Turpinot iepriekšējo tēmu. Man draugs atvainojās par to, ka tā izturējās pret mani MR laikā. Teica, ka mīl mani un ka pats bija idiots. Ko man iesākt, vai tam var ticēt?
Netīrās vešas mazgāšana attiecības vājina. . Tas, protams, neattiecas uz nozares speciālistiem, kuru darba pienākumos ir palīdzēt tikt galā ar attiecību problēmām, kuras tiem uztic.
tak tev ieteica jau simt variantus. pamet, vai turpini attiecības vnk, vēl variants padusmojies lai vairāk palūdzas un tad piedod. kādus ta ieteikumus te vēl gaidi nez. izlemt neviens te tavā vietā nevar.
Orgasmēt dabūji, tagad pamet! Un pasaki viņam, ka dzīve ir nežēlīga! . Un neaizmirsti uztaisīt jaunu diskusiju, ka meklē pieaugušu vīrieti - tādu, kurš nemētājas ar necienīgiem vārdiem pret asiņojošu sievieti, jo pats nezina, ko ar tādu iesākt. Es domāju, dāmas Tev palīdzēs atrast un ieteikt.
Par kādu šarmu šeit iet runa? "Atkal menstruē? Nē? Gribi es Tevi paņemšu priekšā?" swoon Es arī padotos tādam donžuānam. >> Tavi varianti - 1) apņemies vairāk; 2) atgriezies gultā