taču izglītība nosaka pelnītspējas potenciālu visā turpmākajā dzīvē

Ieguldīt biznesā ir laba doma, ja pašam ir ideja, prasmes, zināšanas, degsme... savādāk, drīzākais, naudu pazaudēsi. Man, personīgi, ar šādu summu pietiktu sava projekta realizācijai, tāpēc neteikšu, ka summa ir par mazu, lai vispār uzsāktu kaut ko, bet, nu, biznesa uzsākšana ir tik pat nopietns solis kā laulība, tāpēc par to jāpadomā divreiz. Es piekrītu arī šim viedoklim:
Ieteikumi ieguldīt naudu biznesā ir pats nejedzigakais, ko var ieteikt, jo ja cilvēks līdz šim brīdim savu biznesu vēl nav ne izdomājis, ne uzsācis, tad viņam "nav iekšā" un nekas no tā biznesa nesanāks. Nez kāpēc daudzi ir iedomājušies, ka ja man būtu nauda, nu tad es taisītu biznesu, uzreiz pelnīšu lielu naudu utt. Nu tā nenotiek - ja cilvēks neko līdz šim nav uzsācis, tad iedod viņam kaut vai miljonu, viņam tur nekāds bizness nesanāks.
Bizness prasa milzīgi daudz darba, tas paņem privāto dzīvi, cieš ģimene, retāk satiec draugus, dienas ir garas.... ir jābūt iekšā jau tam dzinulim kaut ko tādu darīt, lai vispār kaut kas jēdzīgs no tā sanāktu, savādāk būs bēdu ieleja, asaras un pazaudēta nauda.
Ja šobrīd nezini, ko ar to naudu iesākt, vislabākais tiešām būtu noguldīt vismaz līdz brīdim, kad rodas izdoma, kur to ieguldīt. Es nenoguldītu bankā, bet nopirktu zeltu par visu summu, ja nevarētu izdomāt, ko iesākt.