mūsdienas

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Pēdējo laikā aizdomājos arvien biežāk, kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības? Agrāk, kad tikās vēcāki, vecvecāki viņiem viss bija daudz vienkāršāk :-/
Domāju kāds ir iemesls tam, ka notikušas tik lielas pārmaiņas.
10.07.2018 20:05 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ne par temu, bet cikstuligi viriesi nevienam neinterese, tapec ari ir jaizdoma atrunas par gold diggerem un nebeidzamam prasibam pret prejo dzimumu.

+++
Nemaz nebrīnos, ka šeit izskanējušie vīriešu viedokļi balsta viens otru un saka, ka sievietes grib tikai naudas maisus blakus. Nē, ne visas. Bet liekot roku uz sirds, diez vai kāda tiešām vēlas vīrieti, kas nevar uzturēt ģimeni (un tas nenozīmē, ka sieva tikai uz dīvāna sēdēs, kājas šūpodama, bet nabadziņam būs melnās miesās jāstrādā)
Ļoti jauki, ja 18-20 gados esi satikusi puisi, ar kuru kopā augt, attīstīties un cīnīties, bet ja 30 gados sieviete nevēlas sev 20-gadīgu puiku blakus bez darba, ambīcijām un naudas, tad neredzu tur neko pārsteidzošu. Bet domāju, ka vairākums 30gadnieču, pat ielaižoties attiecībās ar tādiem, saprot, ka no studenta šādā vecumā diez vai adekvāti ko prasīt.
11.07.2018 15:26 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Ne par temu, bet cikstuligi viriesi nevienam neinterese, tapec ari ir jaizdoma atrunas par gold diggerem un nebeidzamam prasibam pret prejo dzimumu.

tā nav čīkstēšana, bet gan faktu konstatēšana. Priekš 20g čaļa viņam ir jābut loti labi apmaksātam darbam, savam dzīvoklim, un jaunākā izlaiduma mašīnai. Tavuprāt tās ir adekvātās prasības? un neviens jau te nerunā par pieaugušiem vīriešiem kuriem ir 30+, bet gan jauniešiem ap 20g.
bet ja 30 gados sieviete nevēlas sev 20-gadīgu puiku blakus bez darba, ambīcijām un naudas, tad neredzu tur neko pārsteidzošu

Kur var ierakstīt tik tupu piemēru, runa taču ir par vienaudžiem. Neuztraucies, nedomāju ka kāds 20g vīrietis sev grib 30g sievieti, kurai tāpat pēc gadiem 5 beigsies derīguma termiņŠ
Vienmēr jau ir arī labie piemēri, un kā reiz visi iekš cosmo :-D

Šis bija labs, smieklu deva visai dienai :-D
11.07.2018 16:14 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
tā nav čīkstēšana, bet gan faktu konstatēšana. Priekš 20g čaļa viņam ir jābut loti labi apmaksātam darbam, savam dzīvoklim, un jaunākā izlaiduma mašīnai. Tavuprāt tās ir adekvātās prasības? un neviens jau te nerunā par pieaugušiem vīriešiem kuriem ir 30+, bet gan jauniešiem ap 20g.

:-D:-D:-D
Kurš tev tās prasības uzstāda? Ka tik ne pats?
11.07.2018 16:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Neuztraucies, nedomāju ka kāds 20g vīrietis sev grib 30g sievieti, kurai tāpat pēc gadiem 5 beigsies derīguma termiņŠ

Nu tad šis ir tups komentārs Nr. 2, uzreiz aiz mana. Bet pa lielam viss ir teikts šeit

Un spriežot pēc visa, pieder pie tādiem vien, ņemot vērā Tavu ņaudēšanu sieviešu forumā, kurai cauri strāvo aizvainojums.. turklāt... ja Tev pašam nav 20, tad kāpēc ir aizvainojums par to, ka Tevi negrib 20gadīgas? Aaa... sapratu, jo naudas nav un ambīciju tāpat?
11.07.2018 16:34 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017

Daļēji te gan pie "vainas" ir arī paši turīgie vīrieši, kuri pēc 30 gadu vecuma izvēlas 20 gadīgās un izmanto savu rosību un iespējas pēc pilnas programmas. Diezgan loģiski, ka pēc tam viņas vairs negribēs kādu, kas var vienkārši uzturēt ģimeni, kā vienā no komentāriem šeit tika minēts, samaksājot par mājvietu un ēdienu, jo apetīte rodas ēdot. Kāda jēga dzīvot sliktāk, ja var dzīvot labāk? Tā cilvēka prāts ir iekārtots, to pašu var attiecināt, ja esi reiz strādājis par 2k algu, tu būsi galīgi demotivēts atkal strādāt par 1k algu, vai, ja sievietei iepriekš bijis labs sekss, bet ar nākamo tas ir daudz sliktāks, tad ir tikai laika jautājums, cik ātri viņa to vīrieti pametīs.
11.07.2018 16:42 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Priekš 20g čaļa viņam ir jābut loti labi apmaksātam darbam, savam dzīvoklim, un jaunākā izlaiduma mašīnai. Tavuprāt tās ir adekvātās prasības? .... nedomāju ka kāds 20g vīrietis sev grib 30g sievieti, kurai tāpat pēc gadiem 5 beigsies derīguma termiņŠ

Spriežot pēc taviem viedokļiem par sievietēm, tādas prasības tev uzstāda tādēļ, ka sievietēm arī tāpat ir skaidrs - normālas attiecības ar tevi nav vērts veidot, bet ja tu viņām atvieglosi dzīvi ar materiālo nodrošinājumu, tad varbūt kādu laiku tevi vēl varētu paciest.
11.07.2018 16:43 |

Reitings 470
Un spriežot pēc visa, pieder pie tādiem vien, ņemot vērā Tavu ņaudēšanu sieviešu forumā, kurai cauri strāvo aizvainojums.. turklāt... ja Tev pašam nav 20, tad kāpēc ir aizvainojums par to, ka Tevi negrib 20gadīgas? Aaa... sapratu, jo naudas nav un ambīciju tāpat?

Spriežot pēc taviem viedokļiem par sievietēm, tādas prasības tev uzstāda tādēļ, ka sievietēm arī tāpat ir skaidrs - normālas attiecības ar tevi nav vērts veidot, bet ja tu viņām atvieglosi dzīvi ar materiālo nodrošinājumu, tad varbūt kādu laiku tevi vēl varētu paciest.

Tā arī isti neviena neatbildēja vai prasības škiet adekvātas vai nē, bet kā jau tipiski sieviešu dabā, tēma tiek pagriezta tā, itkā es būtu aizvainotis vai arī kāda mani negrib. Tās kuras saka, ka viņu draugu lokā tādu prasību pret pretējo dzimumu nav, nu ļoti labi ka tā, bet ja šajā forumā/dzīvē tiek minēts vairākkārt, ka tomēr vairums sievietēm(meitenēm) tādu prasību ir, tad kuram taisnība? dzumumam kurš veido romantiskas attiecības ar sievietēm vai dzumumam kurām sievietes ir tikai draugi? Nav dūmu bez uguns.
Nekur es neminēju, ka tas ir negodīgi vai kaut kā tamlīdzīgi, ka sievietes sev izvēlas nodrošinātus vīriešus, tas ir tikai loģiski, ka tā tas ir un vienmēr ir bijis, es pat viņas saprotu. Runa bija tieši par prasībām atiecībā uz pretējo dzimumu vecumā ap 20g
Laikam man komentārs par derīguma termiņu kadai būs uzsitis pa stīgām, lai gan nekas nepatiess tur nav.
11.07.2018 17:45 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Es domāju daļēji spēlē vainu arī cilvēku enerģētika vai aura ko viņš izstaro. Ja puisis būs pārskatījies visādus MGTOW video, nepārtraukti domās “es jau neko nevaru dabūt, jo esmu jauns neveiksminieks”, “sievietes ir seklas un tā pat nav vērts”. Nekā arī nebūs...no tāda jau pa gabalu nesīs toksiska aura no kā meitenes bēgs. Ir, protams, meitenes, kas ar savtīgām interesēm veido attiecības, bet ir daļa arī tādu puišu. Kautkā pašam ir izdevies izveidot nopietnas attiecības ceļa sākumā(bez graša pie dvēseles, bet ar plašu sirdi:-D)tāpat arī draugiem. Mazāk jāiespringst...jabauda dzīve un mazāk ņerkstēt8-):-P Šis nav white knight shit komentārs, bet iz dzīves:-D
11.07.2018 17:52 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Šejienes veči tik īd par ļaunajām sievietēm, ļaunajiem kaimiņiem, ļauno valsti, ļauno tautu, ļaunajiem darba devējiem un tā tālāk un tā joprojām, nu sievietes, protams, pirmo īdēšanas vietu ieņem.
11.07.2018 17:58 |

Reitings 286
Laikam man komentārs par derīguma termiņu kadai būs uzsitis pa stīgām, lai gan nekas nepatiess tur nav.

Nedomāju, ka kādu šeit uztrauc anonīmu lietotāju viedokļi. Bet reālajā pasaulē dzirdot šādus un līdzīgus izteikumus no vīriešiem, daudzas sievietes viņus noraksta acumirklī. Un tad šie vīrieši sāk klīst apkārt un sūdzēties, ka neviena sieviete viņus negrib, un noteikti tas ir tādēļ, ka viņiem nav Džobsa maks, jo tādas lietas ''tipiski sieviešu dabā''.
šajā forumā/dzīvē tiek minēts vairākkārt, ka tomēr vairums sievietēm(meitenēm) tādu prasību ir

Un pēc taviem aprēķiniem, tieši cik % šī sieviešu vairuma ir šādas prasības pret 20gadniekiem?
11.07.2018 18:02 |

Reitings 491
Kautkā pašam ir izdevies izveidot nopietnas attiecības ceļa sākumā(bez graša pie dvēseles, bet ar plašu sirdi)tāpat arī draugiem.

Un nebija nekādas norunas/termiņa, kad tev vajadzētu sākt pelnīt summu x vai atrasties noteiktā statusā?
11.07.2018 18:06 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Un nebija nekādas norunas/termiņa, kad tev vajadzētu sākt pelnīt summu x vai atrasties noteiktā statusā?

:D
Bomba!
Protams, tā darām. :D
Ej laukā, ja gribi meiteni, smaidi, uzsāc sarunu, esi pretimnākošs un būs vismaz paziņa. Ne ar tādu attieksmi, ka nu pēc x randiņiem gan jau sāksies šādas runas un tiri piri. Nu paši vien sevi norokat.
11.07.2018 18:10 |

Reitings 286
Dūja, tu gribi teikt, ka nemēdz pēkšņi ierasties pie vīriešiem ar notāru, liekot parakstīt līgumu par ''Pēc 5 gadiem apņemos pelnīt vismaz 500 eiro vairāk, pretējā gadījumā utt. utt.''??? :D
11.07.2018 18:14 |

Patīk
Reitings 274
Nē. Vispār par to nebija runas. Bija kaisle, viena otra idealizācija, kad personības trūkumiem neviens nepievērsa uzmanību. Bija vienalga, jo kopā tā bija kā svētlaime. Tagad saprotu, ka tā nebija mīlestība, bet vienkāršs “crush” vienam pret otru. Pēc kāda gada sākās pieradums(1jā gadījumā) un otrā pēc 2 gadiem taureņi aizlidoja, sāki pamanīt otra trūkumus, vērtību un dzīves uztveres atšķirības. Tā tas arī beidzās(no manas puses). Bet tas kaisles laiks ir lielisks...uhhh...neko nenožēloju, lai gan bija protams arī sirdssāpes. Meitenes bija foršas, bet ne mani dzīves ceļabiedri:-D Ne mirkli neradās kautkādas materiālas skaitļošanas vai kas tamlīdzīgs tajā periodā. Varbūt esmu vienkārši glups:-D:-D
11.07.2018 18:20 |

Patīk
Reitings 274
Jāatzīst gan, ka man bija sava dzīvesvieta.:-D
11.07.2018 18:23 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ir tiiiik daudz parisu, kur jaunas meitenes ir ar jauniem dzekiem, kuriem neka nav... un te pat foruma cikst un piedod visadus izgajienus, bet nu neee visas ir golddiggeres :-D
11.07.2018 18:26 |

Reitings 470
Nedomāju, ka kādu šeit uztrauc anonīmu lietotāju viedokļi. Bet reālajā pasaulē dzirdot šādus un līdzīgus izteikumus no vīriešiem, daudzas sievietes viņus noraksta acumirklī. Un tad šie vīrieši sāk klīst apkārt un sūdzēties, ka neviena sieviete viņus negrib, un noteikti tas ir tādēļ, ka viņiem nav Džobsa maks, jo tādas lietas ''tipiski sieviešu dabā''.

ja jau neuztrauktu, tad tu tam komentāram nepievērtu uzmanību, un vel neizteiktu savu spriedumu par mani, kurš,satpcitu, ir pilnīgi aplams ;-)
Dūja, tu gribi teikt, ka nemēdz pēkšņi ierasties pie vīriešiem ar notāru, liekot parakstīt līgumu par ''Pēc 5 gadiem apņemos pelnīt vismaz 500 eiro vairāk, pretējā gadījumā utt. utt.''???

nevajag uztvert to tik burtiski, tādās lietas tiek caur puķēm pateiktas vai arī parādītas ar attieksmi. Es protams saprotu, ka jums tas šķiet uzjautinoši, bet tā tiešam dzīvē notiek. Pašam peronīgi tā gadījies īsti nav, bet manu draugu lokā esmu redzējis visādus brīnumus.
11.07.2018 18:26 |

Reitings 1164

Vai nu tev ir bijusi slikta iepriekšējā pieredze vai arī tu nekad neesi bijis attiecībās.
11.07.2018 18:28 |

Reitings 491
Freids-nekā nepārliecināji, es biju gaidījis, ka nerunāsi par to pagātnes formā, bet gan, ka tagad jau esi iemitinājies ģimenes mājā un plānos ir pirmdzimtais :) Iespējams, tieši tādēļ, ka tev nebija noteikts ienākumu līmenis un statuss, jūsu attiecības pajuka. Tas varbūt notika tā - meitene to pajuta, sāka nedaudz savādāk uzvesties, kā rezultātā tev vairs viņa nepatika tik ļoti un tu domāji, ka no savas puses to visu esi izbeidzis. Bet realitātē mēs pat paši, esot ar kādu kopā, ne vienmēr saprotam, kas un kā, kur nu vēl kāds no malas.
11.07.2018 18:31 |

Reitings 1164
TheLaw, kapēc aplams? Cik redzams tu te vaimanā par augstajām prasībām no sieviešu puses, sorry, puika, bet tādi diemžēl tiek norakstīti :-/
11.07.2018 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!