Labprāt sagaidītu jūsu stāstus par tēmu: kad/cik gadu jaunībā papēdīši bija pirmo reizi lietojumā un kādas tās kurpītes bija? Domājot par to- ka īstās augstpapēdenes sākas no 10cm pacēlumā.
Mans stāsts sākās 17 gados, kad uz vecākā brāļa izlaidumu uzvilku ŠĀDAS. Pirms tam šīs sarkanās kurpītes pāris reizes mājās uzvilku- lai trenētos. Paša izlaiduma svinīgā daļa turpinājās 2 stundas, un man visu šo laiku bija jābūt uz šādiem papēdīšiem. Gribējās arī pašai drusku izrādīties.
9.klases izlaidumā uzvilku kurpes ar pavisam mazu papēdīti. Taču jau 12.klases izlaidumā uzvilku augstpapēdenes ar 11 cm papēdi. Ikdienā labāk patīk nēsāt kurpītes bez papēža.:-)
Vidusskolā sāku staigāt uz papēžiem, ap 17 gadu vecumu. Reti tagad sanāk uzvilkt, bet pēdējoreiz, skrienot uz transportu augstpapēdēnēs, nopriecājos, ka nav pazudis skills, jo nācās skriet ātri. :D
17-20 gados retu reizi pavalkāju, nez kāpēc likās smuki. kurpes arvien kaut kur stāv, bet es esmu pārāk aktīva un patīk staigāt, skraidīt pa pilsētu labāk kā braukt, un lai pēc 2h staigāšanas mocītos sāpēs visu atlikušo dienu... nu nē :)