Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

atkarība..

 
Reitings 63
Reģ: 27.01.2018
Ļoti ilgi jau šī lieta sāp... Es vienmēr ļoti ātri pieķeros vīrietim, ar kuru kaut kas sāk veidoties... Un kļūstu no šī cilvēka atkarīga. Ar tagadējo draugu esam kopā teju divus gadus, attiecības ir briesmīgas, strīdi pēc strīdiem, ļoti daudz ko negribētos piedot, bet tāpat piedodu, jo kad iedomājos, ka būtu jādzīvo vienai... Liekas, ka labāk būtu vienkārši nebūt. Pierakstījos jau pie psihoterapeita, bet tikai mēneša beigās, šobrīd situācija ir tik kritiska, ka gribu jautāt jums, kā lai ar to tiek galā? Es zinu, ka esmu lupata, ka man ir zems pašnovērtējums, ka pati esmu vainīga... Bet šīs nav pirmās tādas attiecības, vai tiešām tā būs visu mūžu? Ka man otrs cilvēks būs daudz svarīgāks kā es viņam? Es neprotu sabalansēt dzīvi, man visa pasaule griežas ap viņu, pat man pašai tajā nav nekādas vērtības... Es zinu, ka tūlīt būs 100 komentāru, kuros mani noliks zemāk par zemi, bet es pati ļoti labi saprotu, ka tur šobrīd atrodos... :'-(
05.07.2018 14:20 |
 
Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
1/100
Da labi.....Vispār šodien modē diskutēt par vienas nakts sakariem.....baudi dzīvi... :-P
05.07.2018 14:40 |
 
10 gadi
Reitings 24
Reģ: 27.03.2012
Iespējams, ka būtu lielāka skaidrība, ja būtu zināms, par ko tie strīdi ir. Bet nu saprotu, ka neizturami, tātad tādi, kas tevi ļoti sāpina un ir par daudz.
Zinu, ka viegli pateikt, bet no palikšanas vienai nav jābaidās. Tas tiešām ir ļoti veselīgi un noderīgi. Un jo ilgāk izbaudīsi vienatni, jo vairāk jauna uzzināsi par sevi un iegūsi iekšējo spēku. Atceros, ka pirmajās attiecības ilgi turējos, jo likās, ka es viena nevarēšu pilnvērtīgi funkcionēt, bet no savās pēdējās attiecības salīdzinoši ātri pieņemu lēmumu, jo domas par būšanu vienai un laimīgai mani noteikti biedē mazāk nekā būt izmantotai un neapmieriātai, bet kopā ar kādu.
Tev noteikti ir draugi, kuri tevi var atbalstīt, kāds hobijs, vienkārši vairāk vari koncentrēties uz citām lietām (savām) nevis drauga.
Iespējams, ka tavs attiecību būvēšanas modelis ir meklējams tavā ģimene. Ja tā, tad būtu svarīgi to saprast.
12.07.2018 22:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!