Pretējais dzimums

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Vai jūs varētu:
- iemīlēt kādu no saviem pretējā dzimuma (platoniskajiem) draugiem?
- vai pārgulēt ar viņu?
09.07.2018 17:05 |

Reitings 91
Reģ: 14.07.2018
par iemīlēšanos cilvēkā, starp kuru un tevi ir tikai "šķīsta draudzība", īstas pārliecības man nav. es varu pieņemt kādu jūtu rašanos, kas nav nekāds ak vai, ko nu?, bet par situācijas atklāšanu otram un draudzības pāriešanu attiecībās (pat, ja šis cilvēks ir teicis "jā,davai, es arī gribu") gan pārdomātu daudz un dikti. iemesls tam ir diezgan vienkāršs - domājot racionāli, attiecības var neilgt mūžību (jā, jā, arī draudzība ne, bet ne par to šobrīd), un ko darīsim tad, kad pienāks šķiršanās. protams, var izšķirties ar godu un turpināt ja ne draudzību, tad vismaz elementāru cieņu vienam pret otru (piem. nebēgt krūmos, ieraugot otru nelaimīgo pāri ielai :-D), bet a ja nu nesanāk tā? vai tik tiešām riskēšu ar draudzību (savu) jūtu apmierināšanai?
.
pārgulēt gan spētu - mazāk enerģijas, mazāk smadzeņu čakarēšanas (protams, ja abiem iesaistītajiem tas ir "pliks sekss", tātad bez dziļākiem nodomiem.)
15.07.2018 12:57 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Ar tiešām platonisku draugu nevarētu. Laikam tur tā sāls. :D Tātad īsti tādu nevainīgu draudzību ir baigi maz.
15.07.2018 12:58 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Ja reiz tas draugs ir platonisks...tātad nē. Ja atbilde ir jā, tad tā jau vairs nav nekada nevainigā draudzība un tikai, jo pie kādas nejaušas apstākļu sakritības varētu gan sexot ar to draugu gan iemīlēties.
Un te nu apgāžas tas apgalvojums ka sieviete un vīrietis var būt tikai draugi :D
15.07.2018 13:15 |

Reitings 586
Tātad īsti tādu nevainīgu draudzību ir baigi maz.

Ja reiz tas draugs ir platonisks...tātad nē. Ja atbilde ir jā, tad tā jau vairs nav nekada nevainigā draudzība un tikai, jo pie kādas nejaušas apstākļu sakritības varētu gan sexot ar to draugu gan iemīlēties.

Un te nu apgāžas tas apgalvojums ka sieviete un vīrietis var būt tikai draugi

+
:-D
15.07.2018 13:38 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Jāpiekrīt Peekaboo1. Bet vispār man tādu draugu vienkārši nav, jo neuzticos pretējā dzimuma draudzībai.
15.07.2018 14:19 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Man bija divi tādi puišdraugi, tiešām uztvēru kā brāļus. Laikam biju pagalam naiva. Kaut gan mums tiešām bija riktīgi foršas draugu attiecības, taču kad satiku savu tagadējo draugu un samīlējos. Abi mani vienkārši puišdraugi vienkārši pazuda ar galiem :-D
15.07.2018 14:26 |

Reitings 91
Reģ: 14.07.2018
Un te nu apgāžas tas apgalvojums ka sieviete un vīrietis var būt tikai draugi

(manuprāt) ir visai iespējami un nekas šausminošs tas nav, ja kaut kādas jūtas vienai no iesaistītajām pusēm (vai abiem) parādās pat, ja tā ir tikai tīra draudzība. tieši tāpēc cilvēkam ir dota spriestspēja, lai izlemtu, vai es tiešām gribu būt ar otru attiecībās, ņemot vērā visus no tā izrietošos scenārijus kā, piemēram, pēc šķiršanās zaudēt kontaktu pilnībā, vai arī tā ir tikai mana mirkļa iegriba un tā dēļ nav jēgas kaut ko iesākt. bet savukārt ir varen dīvaini, ja no pāris teikumiem a la "nu it kā pārgulēt nav nekas slikts pat, ja tas ir tikai draugs" izzīst, ka apgalvojums par "tikai draugi" būšanu ir aplams, ņemot vērā to, ka tikpat daudzas ir atzinušas, ka nespētu.
.
šķiet, ka šī tēma ir tas pats, kas kādam likt definēt, kas ir mīlestība vai kurš bija pirmais: vista vai ola. katram savs viedoklis, kas liekas vispareizākais. nu vismaz labi, ja ir viedoklis.
15.07.2018 14:27 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Ja jaatbild uz jautàjumiem, Tad 1. nē un 2. Nē
15.07.2018 14:31 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man pirmais iespaids loti biezi dod instinktus vai bus pievilksanas vai nebus. Loti reti kaa sanak kludities. attieciba uz pargulesanu ja tas ir domaats kaa sex tad nee. Ja vienkarsi milinaasanas un gulet kopaa tad savaadak:-D man parsvaraa visi viriesu kartas parastavji ir tikai labi draugi. citi ir tuvaaki citi mazaak tuvi. Un jaa esmu gulejusi blakam plaapajusi vai kaavusies pa gultu. Ja uzmaktos tad dabutu ar tv pulti:-D
15.07.2018 14:48 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Meiteņu viedoklis skaidrs - ja reiz kāds ir kļuvis par draugu parastā nozīmē, tas nozīmē, ka nebija tiekšanās pēc kaut kā vairāk no meitenes puses. Ja sākotnēji nav tiekšanās no puiša puses, tad meitene tādu vairs nepieņem, ja gadījumā puisis sāk pēkšņi tiekties. Daudziem puišiem laikam ir vienalga, kas bijis, galvenais - ka var izdarīt tagad. Man, ja meitene nav patikusi sākumā, arī nepatiks turpmāk, taču, ja kāda patiktu, bet es viņai ne, tad man viņa patiktu arī tad, ja pēkšņi es viņai sāktu patikt.
15.07.2018 22:47 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
skudrulacis, vēl lielāka kalambūru uztaisi ar visiem patika/nepatika. :D
17.07.2018 14:36 |

Reitings 586
:-)
31.07.2018 12:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits