Es tik mēģinu atrast, ka aiz cilvēkiem slēpjas daudz un dažādas lietas, kuras tā no malas nemaz nevar pamanīt. Tāpat nāk prātā lietas, kuras ir nodarītas kādam, bet es, piemēram, nesaprotu, kā tā var rīkoties. Bet te varbūt ieraudzītu plašāku skatu uz dzīves situācijām, kā cilvēkiem ir sanācis pārsteigties vai pārcensties ar kaut ko nelabu.
Esmu pieredzējusi strīdu, kur viens tiek pasūtīts nomirt. Tas, manuprāt, būtu tā ļaunā, nepiedodamā lieta. Tādas pasmiešanās par citiem - kas nav smagā formā un notiek tikai galā - manuprāt, tuvu nestāv.
Esmu pieredzējusi strīdu, kur viens tiek pasūtīts nomirt.
Zinu reālu gadījumu, kur pēc tā neilga laika notika nejauša auto sadursme, kas tam cilvēkam bija letāla. Var domāt, vai izteiktajiem vārdiem bija ietekmē ''kosmosā'' vai kā.
Skatos, šajà tèmà neviena nedalàs ar saviem ljaunajiem darbiem. Logiski. Es nezinu, kas ir pats ljaunàkais , ko esmu darījusi. Nu laikam kràpšana- bet tur uzreiz partneris tika informèts un attiecības pàrtrauktas (no manas puses) . vairàk neko tàdu sliktu nevienam it kà neesmu nodarījusi. Nu ja neskaita purgena piejaukshanu kursabiedrenes jogurtam prakses laikà gandriiz lauka apstàkljos....
Esmu bijusi tā, ar kuru puisis krāpj savu meiteni. Tikai pēc laika sapratu, cik stulba toreiz biju, un ka nekad vairs neko tādu neatkārtošu. Apzināti līdz asarām novedusi un atšuvusi nežēlīgā veidā lielisku puisi, kurš bija manī iemīlējies. Sarunājusi daudz ļaunu vārdu dusmās vecākiem strīda laikā.
Neapzināti nocelu draudzenei puisi, man bij' kādi 15 gadi, viņi sastrīdējās, puisis acīmredzot izdomāja caur mani ieriebt, bet es biju naivā,jo domāju ka patiku, :-(
Neko ļaunu nedaru, bet domās saviem pāridarītājiem bieži vien gan vēlu ļaunu. Slikti ir tas, ka par maz kontaktējos ar saviem tuviniekiem, pieņemu, ka dažus sāpinu ar savu distancēšanos, bet tas viss ir laika trūkuma dēļ un dēļ noguruma.
Esmu bijusi tā, ar kuru puisis krāpj savu meiteni.
Tas pats. Sākumā, kad tikai sākām tikties, nemaz nenojautu par to, ka viņš ir aizņemts. Pēc tam, kad uzzināju, savas vēlmes, vajadzības un jūtas stādīju augstāk par cita cilvēka jūtām, tāpēc turpināju ar viņu tikties, ignorējot faktu, ka viņš nav brīvs... Tiesa gan, karma pēc pāris gadiem atspēlējās pašas attiecībās, kad uzzināju, ka jau kādu laiku tieku krāpta. Karmai ticu, jo visi sliktie vārdi un darbi agri vai vēlu atnākuši atpakaļ.