Sievietes - mainiet sevi!

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Varbūt apmeklēju nepareizos interneta portālus, lasu nepareizos žurnālus, vai vienkārši pēdējā laikā lec acīs virsraksti, bet tik ļoti uzsvērts ir tas, ka jāmainās ir sievietei.
Piemēram: 10 lietas, kas kaitina vīriešus, ko dara sievietes. 5 pazīmes, ka seksā neesi ideāla. 8 veidi kā notievēt un atkal kļūt par iekārojamu vīriešu acīs. 3 mīļākie ēdieni, kas garšos tavam vīrietim u.t.t.
Kāpēc ir maz rakstu, kas besī sievietēm, kas būtu jāzina vīriešiem, kā iepriecināt sievieti u.t.t. Kas notiek ar šo pasauli?(t)
29.06.2018 13:13 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Un masām sieviešu nav problēmu pēc pirmā rožainā gada sākt zāģēt smadzenes par visu un jebko.

Kārtējais bezjēdzīgais komentārs.
Nebrīnos, ka no tādām jāmūk prom.

Ja paskaties statistiku valstīs, kas to ievāc - lielāko daļu šķiršanos (ap 2/3) iniciē sievietes. Sievietes bēg no vīriešiem, nevis otrādi. Liela daļa laika gaitā saprot, ka vienpusējas attiecības vienkārši nav viņu laika un pūļu vērtas. Bet mazi puikas online forumos sapņo, kā izmisušas 30+ sievietes meklē vīrieti un nevar atrast. Realitātē viņas meklē veidu, kā no vīrieša tikt vaļā.
29.06.2018 16:53 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Tāpēc, ka daudzas sievietes vīrieti uzskata par laimes avotu, aizmirst par saviem personīgajiem sapņiem un mērķiem, un dzenas pakaļ vīrietim - tāpēc jau arī ir tik daudz trako sieviešu, kas pat ar maģiju cenšas pieburt vīrieti. Vīrietis savukārt tās lietas uztver vieglāk, sieviete viņam ir tikai viens no dzīves aspektiem. Es uzskatu, ka šādiem rakstiem nav jābūt vispār, nevis ka tagad tādus rakstus vajadzētu arī vīriešiem.
29.06.2018 16:57 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Un masām sieviešu nav problēmu pēc pirmā rožainā gada sākt zāģēt smadzenes par visu un jebko.

Virspusējs izteikums. Kas ir zāģēšana? Ja zāģē par to, ka nedāvina katru dienu puķes, tas ir viens, bet, ja pārmet, ka vīrs katru dienu piedzeras vai atstāj aiz sevis tādu nekārtību, it kā sieviete būtu kalpone, tas ir brīdinājums, kas jāmaina, lai attiecības nebeigtos ar krahu.
29.06.2018 17:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tāpēc, ka daudzas sievietes vīrieti uzskata par laimes avotu, aizmirst par saviem personīgajiem sapņiem un mērķiem, un dzenas pakaļ vīrietim - tāpēc jau arī ir tik daudz trako sieviešu, kas pat ar maģiju cenšas pieburt vīrieti. Vīrietis savukārt tās lietas uztver vieglāk, sieviete viņam ir tikai viens no dzīves aspektiem.

Audzināšanas specefekti. Ja no bērnības uzvedību koriģē ar frāzi "Nedari šitā! Kurš Tevi tādu precēs?" un tā ikdienā, kas omītēm bija diezgan stilā, tā doma, ka precēties ir svarīgi, iesakņojas zemapziņā un tad par katru cenu, jebkādu, ka tikai vīrišķis pie sāniem.
29.06.2018 17:07 |

Reitings 5954
Es vispār uzskatu, ka būt vīrietim ir foršāk nekā sievietei. No viņa gaida tikai naudas pelnīšanu un varbūt arī mazliet fiziskā spēka un izdarības. Viss. (Mūsdienās pat obligātās armijas vairs nav) Tai pat laikā sievietei jābūt skaistai, slaidai, gudrai, pelnošai, labai saimniecei, labai mātei, mūžam jaunai, pieklājīgai, apprecētai pirms 30 un bez nekādām fizioloģiskām izpausmēm (pasarg Dies, kāds uzzinās, ka sievietei ir zarnu trakts vai apmatojums uz ķermeņa).
Jā, es gribētu būt vīrietis. Ja man būtu izvēle.
29.06.2018 17:12 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
To var uztvert arī savādāk - ja par sievietēm visur raksta, kādām viņām jābūt, tad tas varētu nozīmēt, ka tas ir materiāls, ar ko strādāt, bet vīrieši jau ir tik nolaidušies, bezcerīgi nevarīgi, ka tur nav vērts vairs ko runāt. Tāpat kā skolā ar laiku pie tāfeles tiek izsaukti tie gudrākie vai apzinīgākie, jo vienaldzīgajiem rēcējiem tāpat tā rēķināšana vairs neko nedos.
Tai pat laikā sievietei jābūt skaistai, slaidai, gudrai, pelnošai, labai saimniecei, labai mātei, mūžam jaunai, pieklājīgai, apprecētai pirms 30 un bez nekādām fizioloģiskām izpausmēm (pasarg Dies, kāds uzzinās, ka sievietei ir zarnu trakts vai apmatojums uz ķermeņa).

Vairums no uzskaitītajām lietām ir pašu sieviešu iedomas, vai arī programma smadzenēs, radusies sabiedrības spiediena rezultātā. Nav tāda vārda jābūt, nevienam un nekur.
29.06.2018 17:16 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nav tāda vārda jābūt, nevienam un nekur.

Toties ir daudz citu vārdu, ko lieto tad, ja sieviete neatbilst kādam no augstākminētajiem parametriem.
29.06.2018 17:22 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es kaut kur daļēji piekrītu, ka pašas sievietes uzspiež sievietēm šādus stereotipus... Te par forumā to var ļoti labi redzēt.
29.06.2018 17:25 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tāpat kā skolā ar laiku pie tāfeles tiek izsaukti tie gudrākie vai apzinīgākie, jo vienaldzīgajiem rēcējiem tāpat tā rēķināšana vairs neko nedos.
Es gan esmu novērojis pretējo.
..
Sievietei noturēt vīrieti ir svarīgāk nekā vīrietim sievieti. Tas tā dabā ir iekārtots.
29.06.2018 17:26 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Jā, es gribētu būt vīrietis. Ja man būtu izvēle.

Varbūt tur arī ir sieviešu problēma, ka vieglāk ir sapņot par šādiem nereāliem scenārijiem, nevis pārstāt liekt muguru kaut kādu (manuprāt, nemaz ne tik izteiktu) sabiedrības prasību priekšā un uzstādīt pašām savas prasības.
29.06.2018 17:30 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ir sievietes kuras prot labi manipulēt ar vīriešiem un nemaz neskraidīs kādam pakaļ vai neauklēsies ar slinķi un žūpu.
Un nemaz nav jābūt modelei ar + 10 labajām īpašībām.
Un jau panākt savu arī bez zāģēšanas un otra presēšanas.
29.06.2018 17:36 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
daļēji piekrītu, ka pašas sievietes uzspiež sievietēm šādus stereotipus... Te par forumā to var ļoti labi redzēt.
un ne tikai forumā. Insta, fb, žurnāli, literatūra - jebkur.
.
Turklāt tur tie tiek daiļi pasniegti, lai izskatās kārdinoši, un ievilinātu 'skaistās dzīves' lamatās, kur zem smukās virskārtas šausmas Gobu ielā.
.
.
sievietes kuras prot labi manipulēt ar vīriešiem un nemaz neskraidīs kādam pakaļ vai neauklēsies ar slinķi un žūpu.
Vispār manipulēšana ir tā pati pakaļ skraidīšana pakaļ vai auklēšanās ar žūpu, tik tāda slīpētāka, viltīgāka.
29.06.2018 17:44 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tādi raksti top klikšķu dēļ nevis tāpēc, ka kāds tam baigi ticētu. Bet kaut kur jau tas, protams, prātā iesēžas - īpaši, ja tik bieži tiek tiražēts arī ārpus interneta portāliem un žurnāliem, piemēram, Alexxa pieminētais "kurš tad tevi tādu precēs?", ko es arī dzirdēju bērnībā/tīņu gados un bez nekādas dziļākas izpratnes pieņēmu, ka laikam jau tas būtu slikti.
Tagad gan es uz to raugos citādāk, būtībā piekrītu Viedās Minkas ieskicētajam aprakstam. Diemžēl zinu veselu lērumu tādu attiecību, sievietes dara praktiski visu, bet vīrieši, lūk, strādā un pēc tam ir noguruši. It kā sievietes nebūtu :-D Kad tiek pieminēta "zāģēšana", vienmēr uz to raugos ļoti skeptiski - visos man zināmajos gadījumos, kur pietiekami labi zināju attiecību aizkulises, tā zāģēšana nudien nebija bez pamata. Ja vīrietis ignorē lūgumus uzņemties savu daļu atbildības par pāra kopīgo dzīvi un vispār uzvesties kā pieaudzis cilvēks, tad tas būtībā atstāj divas izvēles - sievietei-moceklei bez ierunām vilkt visu darba/māju/bērnu/emocionālo nastu uz saviem pleciem vai arī cerēt, ka kaut kas mainīsies, un mēģināt kaut kā tomēr piedabūt to vīrieti uzņemties kaut kādu atbildību, t.i., "zāģēt". Tas nenotiek tāpēc, ka sievietes vienkārši izklaidējas, krītot uz nerviem saviem dzīvesbiedriem.
Staigājot pa randiņiem, mani vispār ir mazliet nošokējusi tā latviešu vīriešu attieksme, ka sievietei vajag labu darbu, bet vienlaikus ir arī pienākums uzņemties visus mājasdarbus (un droši vien nākotnē arī visu bērnu audzināšanu), jo sievietēm taču tas "labāk sanāk" un vispār pat "patīk". Ja es iedomājos, ka varētu pēc astoņu stundu darba dienas atnākt mājās uz vienmēr perfekti sakoptu dzīvokli, vakariņas pašas uztaisītos, nebūtu pat jāatceras ielikt mazgāties veļu, aiziet uz veikalu pēc vajadzīgajām saimniecības precēm vai samaksāt rēķinus - nu, tā būtu zelta dzīve ar minimālu stresu! Bet vairums sieviešu dara to visu (un daudzas vēl audzina bērnus) papildus darba slodzei. Es šādā scenārijā vienkārši neredzu, priekš kam sievietei tās attiecības ir vajadzīgas. Padarīt savu dzīvi grūtāku? Es nedomāju, ka tāda tipa vīrieši ir dižs morālais atbalsts.
Bet mums ir kaut ka iegājies, ka viss ir sieviešu atbildība un sieviešu vaina. Un sievietes arī meklē sevī vainu, kad rodas kādas problēmas, un atsakās pieņemt, ka vaina ir neefektīvās attiecībās vai stumdāmā un gūstāmā partnerī. Tā kā otru tā cilvēku tā vienkārši neizmainīsi, tad sievietes sāk meklēt, ko mainīt sevī - cerot, ka otram pēkšņi kaut kas "atvērsies" vai ka vismaz pašai vairs tā problēma netraucēs. Bet ļoti daudzas sievietes negrib pieņemt to, ka dažreiz labākā stratēģija ir vienkārši izbeigt attiecības ar cilvēku, kas negrib uzņemties savu tiesu atbildības, un mēģināt atrast kādu, kurš grib.
29.06.2018 17:44 |

10 gadi
Reitings 3734
Pirms kopdzīves (kaut vai dažu minūšu ilgas atsevišķā gadījumā) konkurence ir gan vīriešu, gan sieviešu vidū. Pēc tam - vairs tikai sieviešu vidū.
29.06.2018 17:49 |

10 gadi
Reitings 3734
Staigājot pa randiņiem, mani vispār ir mazliet nošokējusi tā latviešu vīriešu attieksme, ka sievietei vajag labu darbu, bet vienlaikus ir arī pienākums uzņemties visus mājasdarbus (un droši vien nākotnē arī visu bērnu audzināšanu), jo sievietēm taču tas "labāk sanāk" un vispār pat "patīk".
Ja vīrietis tā nerunā, tad sievietei par viņu zūd interese, jo tas vīrietis šādā veidā nav sev uzskrūvējis cenu.
29.06.2018 17:51 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ja vīrietis tā nerunā, tad sievietei par viņu zūd interese, jo tas vīrietis šādā veidā nav sev uzskrūvējis cenu.

:-D:-D:-D
No kuras planētas tu esi nolaidies?
29.06.2018 17:52 |

10 gadi
Reitings 3734
Te gan jāievēro piesardzīgs līdzsvars starp cenu un sievietes aizbaidīšanu.
29.06.2018 17:56 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Staigājot pa randiņiem, mani vispār ir mazliet nošokējusi tā latviešu vīriešu attieksme, ka sievietei vajag labu darbu, bet vienlaikus ir arī pienākums uzņemties visus mājasdarbus (un droši vien nākotnē arī visu bērnu audzināšanu), jo sievietēm taču tas "labāk sanāk" un vispār pat "patīk". Ja es iedomājos, ka varētu pēc astoņu stundu darba dienas atnākt mājās uz vienmēr perfekti sakoptu dzīvokli, vakariņas pašas uztaisītos, nebūtu pat jāatceras ielikt mazgāties veļu, aiziet uz veikalu pēc vajadzīgajām saimniecības precēm vai samaksāt rēķinus - nu, tā būtu zelta dzīve ar minimālu stresu! Bet vairums sieviešu dara to visu (un daudzas vēl audzina bērnus) papildus darba slodzei. Es šādā scenārijā vienkārši neredzu, priekš kam sievietei tās attiecības ir vajadzīgas. Padarīt savu dzīvi grūtāku? Es nedomāju, ka tāda tipa vīrieši ir dižs morālais atbalsts. ++
Es aizvien vairāk redzu sieviets kas šķiŗušās vai atraintes nesteidz precēties atkal. Pat kopdzīvi nevēlas, tikia satikties veselības dēļ ta sacīt..:-D:-D Jo nu jā, priekš kam? Es ar ja kas, trešo reizi nepakam neprecētos.:-D:-D
29.06.2018 18:11 |

Reitings 5954
Esmu arī dzirdējusi, ka pensijas vecuma sievietes autobusā runā: "Varētu jau ar vīrieti dzīvot, bet tad man jāmazgā viņa drēbes, viņš jāapkalpo, jātaisa ēst. Kam man tas? Vieglāk vienai". Un es saprotu, kāpēc viņas tā saka.
29.06.2018 18:17 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Esmu arī dzirdējusi, ka pensijas vecuma sievietes autobusā runā: "Varētu jau ar vīrieti dzīvot, bet tad man jāmazgā viņa drēbes, viņš jāapkalpo, jātaisa ēst. Kam man tas? Vieglāk vienai". Un es saprotu, kāpēc viņas tā saka.
++
un ari biezi dzirdets, bet ar piebildi ka pat loti labi izglitoti kungi paliek slinki un garlaicigi. Un jo vecaks biezi cikstuligaks. A damas ja atraktiavs skrien uz jogu, kursiems, celo , teatri, nujosana un vel nez kas.
29.06.2018 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits