Ohh, kā es zinu šīs sajūtas, bet es piemēram neuzskatu, ka ir diža jēga no psihologiem, terapeitiem u.c. Viņiem tāpat neinteresē, borē atdrāztus tekstus - jā, esmu jau šajā stadijā, ka uzskatu, ka no viņiem nav jēgas. Manuprāt, jāpalīdz pašam sev. Mani kompleksi visu mūžu lielākā mērā ir saistījušies ar lieko svaru. Nenoliegšu, arī es aizdomājos par to, ka esmu galīgi nevērtīga un nelaimīga, jo vēlos kļūt par aktrisi un vēl pie tam vienreiz mūžā iekāpt savā ideālajā svarā. Man ir visādas ''atmazkas'', bet es domāju, ka ir jāsakārto sevi, jāpamaina, jāizmēģina jauni hobiji, nodarbini sevi, lai mazāk domā, bet vairāk kaut ko dari. Arī es esmu introverta, tāpat kā Tu, un lai arī kā negribētos, esmu to pieņēmusi un iemīlējusi sevī. Kā es pamainīju sevī attieksmi pret sevi un dzīvi, es sev sāku vairāk patikt kā pirms tam. Protams, par cik es vēl tikai esmu ceļā, lai sasniegtu savus mērķus, man arī ir tie ''breakdowni'' , bet tas viss ir tikai normāli, vienmēr ir jārēķinās ar pakrišanu zemāk, lai tiktu vēl augstāk. /angliski labāk skanētu, bet es centos, domu saprati/ Par puišiem vispār nav ko iespringt, tici man, ja neesi sevi sakārtojusi, vismaz daļēji, no nopietnām attiecībām tāpat nebūtu jēgas - ir jāiemācās mīlēt sevi, lai pēc tam mīlētu citu. Ja nu tomēr vajag kādu palīdzību vai kā - vestulē, droši.
Es zinu cik šis ir nopietni un pilnīgi Tevi saprotu. Depresija nav joka lieta.