visu laiku ir pārlieku garā domas izteikšana, var tak īsāk izteikties, tik gari rakstot,rokā ātri piekusisSognare
ir arī vidusceļš, ne pārāk gari, ne pārāk īsi, nu pasakot "muļķis", protams var šķist ,ka cilvēks neko vairāk ar nevar pateikt, bet to pašu teikt gari un plaši ar nav tas labākais variants, tādēļ vidusceļš ar irSognare, man patīk izmantot visus trīs 'skaistumindustrijā' pieejamos kosmētikas klāšanas veidus - 'dabisko', 'pa smuko' un 'spilgto'. Katram sava piemērota reize. :)Pasadena, metode
Nenoliegsu, varētu pat teikt,ka tavs rakstības stils man šķiet pat savdabīgi simpātisks, bet tomēr kas pa daudz,tas pa skādi. Kosmētiku ar tak neliek visu kas mājās,bet gan tā lai ir skaisti
'iesist ar pannu cilvēkam, jo nepatīk izteikšanās stils'varētu būt kāda no veselībai bīstamajām (vai vismaz riskantajām) 'skaistumindustrijas' procedūrām, kurām ķeras klāt, ja ir zema pašapziņa...
Tīri statistikai, man nav problēmu uztvert Nerātnās domu, komentārus.
'iesist ar pannu cilvēkam, jo nepatīk izteikšanās stils'Tas attiecas arī uz gadījumu, kad grib uzlabot savu izskatu? :D
varētu būt kāda no veselībai bīstamajām (vai vismaz riskantajām) 'skaistumindustrijas' procedūrām, kurām ķeras klāt, ja ir zema pašapziņa...
Ja es skaidrošu, mani pārpratīs vēl vairāk. Bet man ir vienalga, ko par mani domā.
Izskatās, ka pa lielam esi atgriezies savā ampluā, jo vienā brīdī šķita, ka reāls pavasaris galvāIzskatījās, ka es kaut ko par daudz mēģināju izskaidrot? Nu, kad tauta man te sāka trobelēt, tad jau mazliet paskaidroju. :)
vienā kulē bāžami.Aizmirsti, Tikbezpanika - mani neviens nekādā kulē nebāzīs, vēl jo mazāk kopā ar skudrulacis.
Tas attiecas arī uz gadījumu, kad grib uzlabot savu izskatu?skudrulacis, šajā forumā Tu praktiski to vien dari kā 'sitot ar pannu, uzlabo savu izskatu' jeb cel savu zemo pašapziņu uz citu rēķina.
nerātnā, vai Tu visu to, ko raksti, raksti ļoti nopietni un patiešām tā arī domā?1) Tavs uzdotais jautājums pastāsta par Tevi daudz vairāk, nekā Tu, ļoti ticams, domā.
Cerams, ka staigā pilnībā dabīga, kā no mātes miesām nākusi.Aiz savas zemās pašapziņas Matilde vēl joprojām izmanto 'zvetēt ar pannu' metodi.(t)
Kur es ar pannu?Tava argumentācijas metode komentārā 'Cerams, ka staigā pilnībā dabīga, kā no mātes miesām nākusi.' bija 'zvēliens ar pannu' man, ne argumentācija manam viedoklim.