Es arī izmantoju Spotify. Vēl zinu, ka Soundcloud ir populārs, bet nav nezinu, vai tur ir iespējams lejuplādēt dziesmas un klausīties arī bez interneta pieslēguma.
Google music un spotify, un soundcloud ,man ir bezlimita internets , ja nav ,tad soundcloud nebūs labākā opcija,bet tur ir atrodamas dziesmas, kas nav spotify.
Spotify vai arī to mūzikas programmu, kas bija telefonā oriģināli(kaut kāds playeris...). Bet biežāk spotify, jo tā kā lietoju maksas versiju(premium laikam?), tad varu mājās sataisīt playlistus, lejupielādēt un tad varu klausīties bez neta.
Soundcloud bieži ir tā, ka nav jaunākas dziesmas vai arī salikti dažādi remix un cover un nav īstā dziedātāja, bet var sameklēt arī.
Soundcloud nav īsti jaunākās mūzikas strīmošanas serviss, drīzāk vietne jaunajiem māksliniekiem. Ir daudz mākslinieku, kuri no Soundcloud sākuši karjeru, lielākoties tie tad arī ieliek kādas populārākas dziesmas, bet tas tomēr ir bezmaksas pakalpojums, tā ka diezgan loģiski, ka EHR repertuāru tur neatrast.
Es izmantoju Apple Music - atbildot uz jautājumu. Baigi apmierināta neesmu, bet man ir 3 mēneši bezmaksas tas pasākums piešķirts, tāpēc klausos vien to. Pēc tam pāriešu atpakaļ uz Spotify Premium.