Fiestar, oi, nē, ne tā! :D Par saviem draugiem-vīriešiem varu teikt tikai visu to labāko. Vēl jo vairāk - tik brīnišķīgus, fantastiskus, lieliskus vīriešus kā viņi, varētu novēlēt satikt katrai sievietei! Šie vīrieši ir tiešām lieliski - ne tikai rakstura, bet arī izskata ziņā. Viens ieņem ugunsdzēsēja profesiju, vēl cits darbojas armijā. Respektīvi, daudzu sieviešu sapnis. Līdz ar to, esmu bieī aizdomājusies - kāpēc gan es mūžīgi izvēlos ne tos vīriešus (krāpējus, meļus, sliktos zēnus), bet draugu zonā atstāju tādus ar kuriem kopā jebkura sieviete varētu justies laimīga un mīlēta!? Atbilde: jo problēma ir ne viņos, bet manī. Manas acis zibēs, ieraugot čali ādas jakā un uz motocikla. Vai arī sirds iepukstēsies straujāk redzot notetovētu vīrieti, kurš, acīm mirdzot, uzsmaidīs katrai garāmgājējai, lēni iemalkojot malku viskija un ievelkot kārtējo cigarešu dūmu. Jā, beigu beigās, es vienmēr esmu tā, kura paliek ar salauztu sirdi, jo izvēlos ne tos vīriešus, taču tāda nu es esmu - es vienmēr izvēlēšos tos bīstamos, nepareizos, kamēr uzticīgie, patīkamie, jaukie vīrieši tā arī paliks draugu zonā. Ne tāpēc, ka būtu sliktāki, bet tāpēc, ka tāda esmu es pati...