Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mūsdienas

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Pēdējo laikā aizdomājos arvien biežāk, kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības? Agrāk, kad tikās vēcāki, vecvecāki viņiem viss bija daudz vienkāršāk :-/
Domāju kāds ir iemesls tam, ka notikušas tik lielas pārmaiņas.
10.07.2018 20:05 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
:-)
13.07.2018 12:38 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Mans komentars nebija kadam speciali adresets, bet, ja kadu tas aizskara, tad gan jau pasi zinat, kapec. :)
13.07.2018 13:36 |

Reitings 3521
Nav jau obligāti jāaizskar, bet tas bija secinājums, kuru gribēja apšaubīt, ka tā nav.
13.07.2018 21:52 |

Reitings 11
Reģ: 28.05.2018
Tu te uztraucies par to a man vispār nekā, jo visi redz taukus un uztver kā nesmukumu, tai pat laikā visur vot šitie gudriši runā jāmīl sevi citi arī mīlēs, da nekā tamlīdzīga, ja nu tos resnos mūļus kas politikā, tie vecenes vienkārši dabū jo amats, a ja nav tā amata un speķis karājas, tad tik par cūkmenu un saukā tamlīdzīgi, tas ir ārprāts tā pasaule
14.07.2018 00:28 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Tuklis, nu, ja rakstība ir kā analfabētam, bet izteikšanās stils kā idiotam, tad es nebrīnos, ka neveicas attiecībās ar pretējo dzimumu. Nezinu nevienu sievieti, kuru piesaistītu vīrietis, kurš, ievietojot mirušas cūkas galvu, piereģistrētos sieviešu forumā, lai pasūdzētos par savu draņķīgo dzīvi. Bet, ja apkārtējie par cūkmenu vien saukā, jāsāk uz sevi kritiskāk no malas raudzīties, nevis jāizgāž dusmas uz sabiedrību, tā it kā kāds cits būtu vainīgs, ka Tev, izņemot trulu izteikšanās veidu un vēlmi savās problēmās vainot visus citus, nevis sevi pašu, nav nekā ko darīt.
14.07.2018 00:41 |

Reitings 11
miruša cūka jā nav forši, bet uzreiz grūti ko atrast bija, a bildi labāk ielikt tomēr kādu nelikšu jau es te kādu kruto saldo, jo pats tāds neesu, uzreiz padomās izlekt grib. sieviešu forums jā zinu, bet domāju varbūt te kādai arī līdzīgas problēmas un ja izdotos līdzīgu cilvēku atrast vienalga kāds svars utt. varbūt es to sabiedrību cienīgāk sāktu uztvert a tā vēl pa vidu tā politika kur tie resnie prātvēderi, vot neko nav izdarījuši lai tādi kā es varētu laimīgi būt, visur tik davaj labu izskatu, ātri kustēties, nu protams rimčikā paņems uzreiz tikai ar tām 300 eirām tāpat pa īsu visam. tāpēc saku varbūt kādai arī pāri centneram jo uz modelēm neceru da i neviena negribēs taču bet dzīves sagrautās ja te ir tādas kā es varbūt kaut kas sanāk kopā, zin kā mēģina mēģina un aiziet, to es no rokija filmām saskatījos, iedvesmo labi nepadoties vēl
14.07.2018 00:50 |

Reitings 11
Sadie es to cūkas bildi noņēmu un uzliku metramēra bildi, būs labi? It kā var likties idiotiska bilde bet diemžēl es to metramēru katru dienu cenšos izmantot lai apskatīties vai kas nemainās ciparos, retu reizi ir kaut kas labāks tad sirsniņa uzreiz priecīgāka tāda. Varbūt tagad sanāks kādu kundzi vai domubiedrus šeit atrast, škrobe ja neviena neatsauksies tas tik parāda cik nežēlīga tā pasaule ka vot uzreiz savādāks tātad metams musarā un tamlīdzīgi
14.07.2018 01:06 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Taukuli! Kas kontrolē insulīna līmeni un kalorijas, tas kontrolē svara pazušanu.
Insulīna līmeni var kontrolēt ar periodizētu nēešanu(intermitent fasting) un karlorijas skaitīt ar myfitnespal.
15.07.2018 09:08 |

Reitings 3521
Viņš tuklis, ne taukulis. :D
15.07.2018 18:01 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Xanax, negribu piekasīties, bet - diskusijas sākums bija diezgan dzimumneitrāls. Tu biji viens no pirmajiem, ka sāka apspriest sieviešu prasības, līdz ar to sākot fokusēties uz konkrētu dzimumu. Un, ja vēlējies teikt, ka “ne tikai”, kāpēc tā arī neteici?

Pasadena vispār lielākoties tā ir sieviešu "problēma" sūdzēties par attiecību trūkumu, normālu veču trūkumu un t.t. , šajā gadījumā runa ir par grūtībām izveidot labas attiecības. Tāpēc arī bija tā nelielā fokusēšanās no manas puses. Es neesmu redzējis ka vīrieši sūdzētos par attiecību trūkumu, es domāju ka bieži vien vīrietim ir vienlaga ir viņam draudzene/sieva vai nav, ja vīrietis ir brīvs, tad priekš viņa tā nebūs nekāda traģēdija, sievietei nez kāpēc gan būs.
.
Vēl viens moments ir tas, ka mūsdienās attiecībām mēdz būt dažādas formas, piemēram brīvdienu attiecības, tā saucamās "friends with benefits" un citi. Un te nu sanāk aizraujoši interesantā situācija, kurā no vienas puses daudzi vīrieši tiek atbraķēti, jo neatbilst konkrētās sievietes "wishlist" sarakstam, no otras puses ir nevēlēšanās konkurēt ar citu attiecību modeļu piekritējām un parādās tā "gaudošana" par attiecību trūkumu. Kas tāds notiek tikai sieviešu pasaulē.
25.07.2018 23:32 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
vispār lielākoties tā ir sieviešu "problēma" sūdzēties par attiecību trūkumu, normālu veču trūkumu un t.t. , šajā gadījumā runa ir par grūtībām izveidot labas attiecības. Tāpēc arī bija tā nelielā fokusēšanās no manas puses. Es neesmu redzējis ka vīrieši sūdzētos par attiecību trūkumu, es domāju ka bieži vien vīrietim ir vienlaga ir viņam draudzene/sieva vai nav, ja vīrietis ir brīvs, tad priekš viņa tā nebūs nekāda traģēdija, sievietei nez kāpēc gan būs.
.
Vēl viens moments ir tas, ka mūsdienās attiecībām mēdz būt dažādas formas, piemēram brīvdienu attiecības, tā saucamās "friends with benefits" un citi. Un te nu sanāk aizraujoši interesantā situācija, kurā no vienas puses daudzi vīrieši tiek atbraķēti, jo neatbilst konkrētās sievietes "wishlist" sarakstam, no otras puses ir nevēlēšanās konkurēt ar citu attiecību modeļu piekritējām un parādās tā "gaudošana" par attiecību trūkumu. Kas tāds notiek tikai sieviešu pasaulē.

Īsi - Ļoti maldies.
25.07.2018 23:33 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
šķērmi metas. attiecības ir kaut kādi darījumi.
25.07.2018 23:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)