Baigi interesanta Tev tā loģika, nē? Izteikt savus spriedumus par sieviešu vecumu ir OK, bet kad izsaka spriedumu par Tevi, tad gan jau no aivainojuma?
Kura vieta es turu aizvainojumu? es izteicu savu viedokli, un tā ari es nesaņēmu atbildi uz jautājumu, kuru es uzdevu, bet tā vietā uzzināju par savi daudz ko jaunu, ka es esmu čīkstulis, neveiksminieks, tādu kuras visas noraksta aaa un vēl seksists.
tiesa 30 gadus es vēl nepiesauktu pie novecošanas, bet lai jau.. Tu ar savu komentāru (un prātiņa saturu arīdzan) norādīji, ka argumentu nav, jāķeras pie it kā aizvainojošām replikām par vecumu .. šis gan ir amizanti
Par kādu argumentu tu runā? mans rakstītais bija par vienaudžiem, bet tā biji tu, kas manis rakstīto sagrozija un kā piemēru iedevi (30g sieviete un 20g virietis), kas vispār nav salīdzināmas lietas, varbūt iemācies lasīt uzmanīgāk.
Kas attiecas uz sieviešu vecumu, es nesaprotu par ko tu tā trako, tā ir taisnība, ka sievietes pec 35 zaude savu svaigumu un skaistumu, iespējamība, ka atradīs tādu parneri
kādu vēlas (kā jau te minēja, loti labi nodrošinātu, ar visām tām izrietošajām ekstrām) ir stipri samazinājusies, jo kapēc gan turīgam vīrietim izvēlēties vecu sievieti, ja viņš var dabūt jaunu. Ja tu nespēj pieņemt dzīves realitāti, tad tā ir tava problēma, tikai atskirība ir tāda, ka mani teiktais ir balstīts uz statistikas datiem, nevis kā te dažu spriedums par mani, kurš ir no dibena izrauts, jo redzi, es domāju ka tu tāds esi.
bet tu laikam esi no večiem, kas uzskata, ka vīrieši noveco skaisti un ar gadiem, kā izsmalcināts konjaks, paliek tikai labāki? :-D
Visi noveco, bet te lielākā daļa dāmu bļāva, ka vecāki vīrieši ir tie labākie, tad jau tomēr tie vecie konjaki iet pie sirds :-D vai tomēr tagad kažoku metīsi un uz otru pusi un teiksi ka nevienai vecos nevajag, kā tad būs? nevar sēdēt divos grāvjos.