Precizēšu. Nelasīju Tavu strīdu ar to otru meiteni. Un Taviem un Rīdzinieces ierakstiem mēdzu pārskriet pāri, acīmredzamu iemeslu dēļ.
>>
Un ko mēs tagad darīsim, ka mana attieksme nav vērsta uz cilvēku "identificēšanu"? Nestādos priekšā, kāpēc Tu nodarbojies ar katra cilvēka personības analīzi un mēģini atklāt viņu rakstura iezīmes vai ieraksta veidošanas motivācijas. Jebkāda veida analīze ir bezjēdzīga, jo šis forums būs Tava vienīgā saskare ar šiem cilvēkiem + nekur nav teikts, ka viņi forumā atspoguļo savu patieso personību. Ja vēlies analizēt kaut kāda, iespējams, neesoša cilvēka raksturu, lai veicas, bet tas nav noderīgi. :-/
>>
Bez tam lasīt visus ierakstus A-Z nav nemaz pareizā pieeja, ja diskusijas premisa ir kāds lūgums pēc padoma vai personīgā viedokļa izteikums. Kam man zināt Jūsu viedokli, ja mērķis ir atbildēt uz autora jautājumu? Iesaistīšanās paplašinātā diskusijā ir tikai optimāls variants, ne obligāts priekšnoteikums. Kāpēc, lai mans viedoklis būtu mazāk svarīgs, ja neesmu pirms tam Nerātnās, Pasadenas vai nezin kā vēl viedokli?
>>
Visbeidzot, esmu piedalījies dažādos forumos vairāku gadu laikā, tāpēc nemaz nepiekrītu Tavām troļļu identificēšanas pazīmēm. Teikt, ka troļļošana ir vērsta uz vardarbību, sadismu vai apzinātu sāpināšanu.. Ir kāda, kas naktis nevar gulēt emocionālā pārdzīvojuma dēļ, ja knaufa uztaisa diskusiju par mēnešreizēm vai tas Quattro kaut ko pasaka par sieviešu seklumu?
Kā jau teicu, vienīgās, kas var apvainoties ir tās, kas kaut kādā veidā saskata sevi aplamajos troļļu dzejojumos.