mūsdienas

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Pēdējo laikā aizdomājos arvien biežāk, kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības? Agrāk, kad tikās vēcāki, vecvecāki viņiem viss bija daudz vienkāršāk :-/
Domāju kāds ir iemesls tam, ka notikušas tik lielas pārmaiņas.
10.07.2018 20:05 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Piekrītu par viedokļu sadursmi:-) Advokāta piemērs, gan nebūs īsti pareizs, jo šeit ir pieejams fakts- viņš ir advokāts. Jebkura informācija no avota- patiesa vai nepatiesa sniedz informāciju par tās paudēju, viņa personību...pat troļļa, ja tā protams radīta tāda “mierīgā gaisotnē”.:-)
11.07.2018 22:40 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tātad vīrietim derēs draudzene kasierīte, bet sievietei kasieris nē, jo viss ir naudā?

Viennozīmīgi. Amats ietver ne tikai naudu, bet arī sociālo vidi, iezīmē kaut kādas rakstura iezīmes un spējas. Ja sievietei karjera vairāk ir izvēles jautājums, tad vīrietim šī izvēle lielā mērā korelē ar potenciālo attiecību esamību un kvalitāti.
11.07.2018 22:53 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Tad, kad dzirdēšu vairākus gadījumus kā veiksmīga biznesmene, advokāte vai ārste apprec sešinieku mežā vai palešu krāvēju gaterī, apdomāšu visu iepriekš rakstīto. Līdz tam pieturēšos pie idejas, ka nodarbošanās norāda uz cilvēka šķiru un sievietes nemēdz apprecēt vīrieti, kas ir ievērojami zemākā šķirā. Runa neiet par diviem vienas šķiras cilvēkiem, kas izsitušies uz kaut ko vairāk kā tas bija Pūces Pūcīgās gadījumā.
Bet ja Jums, dāmas, vieglāk gulēt naktī domājot, ka nodarbošanās nav svarīga un visi tie gatera darbinieki neatrod sev augstas šķiras meitenes, jo vienkārši ir raksturā nelabi un izskatā neglīti, visu veiksmi Jums tā domāt.
11.07.2018 23:04 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Un kāpēc gan meitenēm nav tāpat? :D
11.07.2018 23:05 |

Reitings 3521
Un ''šķira'', manuprāt, norāda dzīvesveidu. Nu motociklistam, piemēram, uzjautā un viņam riebjas kultūra. Ja sievietei patīk un būtu sajūsmā iet kopā ar savu dzīves biedru, nu tad nabags nav nekāds faktors, kādēļ atsaka. Nu ikdienu tas nosaka, kas būs apkārt.
11.07.2018 23:06 |

Reitings 470
macaw Manuprāt, šķira un nodarbošanās iet roku rokā. Sešinieks mežā nevar dzīvot jahtotāja dzīvesveidu, tāpat miljonāram vakars triju draugu lokā ar grildesiņām un lāčplēša alu, visticamāk, izklausīsies samērā drēgns pasākums (gaidu noliegumus)
11.07.2018 23:13 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Šobrīd profesijas, ko var sasniegt bez augstākās, kā piemēram gatera darbinieks(tipa galdnieks), meža darbinieks, šoferis, celtnieks, ceļa darbinieks, jau vairs nav nekādā cieņā attiecību tirgū (pretēji padomju laikiem, kad visi bija šādi).
Rodas jautājums - Ko Jūs meitenes teiktu, ja aizietu uz randiņu un puisis pasaka, ka strādā mežā (un mežā jau sen neiet runa par minimālo algu, kaut kur uz 1000 jāskatās)? Domāju sajūsmā nebūtu.

To, par ko es biju minējis jau iepriekš un kas normālā valodā saucas par "darba klašu šovinismu". Daudzas minētas specialitātes ir normāli apmaksātas, bet tas fakts ka vīrietis strādā ar rokām un dara netīru darbu biedē daudzas sievietes.
Ne par temu, bet cikstuligi viriesi nevienam neinterese, tapec ari ir jaizdoma atrunas par gold diggerem un nebeidzamam prasibam pret prejo dzimumu.

Ne par tēmu, bet lietotāji, kuri raksta muļķības tēmā, kuru nav izlasījuši un nav sapratuši arī nevienam neinteresē un nepatīk.
Nemaz nebrīnos, ka šeit izskanējušie vīriešu viedokļi balsta viens otru un saka, ka sievietes grib tikai naudas maisus blakus. Nē, ne visas. Bet liekot roku uz sirds, diez vai kāda tiešām vēlas vīrieti, kas nevar uzturēt ģimeni (un tas nenozīmē, ka sieva tikai uz dīvāna sēdēs, kājas šūpodama, bet nabadziņam būs melnās miesās jāstrādā)

Es neesmu kā visi un mans viedoklis bija unikāls un es nevienu neatbalstu. Jā, ne visas sievietes ir golddigeres, bet ņēmot vērā ka manā paziņu lokā ir daudz sieviešu un it īpaši jauno meiteņu, tad arī man ir tiesības teikt ka mans viedoklis ir pamatots. Saprotams ka sievietes, kurām ir tie paši 30 gadi ir kādas prasības, bet tomēr runa bija par ko citu. Lietā tāda, ka daudzas jaunās meitenes zem tiem pašiem 23 gadiem privātajā sarunā neslēpj ka grib atrast tādu puisi, kurš strādās un uzturēs ģimeni, tikmēr pati meitene nestrādās vai strādās maz. Man pašam tika piedāvāts tāds variants, lai es dzīvotu ar meiteni un viņu uzturētu, tikmēr viņa nestrādātu. Viena puspaziņa vispār pēc nespējas atrast puisi, kurš spētu viņu uzturēt(jo pati strādāt viņai vēlēšanās īsti nav) aizgājusi strādāt par eskortmeiteni, jo tur var viegli tikt pie labas naudas. Diemžēl, bet šādu gadījumu ir pietiekami. Pēc būtības iedeja ir tāda, ka ja sieviete pati nav nekas, bez naudas/karjeras/ambīcijām - tas nav normāli, ja viņa sev nespēj atrast sev to ar naudu/ambīcījām/karjeru bagaātu vīrieti un visiem stāstīs ka normālu veču vienkāŗsi nav.
Foruma lietotāji varētu pārtraukt lietot Ad Hominem argumentu. Tiklīdz kaut kas neapmierina kāda viedoklī, tā uzreiz personālie uzbrukumi, redz tas ir neapmierināts ar dzīvi, tam meičas iet gar degunu, tas ir vīlies mīlestībā.
Kaut kā trūkst faktu par personu, lai šādus pieņēmumus veiktu, ne?

Šajā forumā dāmām ir pieņemts nemeklēt argumentus saviem vārdiem, ir pieņemts vienkārši gāzt visu kas ir uz sirds(ja tā sirds vispār ir).
11.07.2018 23:17 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Šajā forumā dāmām ir pieņemts nemeklēt argumentus saviem vārdiem, ir pieņemts vienkārši gāzt visu kas ir uz sirds(ja tā sirds vispār ir).

Atvaino? Tas tik dāmām? Kā ar vīriešiem? No pēdējām diskusijām atceros diezgan skaidri vismaz divus vīrieškārtas komentētājus, kuru rakstīto varētu klasificēt kā personīgu uzbrukumu. Varbūt der beidzot pašiem nedalīt tik ļoti cilvēkus dzimumos un ieklausīties pašiem savos padomos?
11.07.2018 23:26 |

Reitings 3521
Manuprāt, šķira un nodarbošanās iet roku rokā. Sešinieks mežā nevar dzīvot jahtotāja dzīvesveidu, tāpat miljonāram vakars triju draugu lokā ar grildesiņām un lāčplēša alu, visticamāk, izklausīsies samērā drēgns pasākums (gaidu noliegumus)

Nevajag likt sētnieku pret miljonāru. Vidējā šķirā būs gana daudz iemeslu bez naudas, lai kādu atsijātu. Ar to es gribēju teikt, ka nodarbošanās un šķira parāda cilvēka ikdienu, aptuveno darbības lauku, intereses, skatījumu uz pasauli, attīstību. Normāli, ka vēsturniecei, piemēram, nebūs pa ceļam ar baseina instruktoru - nu vienalga kādas tur profesijas, tagad nenāk prātā, bet ikdienas darbības lauks ir cits. Ja viņai nepatīk ūdens, bail, nu nebūs tur nekāds jahtotājs.
11.07.2018 23:28 |

Reitings 3521
No pēdējām diskusijām atceros diezgan skaidri vismaz divus vīrieškārtas komentētājus, kuru rakstīto varētu klasificēt kā personīgu uzbrukumu. Varbūt der beidzot pašiem nedalīt tik ļoti cilvēkus dzimumos un ieklausīties pašiem savos padomos?

Un tad teikt, ka citi sadala dzimumos, ja paši ar to sāk savus apgalvojumus.
11.07.2018 23:28 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Manuprāt ir bēdīgi, ka cilvēks visam pieiet ar mašīnas cienīgu aukstumu visam, kas saistās ar cilvēku(sieviešu un vīriešu ieskaitot) attiecībam izslēdzot jebkādu emociju un to neizdibināmo pasauli. Viss tiek likts kastās, šķirās, aprēķinā, lai gan vispārīgi ir pierādīts- ir lietas ko par naudu nenopirksi un tava šķira tev nekad tāpat nedos- patiesas emocijas un jūtas. Ja neesi nekad to jutis, ka sagādā prieku pa lielam svešam cilvēkam, vienkārši esot Tu- bez pribombasiem, aifoniem, īpašumiem u.t.t Šī sajūta ir nemānīga un pat viss labākais aktieris to pilnīgi patiesi nespēj notēlot. pa lielam nekas tavas domas neizmanies. Līdz brīdim. Ja būs lemts. Bet noliegt tā esamību ir, nu, būšu rupjš- stūrgalvīgi:-D
11.07.2018 23:36 |

Reitings 491
Normāli, ka vēsturniecei, piemēram, nebūs pa ceļam ar baseina instruktoru - nu vienalga kādas tur profesijas, tagad nenāk prātā, bet ikdienas darbības lauks ir cits. Ja viņai nepatīk ūdens, bail, nu nebūs tur nekāds jahtotājs.

Kādēļ tu esi tik pārliecināta, ka tas ir interešu jautājums, ne sociālā slāņa vai ienākumus izzinošs? Vai tad nav pietiekami daudz piemēru, kad katrs no pāra pārstāv pilnīgi atšķirīgu profesiju, uzsverot, ka tā ir daudz interesantāk dzīvot? Šeit es nerunāju par gateristu un finanšu direktori, bet par aptuveni līdzīga statusa profesijām.
11.07.2018 23:39 |

Reitings 3521
Kādēļ tu esi tik pārliecināta, ka tas ir interešu jautājums, ne sociālā slāņa vai ienākumus izzinošs? Vai tad nav pietiekami daudz piemēru, kad katrs no pāra pārstāv pilnīgi atšķirīgu profesiju, uzsverot, ka tā ir daudz interesantāk dzīvot? Šeit es nerunāju par gateristu un finanšu direktori, bet par aptuveni līdzīga statusa profesijām.

Nu bet normāli, ka aptuveni līdzīga statusa būs interesanti, jo loks apkārt ir līdzīgs. To jau arī teicu. Nu gleznotājai - nu ja tikai skatām profesijas jautājumu - būs maz ko aprunāt ar kaislīgu programmētāju. Nu protams, intereses ārpus darba un viss pārējais, bet nu kopumā jomas ietvaros ņemot.
11.07.2018 23:42 |

Reitings 3897
Atvaino? Tas tik dāmām? Kā ar vīriešiem? No pēdējām diskusijām atceros diezgan skaidri vismaz divus vīrieškārtas komentētājus, kuru rakstīto varētu klasificēt kā personīgu uzbrukumu. Varbūt der beidzot pašiem nedalīt tik ļoti cilvēkus dzimumos un ieklausīties pašiem savos padomos?

Un tad teikt, ka citi sadala dzimumos, ja paši ar to sāk savus apgalvojumus.

Vispār es biju pakomentējis citu komentāru, kurš bija par sievietēm, par vīriešiem tur runas nebija. Un es nevienu nedalu, sevī ieklausos regulāri un mans secinājums ka es arī neesmu nekāda dāvana. Mani te forumā arī dažas reizes bija samaisījuši ar sūdiem un nekas, es tādēļ nečīkstu. 8-)
11.07.2018 23:46 |

Reitings 491
Nu bet normāli, ka aptuveni līdzīga statusa būs interesanti, jo loks apkārt ir līdzīgs. To jau arī teicu. Nu gleznotājai - nu ja tikai skatām profesijas jautājumu - būs maz ko aprunāt ar kaislīgu programmētāju. Nu protams, intereses ārpus darba un viss pārējais, bet nu kopumā jomas ietvaros ņemot.

Tad jau sanāk, ka gleznotāja 9 gadījumos no 10 izvēlētos nevis programmētāju, bet pašnodarbinātu rakstnieku? Tomēr interešu loks stipri tuvāks. Bet gadījumā, ja viņš atzītu, ka viņa ienākumu līmenis ir nestabils (3 mēnešus var dzīvot normāli, bet nākamie 3 ir tukšie), tas nekādā mērā neietekmētu viņas izvēli uz ilgtermiņa attiecībām?
11.07.2018 23:52 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Vispār jau tehniski Fiestar teica “lietotāji”, bet Tu izvēlējies teikt “Šajā forumā dāmām ir pieņemts nemeklēt argumentus saviem vārdiem, ir pieņemts vienkārši gāzt visu kas ir uz sirds(ja tā sirds vispār ir).
11.07.2018 23:55 |

Reitings 470
Nodarbošanās parāda cilvēka attīstību
Oof, neesmu drošs, ka vēlies tur doties. :-D
>>
Nu ir tieši tā kā tu saki, macaw - nevajag ieslīgt galējībās. Tas, ka daži puiši šajā diskusijā norādīja uz PAŠA NOVĒROTU trendu jaunu meiteņu vidū meklēt materiāli nodrošinātus 30 gadīgus vīriešus, nenozīmē, ka visas ir golddiggeres vai pat to, ka tieši šīs meitenes ir golddiggeres.
Es pat gāju tik tālu, ka teicu, ka materiālā nodrošinājuma meklējumi nav nekas slikts vai nosodāms, jo galu galā sieviete ir tā, kas dzemdē bērnus un parasti grib palikt ar bērniem mājās līdz tam 5 gadu vecumam, tāpēc nevar pati uzņemties visu darba slogu.
>>
Freids Nav tik traki, emocijas, pievilcība, piesaiste otra raksturam sastāda lielu daļu no visa attiecību uzsākšanas procesa. Tajā pat laikā būtu muļķīgi apgalvot, ka cilvēka prātā attiecību veidošanas stadijā neparādās sekojošs domu gājiens: "Man viņš ļoti patīk, bet . . ." ... viņš dzīvo ar ģimeni kopā, ...viņam nav savas mašīnas, ...viņš dzīvo vienistabas dzīvoklī, ...viņam nav augstākās (te der jebkāds iemesls). Lūdzu nesakiet, ka šāda veida jautājumi neiet cauri Jūsu galvai.
Mans arguments ir, ka puiša galvai šādi jautājumi cauri iet daudz retāk, jo materiālais nodrošinājums spēlē daudz zemāku lomu. Sorry, not sorry, tas no manas pieredzes.
11.07.2018 23:56 |

Reitings 470
macaw - nevajag ieslīgt galējībās.
Es starp citu arī esmu reizēm vainīgs pie šī. :-(
12.07.2018 00:01 |

Reitings 3897
Vispār jau tehniski Fiestar teica “lietotāji”, bet Tu izvēlējies teikt “Šajā forumā dāmām

Jā, zinu, bet no vienas puses to "lietotāju" totālais vairākums ir sievietes un no otras puses arī diskusijas virziens tik vērsts pret foruma vīriešiem. Es gribēju teikt ka ne tikai foruma stiprais dzimums uzbrūk un apvaino, foruma vājais dzimums neatpaliek.
12.07.2018 00:05 |

Reitings 470
vājais dzimums
Labi, ka esi latviešu forumā, angļu forumā ar šo būtu pastrādājis lielāku noziegumu kā Hitlers. :-D
12.07.2018 00:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!