.07.2018 00:09 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Puiši mums te interesanti. Drīzāk viņi grib saukt sevi par vājo dzimumu vai vismaz tā parādīties. :D
12.07.2018 00:09 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Fieatar, man prieks. Sirdij ir jāpukst, savādāk pasaule ies bojā. Es jau arī, protams, runāju no vīra skatu punkta un kategoriskus apgalvojums par sieviešu domu gājienu nevaru paust, taču, patiesu emociju nevar notēlot. Tā vai nu ir vai nav. Diemžēl, pats savā dzīvē esmu sastapies tikai ar pārejošu kas ar laiku izplēn. Līdz ko tā pazūd, ieslēdzas loģika, saprāts un diemžēl iespējams ieslēdzas arī aprēķins. Ar vecumu kļūst arvien ļaunāk, to sajūtu noķert kļūst arvien grūtāk. Laikam prāts notrulinās un piere kļūst šaurāka:-D:-D
12.07.2018 00:14 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
no otras puses arī diskusijas virziens tik vērsts pret foruma vīriešiem. Es gribēju teikt ka ne tikai foruma stiprais dzimums uzbrūk un apvaino, foruma vājais dzimums neatpaliek.

Xanax, negribu piekasīties, bet - diskusijas sākums bija diezgan dzimumneitrāls. Tu biji viens no pirmajiem, ka sāka apspriest sieviešu prasības, līdz ar to sākot fokusēties uz konkrētu dzimumu. Un, ja vēlējies teikt, ka “ne tikai”, kāpēc tā arī neteici?
12.07.2018 00:19 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Freids Tauriņi un galvu reibinošās jūtas jau gaisīs šā vai tā, jo tās nav emocijas, kas var noturēties mūža garumā. Non sustainable. Galvenais ir tas, kas paliek pēc tā. Tāpēc tādas savstarpējās "norunas" uz mūžu būt atklātiem, nesavtīgiem, vienmēr gataviem uzklausīt un būt kopā arī tad, kad grūti to gaismu ieraudzīt, ir galvenās patiesas mīlestības uzturētājas. Ar tauriņiem maizi nenopirksi, vajag to loģiku un aprēķinu. Galvenais, lai ir tā, ka pēc tauriņu izgaišanas, Tu gribi rēķināt un domāt, un prātot kopā ar savu partneri, ne viens pats.
12.07.2018 00:28 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
:-DHeh... tomēr izdevās no Tevis izvilināt mazo pragmatisko romantiķi;-):-)
12.07.2018 00:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
ja jau neuztrauktu, tad tu tam komentāram nepievērtu uzmanību, un vel neizteiktu savu spriedumu par mani, kurš,satpcitu, ir pilnīgi aplams

Baigi interesanta Tev tā loģika, nē? Izteikt savus spriedumus par sieviešu vecumu ir OK, bet kad izsaka spriedumu par Tevi, tad gan jau no aivainojuma? Bet, mīļais cilvēk, aizvainojumu par ko? Tu tiešām uzskati, ka pašpārliecināta sieviete ņems vērā kādu čikstulīgu vīriešu komentārus par savu vecumu, da lai kāds tas nebūtu? Nu ja mēs spēlējam šādu bērnudārzu, tad sakot Taviem vārdiem, pats esi nošāvis tālu. Turpināt var līdz bezgalībai, vai tad man žēl? Galu galā, cilvēki noveco... tiesa 30 gadus es vēl nepiesauktu pie novecošanas, bet lai jau.. Tu ar savu komentāru (un prātiņa saturu arīdzan) norādīji, ka argumentu nav, jāķeras pie it kā aizvainojošām replikām par vecumu .. šis gan ir amizanti :D A... bet tu laikam esi no večiem, kas uzskata, ka vīrieši noveco skaisti un ar gadiem, kā izsmalcināts konjaks, paliek tikai labāki? :D Bet vari nedeldēt taustiņus, uzskati, ka Tavs komentārs par vecumu ir trāpījis mērķī :D:'-(
12.07.2018 10:54 |

Reitings 11330
Xanax, negribu piekasīties, bet - diskusijas sākums bija diezgan dzimumneitrāls. Tu biji viens no pirmajiem, ka sāka apspriest sieviešu prasības, līdz ar to sākot fokusēties uz konkrētu dzimumu. Un, ja vēlējies teikt, ka “ne tikai”, kāpēc tā arī neteici?

+++
Turklāt ne tikai dzimumu, bet arī vecumu... un, starp citu, šeit gana daudz sieviešu, kuras tuvojas vai JAU ir pārkāpušas savu derīguma termiņu. Protams, ir jau arī daudz jaunākas, bet ja mērķis bija runāt par jaunām meitenēm, tad mož vajadzēja tomēr tīņu forumā pasēdēt un pavākt statistiku par mantkārīgām 20gadniecēm, kas meklē sev turīgu vīrieti?
12.07.2018 11:05 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Cik cilvēku tik atbilžu. Katram savi plusi un mīnusi.
Bet tāda globāla lieta ir internets. Gan sievietēm gan vīriešiem tas ir liels traucēklis, jo savā ziņā aizstāj daļu no pretējā dzimuma.
1. Meitenēm tas pārsvarā ir uzmanības gūšana no puišiem. Instagram un Facebook ar saviem like. Brīžiem atzinību tās gūst pat nepelnīti, jo bilžu tapšanā izmantots photoshop un filtru filtri un jaunības dienu bildes, tad nu meitenes safanojas par sevi un ceļ cenu, bet tā kā vīriešiem mūsdienās plikas sievietes pieejamas pāris klikšķu attālumā, tad bieži vien tie labāk izvēlas virtuālas meitenes. Sak, ka nauda nav jātērē un prātu neviens nečakarē kā īstās mātītes to dara.
2. punkts ir emigrācija. Sievietēm emigrati neintresē, jo tie ir beiži bez savas dzīvesvietas un darba, bet puišiem emigrējošās meitenes gan varētu patikt.
3. liela demogrāfijas bedre un nākamās paaudzes mīnusi. Iepriekšējās paaudzes bija proporcionālas pēc auguma - lielāks tēviņš un mazāka matīte. Tagad meitenes jau 13 gadu vecumā ir ar tādu augumu, ka pat vecākiem puišiem uz tādām negribas skatīties - garas un resnas. Savukārt puiši ne vienmēr dzīvo to veselīgāko dzīvesveidu un tik gari neizaug. Angļu kraļnamā jau sen praktizē, ka sievietes cenšas izaudzināt īsas, kamēr vīriešus garus. Mūsdienās ēdiens nav problēma, bet acīmredzama problēma ir vīzija par to kā kuram dzimuma pārstāvim jāizskatās.
Tādēļ daudzas meitenes paliek aiz strīpas, jo liels augums tomēr tiek uzskatīts par vīrišķu īpašību.
12.07.2018 13:23 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Baigi interesanta Tev tā loģika, nē? Izteikt savus spriedumus par sieviešu vecumu ir OK, bet kad izsaka spriedumu par Tevi, tad gan jau no aivainojuma?

Kura vieta es turu aizvainojumu? es izteicu savu viedokli, un tā ari es nesaņēmu atbildi uz jautājumu, kuru es uzdevu, bet tā vietā uzzināju par savi daudz ko jaunu, ka es esmu čīkstulis, neveiksminieks, tādu kuras visas noraksta aaa un vēl seksists.
tiesa 30 gadus es vēl nepiesauktu pie novecošanas, bet lai jau.. Tu ar savu komentāru (un prātiņa saturu arīdzan) norādīji, ka argumentu nav, jāķeras pie it kā aizvainojošām replikām par vecumu .. šis gan ir amizanti

Par kādu argumentu tu runā? mans rakstītais bija par vienaudžiem, bet tā biji tu, kas manis rakstīto sagrozija un kā piemēru iedevi (30g sieviete un 20g virietis), kas vispār nav salīdzināmas lietas, varbūt iemācies lasīt uzmanīgāk.
Kas attiecas uz sieviešu vecumu, es nesaprotu par ko tu tā trako, tā ir taisnība, ka sievietes pec 35 zaude savu svaigumu un skaistumu, iespējamība, ka atradīs tādu parneri kādu vēlas (kā jau te minēja, loti labi nodrošinātu, ar visām tām izrietošajām ekstrām) ir stipri samazinājusies, jo kapēc gan turīgam vīrietim izvēlēties vecu sievieti, ja viņš var dabūt jaunu. Ja tu nespēj pieņemt dzīves realitāti, tad tā ir tava problēma, tikai atskirība ir tāda, ka mani teiktais ir balstīts uz statistikas datiem, nevis kā te dažu spriedums par mani, kurš ir no dibena izrauts, jo redzi, es domāju ka tu tāds esi.
bet tu laikam esi no večiem, kas uzskata, ka vīrieši noveco skaisti un ar gadiem, kā izsmalcināts konjaks, paliek tikai labāki? :-D

Visi noveco, bet te lielākā daļa dāmu bļāva, ka vecāki vīrieši ir tie labākie, tad jau tomēr tie vecie konjaki iet pie sirds :-D vai tomēr tagad kažoku metīsi un uz otru pusi un teiksi ka nevienai vecos nevajag, kā tad būs? nevar sēdēt divos grāvjos.
12.07.2018 13:54 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
TheLaw, par kādiem statistikas datiem tu runā? :-D žurnālā izlasītie pāris piemēri nav statistika. Tāpat tie paris piemēri, ko redzi savā sabiedrībā nav reāli statistikas dati. Varbūt veidoji nacionālo varbūt pat globālo pētījumu? 8-)
12.07.2018 14:02 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
TheLaw, par kādiem statistikas datiem tu runā? žurnālā izlasītie pāris piemēri nav statistika. Tāpat tie paris piemēri, ko redzi savā sabiedrībā nav reāli statistikas dati. Varbūt veidoji nacionālo varbūt pat globālo pētījumu?

tad tu liekot roku uz sirds apgalvo, ka mans teiktais nav patiesība? tas ir tā pat kā teikt, ka vīrietis, kurš ir sasniedzis 35g un vēljoprojām strādā par minimālo algu var dabūt tādu sievieti kādu viņš vēlas, nu nebūs tā, tādas lietas notiek loti ļoti reti, tā pat kā ir jau kāds laimīgais, kas uzvar loterijā, bet cik daudzi viņā zaudē?
12.07.2018 14:09 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ir patiesība vai ne, nevaru spriest, neesmu bijusi tādā situācijā. Šķiet smieklīgi, ka Tu mini “manis teiktais ir balstīts uz statistikas datiem, nevis kā te dažu spriedums par mani, kurš ir no dibena izrauts”
Un ko tālāk tu pats dari? :-D un taisnojoties jautā, vai varu likt roku uz sirds un apgalvot, ka tā ir taisnība...tātad tāda loģika ir taviem spīdošajiem statistikas datiem ;-)
Un vispār skaistums nav vienīgā vērtība, ir sievietes, kas arī pēc 40 un pat pēc 50 atrod sev labus partnerus.
12.07.2018 14:18 |

Reitings 11330
TheLaw, par kādiem statistikas datiem tu runā? žurnālā izlasītie pāris piemēri nav statistika. Tāpat tie paris piemēri, ko redzi savā sabiedrībā nav reāli statistikas dati. Varbūt veidoji nacionālo varbūt pat globālo pētījumu?

Šie statistikas vācēji, kuri, kas par sakritību, pārsvara cosmo ir čaļi, ir tik amizanti (l) Un atgādina Raivo... Bet ja Raivo bija pilnīgs pamuļķis, tad šie vismaz par mata tiesu, bet labāki.. tiesa, argumentēšanas spēja ir tikpat vāja - ja nepiekrīt, tad noteikti ir kaut kāda sāpe .. nu jā, nu jā
12.07.2018 14:25 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
izvēlēties vecu sievieti, ja viņš var dabūt jaunu. Ja tu nespēj pieņemt dzīves realitāti, tad tā ir tava problēma, tikai atskirība ir tāda, ka mani teiktais ir balstīts uz statistikas datiem, nevis kā te dažu spriedums par mani, kurš ir no dibena izrauts, jo redzi, es domāju ka tu tāds esi.

Kur ir vismaz 10 identiski pētijumi?
Un varbūt pastāv jūtas? :D Tātad pats skaties tik uz potenciālu, kas nozīmē, vai vēl varēs attīstīties un pelnīt lielāku naudu sieviete, ja jau tik jaunāku jāņem, neatkarīgi no visa. Ā, vēl tie pētījumi! :D Potenciāls ir arī pēc 30, bet nu tas tā. Večiem gan strauji krītas!
12.07.2018 14:30 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Satriecoša diskusija. Norakstīt 20 gadīgus vīriešus, jo viņiem nav tam vecumam nereālu materiālo līdzekļu, ir neadekvāti no sieviešu puses, bet norakstīt 35+ sievietes, jo viņām nav tam vecumam nereāla ārējā izskata, ir dzīves realitātes radīta objektīva nepieciešamība :D Nē, protams, neviens šeit nav seksists, tas būs kārtējais no nekurienes izrautais spriedums.
12.07.2018 14:31 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Īsti problēmu neredzu, vismaz manā paaudzē, cilvēki bīda, veido, precās un ražo. Protams ir šķirteņi. Bet varbūt šķirties ir labāk, nekā norakt divu cilvēku dzīvi, vienam otru paciešot tik dēļ bērna, kuram vecāki ik dienu viens otru zākā un ēd nost.
12.07.2018 14:35 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
ja nepiekrīt, tad noteikti ir kaut kāda sāpe ..

Vai ne? Tikai, nedod dies’, ka kādu sāpi kāds uzdrošināsies piesiet pašam. Tas gan nebūs OK.
12.07.2018 14:35 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Bet paaudzei, kas par mani 15 gadus jaunāki...par agru ko bīdīt...lai bauda dzīvi.
12.07.2018 14:36 |

Reitings 11330
Kas attiecas uz sieviešu vecumu, es nesaprotu par ko tu tā trako, tā ir taisnība, ka sievietes pec 35 zaude savu svaigumu un skaistumu

A kur es trakoju? Vai man obligāti jāpiekrīt? Citādi nāks alfa tēviņš un pateiks, ka man kaut kāda sāpe ir.. Sanāk, ka forumā drīkst tikai piekrist Tev, jo citādi Tu pāriesi uz personiskiem apvainojumiem? Come on, izdarīju to pašu, vēršot Tavus pašus vārdus un secinājumus pret Tevi, for fun, un paskat, kāda reakcija, no dibena izrautie secinājumi. Histērisks vīrietis pilnā plaukumā :D Un paldies, likmes aug.. Sākumā Tu teici, ka 30gadīgas vairs nevienam nav vajadzīgas.. Tad par kādu nopietnu diskutēšanu ar Tevi mēs varam runāt? (tas ir retorisks jautājums protams)
12.07.2018 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!