Labvakar, Mees ar edraugu plaanojam braucienu uz Latviju augusta saakumaa uz nedeelju. Maajaas neesmu bijusi paaris gadus, liidz ar to veershos sheit lai iedvesmotos idejass kur doties un ko daiirt. Veershos pie jums idejaam: aktiivaam izklaideem, baariem, klubiem, tuureem utt.
Bet observatorija vasarās nestrādā. Tikai no oktobra līdz martam un arī tikai 4dienās.
ou paldie spar info, varbut baldone strada vai kur citur kas lidzigs? Jeb es nezinu, kaut iznomat un oasiem nakti plava ar vinu skatities teleskopa paresajama zvaigznes..;-)
ooo jee paldies par tik daudz info. Man jau bija dazaadas idejas ber paaris draugi izbraakjeeja sakot ka daudzas vietas jau novecojushas un tagad ir atveerushaas labaakas vietas liidz ar to veersos sheit. Shobriid ir ljot iaktuaali, maajaas lidosim peecc apmeeram nedeeljas
Nu tad taa, esmu atpakalj no sava celjojuma un gribeeju ieteikt veel paaris izklaides iespeejas, ja nu kaadam veel aktuaali: Lidojums ar deltaplaanu (Netaalu no Mola) 30eiro +5eiro par bildeem Laachu maizes cepshana un cepumu cepshana un ekskursija - 29 eiro par grupu liidz 5 cilveekiem Taverna- Alus un uzkodu degustaacija, kur nogarsho 4 alus un 4 uzkodas no katra novada.