Man bija bez 5 minūtēm 18. Droši vien galīgi neizklausās romantiski, taču es nepiederu pie tiem cilvēkiem, kuri uzskata, ka tā pirmā reize ir kaut kas ārprātīgi īpašs un vainadziņš ir dārgākais, kas sievietei pieder. Tad, kad jutos šim solim emocionāli gatava un pilnībā seksuāli nobriedusi, tad tas notika ar puisi, ar kuru kādu laiku satikos. Skaidri apzinājos, ka viņš nebūs mana lielā dzīves love, taču hormoni paši teica priekšā, ka esmu gatava no meitenes kļūt par sievieti un to ļoti vēlos. Lai gan bija sāpīgi, daudz asiņu un tā... pēc tā visa jutos lepna, it kā pēkšņi pieaugusi, mainījusies.
Es domāju, ka vienīgā lieta, kas piedzīvojot savu pirmo reizi Tev ir jadara, tas ir maksimāli jāatslābinās un jāatbrīvojas. Atbildi vīrieša skūpstiem, glāstiem, maigumam, lai vīrietis ir iniciators. Tāpat jau viņam tur viss ātrāk būs gatavs darbībai, nekā Tev :-D Seksa lauveni Tu noteikti nenotēlosi un arī ar pieredzi neizcelsies, bet, ja viņš ir sakarīgs puisis, viņam drīzāk kaifīgi un nenormāli uzbudinoši šķitīs, ka Tu esi izvēlējusies tieši viņam uzdāvāt savu meitenību. Galvenais neslēp to, jo tad puisis būs maigāks, uzmanīgāks un pašai būs komfortablāk. Izbaudīsiet mirkli pilnvērtīgāk. k