Nav gadījies nopirkt kaut ko, kas būtu bijis lieks... Drīzāk pēc pirkuma tomēr neapmierina kvalitāte vai pēc laika mainās viedoklis un konkrētā lieta vairs neiederas dzīvojamā telpā.
Astotais aifons. :D Nu, ok, neteikšu, ka nelietderīgs pirkums, par cik izmantots tiek daudz un bieži, bet vismaz pēdējā laika lielākā vilšanās gan. Tādus reālus krāmus nepērku. Drēbes, varbūt, ir sanācis nopirkt un nevalkāt, bet tās pēc kāda laika tad tiek notirgotas tālāk.
Melns, garš, vilnas apmetnis.:-D:-D:-D Fascinējošs pirkums, kuru ar draudzeni nopirkām uz pusēm :-D es neesmu viņu uzvilkusi ne reizi un draudzene, tieši vienu uz studiju halovīniem. Ko lai saka, drēbe izcila, roku darbs, ar monogrammu, zīda oderi un visu, kas liek sirdij sapriecāties, vienīgi žēl, ka kas tik nepraktisks :-D:-D
Kopš man ir bèrns tàdu pirkumu izràdàs ir miljons :D Bet tà no lietam sev - 1. vietà būs fotoepilators 2. Laikam tvaika katls - sàkumà tika lietots, tagad vairs sen jau kà tik vietu aiznjem 3. Cepumu formas šprice (velns vinju zin, ka ta saucas) un vel dazhadi siki virtuves štrunti 4. Pàris supersmukas kleitas kuras nav isti kur vilkt Gan jau ka veeel 100 lietas
JaneDavis Kas notika Tavā galvā, kad nolēmi ko tādu iegādāties? Tu neapvainojies, bet izskatās, ka tādi apmetņi paredzēti visādiem sabatu rīkotājiem un Trijādes pārstāvjiem no Amuleta. :D __ Bezjēdzīgas lietas nepērku, bet vīram gan ir tieksme. Reiz viņš nopirka kādu priekšmetu, kurš līdzinās kaut kam starp knaģi un pārtikas maisiņu aiztaisāmo. Nav skaidrs kam vai kas tas ir/bija. Izmetu ārā. :D
Ok, visādi krāni ir mana vājība,kad būs remonts pabeigts, tad visi nevajadzīgie krāni būs jāizmet laukā Viens ir pankūku panna, nu nezinu, kādēļ pirku:-D Tvaika slota un vēl visādi struntini:-/
:-D:-D:-D Mani ir Ali sūda drēbju gabali, ko iegādājos pēc cosmo atsauksmēm. Vai nu kvalitāte no viena linka sūtot baigi atšķiras, vai arī viedoklis par to kvalitāti. Bet kaut kad sen nopirku sulu spiedi, kādu laiku lietoju līdz izlasīju, ka mekā veselīga sulās nav :-P Tadad jau gadus 7 stāv nelietota.
Ok, visādi krāni ir mana vājība,kad būs remonts pabeigts, tad visi nevajadzīgie krāni būs jāizmet laukā
Sen nebiju tik gardi smējusies. :-D:-D Šī varētu būt viena no lilit pērlēm.:-D Par tēmu runājot, nemēdzu pirkt neko bezjēdzīgu. Ja ko pērku, tad tikai ar domu, ka to kaut kad lietošu, un pirkuma jēgu pārdomāju. Līdz šim ir tikai pāris apģērba gabali, kurus esmu uzvilkusi tikai vienu reizi. :-)
Ar lieliem pirkumiem man ta nav :-D cik skatos mammai sulas spiede un draudzenem tvaicejamie katli stav. Pati esmu kritusi uz sikumiem, varu sapirkties nagu lakas interesantos tonos, kuras neizmantoju vai bizuteriju, kaut gan ikdiena nesaju zeltu un ari ar drebem ta ir.(e)