troļļi u.c.

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
kā jūs atkožat, kurš forumā ir trollis, kurš slēpjas zem citas identitātes, lieto 2 profilus, slēpj dzimumu u.t.t.? ļoti interesanti, jo es forumu lasu jau pailgu laiku(lai arī reģistrējos nesen), taču citreiz piemin to, ka tieši kāds konkrēts lietotājs nav tā dzimuma, par kuru uzdodas, vai, ka ,piemēram, JaukaisCilveks ir tas pats, kas Gustavs35(?), es nekad to nepamanu. kā jūs to saprotat?:-D:-O
24.06.2018 17:38 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Pasadena, nē es nevēlos, skudrulaci neņem ļaunā, atteikums tādēļ,ka esmu aizņemta kā jau pats minēji, nekā personīga!;-)
Un par Nerātno es to nedomāju nopietni, tik viņas ārkārtīgā komunikācija ar skudrulaci ir ļoti uzkrītoša:-D:-P
27.06.2018 13:22 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Manuprāt, nerātnā vienkārši ir, khem, ļoti jauna, kas domā, ka ir ar ļoti pieaugusi un ar nobriedušu domāšanu. Bet gan rakstītais, gan rakstības stils tāpat nodod.
Lai nav pārpratumi, man nav nekādu pretenziju ne pret šo, ne kādu citu lietotāju.
27.06.2018 13:58 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Un to domu var saprast tikai tāds, kurš neliek līdzvērtības zīmi starp jēdzieniem vara un ļaunums. Un es nevaru šo zīmi neielikt jūsu vietā.

Vispār jau runa bija par vardarbību ne varu. Turklāt tas, ka kāds Tev nepiekrīt, nenozīmē, ka viņš nav sapratis Tavu teikto. Otrkārt, var būt pagrūti izprast domu, ja domas autors atsakās to izskaidrot (vai vismaz mēģināt izskaidrot), aizbildinoties, ka tā pat jau nesapratīs.
P.S. Tīri skaidrībai - es ne ar vienu šeit nekomunicēju, jo vēlos randiņu ar konkrēto personāžu. Ja nu gadījumā kādai/kādam liekas, ka mana komunikācija ar kādu noteikti cilvēku ir pārāk bieža un tas ir izskaidrojums manai rīcībai.
27.06.2018 14:42 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Jā, nerātnās rakstības stils arī man rada vēlmi labāk nesākt lasīt. Domāju, ka pašai šķiet, ka iemācījusies smalki un skaisti izteikties, tikai problēma, ka nepasaka pilnīgi neko - pat ja izdodas izsekot līdzi visiem vārdiem, kurus sabāž vienu aiz otra vienā teikumā, acīmredzami gan, ka tie ir aizvietoti, lai radītu pašai vien zināmu iespaidu, kurš sanāk gaužām negatīvs. Tā kā mazi bērni, kad iemācās kādu jaunu vārdu, tad lieto to katrā rindkopā, tā arī šeit.
27.06.2018 17:57 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, nerātnā vienkārši ir, khem, ļoti jauna, kas domā, ka ir ar ļoti pieaugusi un ar nobriedušu domāšanu. Bet gan rakstītais, gan rakstības stils tāpat nodod.
Sisley, man prasās pēc detalizētāka skaidrojuma un analīzes, lai saprastu, kas un kā, un tas neizskatītos pēc apvainojumiem apvainošanas pēc. Galu galā, mani strīdi ar Lāci, Fiestar un Estupendo ir mana un viņu darīšana. Ja kāds grib iejaukties pa vidu, tad prātīgāk būtu iztikt bez pusaudžiem tipiskiem vispārīgiem uzbraucieniem, lai neiznāk, ka tā ir vnk prasta izrēķināšanās 'kāds viņu sit? Tad es arī!' stilā.
.
.
.
Visi, khm, mm, iekavas, simts pieturzīmes, pasvītrojumi, slīpraksti, boldi, pēdiņas, punkti, anglicismi, izteicieni - es tiešām nespēju to turēt. 
Smaidiņi, uzrunu maiņas, kas arī kropļotas.
Paldies, aninavanina, ka pateici, lūkošu, ko varu darīt lietas labā, lai manas pieturzīmes, izsauksmes vārdi, anekdotiskās uzrunas, slīpraksti, treknraksti, pasvītrojumi, pārsvītrojumi un citi stilistikas un izteikšanās paņēmieni saprotami izteiktu domu un iekļautos tekstā. Tūlītējus rezultātus nesolu, jo tas bija tikai manu kļūdu uzskaitījums, ne to analīze, tāpēc maz ko deva to izpratnē.
.
Pārējais garais teksts no Tevis bija lieks, jo pateica un ieteica precīzi neko.
.
katram savs stils, es neko jau, bet ja man gadītos šitāda blakus dzīvē, kas tā arī runā, es nu pēc divām minūtēm aizietu prom vai arī iemauktu ar pannu.
Par pannu Tev draudētu kriminālpants, aninavanina.
27.06.2018 18:34 |

Reitings 4218
Jā, nerātnās rakstības stils arī man rada vēlmi labāk nesākt lasīt. Domāju, ka pašai šķiet, ka iemācījusies smalki un skaisti izteikties, tikai problēma, ka nepasaka pilnīgi neko - pat ja izdodas izsekot līdzi visiem vārdiem, kurus sabāž vienu aiz otra vienā teikumā, acīmredzami gan, ka tie ir aizvietoti, lai radītu pašai vien zināmu iespaidu, kurš sanāk gaužām negatīvs. Tā kā mazi bērni, kad iemācās kādu jaunu vārdu, tad lieto to katrā rindkopā, tā arī šeit.
Matilde, Tavs uzbrauciens rakstības stilam par tā kļūdām man pateica precīzi neko. Vērtīgāks būtu bijis detalizēts skaidrojums, kas un kā, citādi Tavs komentārs ož pēc vnk prastas izrēķināšanās 'kāds viņu sit? Tad es arī' bērnudārznieku gaumē. Galu galā, mani kašķi ar Lāci, Fiestar un Estupendo ir mani kašķi. Tu taisies jaukties pa vidu?
27.06.2018 18:44 |

Reitings 4218
nav jātin nekur tālu, tajā pat ierakstā nosauc Estupendo par nespējnieku. 3 lapas atpakaļ Tu Lācim saki, ka viņš nemāk ne rakstīt, ne lasīt.
Fiestar, Tu aizmirsi pieminēt, ka arī Tevi šajā diskusijā apvainoju māksliniecisko talantu trūkumā un piemetināju, ka Tev vieglāk novelt atbildību uz citiem par Tavu neizdarību, nekā atzīt savu nespēju. Ā, un apvainoju Tevi arī kautrībā atzīties par Tavu ieguldījumu troļļu labklājībā un slepenā pielūgsmē.
.
.
.
.
Kas ir "nosacīti droša vieta"?
Tur, kur Tu esi iedomājies, ka neviens neatradīs, bet patiesībā atrast vieglāk par vieglu.
.
Un vēlējums par Tava ļoti ļaunā joka
'Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".'
iemarinēšanu kādā nosacīti drošā vietā tikai pieņemas spēkā, Estupendo.
27.06.2018 18:48 |

Reitings 3127
Kādi vēl kašķi, kādas jaukšanās pa vidu? Iedomājies, ka viss te griežas ap taviem tekstiem? Katrs kurā brīdī grib, tajā raksta. Neesmu pat lasījusi visu jūsu "strīdu", jo nav šeit tāda tavējā diskusija.
27.06.2018 18:54 |

Reitings 4218
nerātnā, Tu manā 27.06.2018 00:18 komentārā apzināti noignorēji vienādības zīmi, kas bija domāta kā ekvivalences zīme? Otrā daļa apzīmēja TAVU domu, ne manējo.
Noup.8)
'Taisies mani piekaut, sasiet un ieslodzīt pie maizes un ūdens bez interneta, ņaudētājLāci? Nebūs.'
Nav vienāds ar
'Štrunts ar piekaušanu un nemaz ne tik slikto pārtiku, galvenais, ka bez interneta. Tad gan ir briesmas.'
.
Lāci, Tu apzināti noignorēji jautājuma zīmi un Tev adresēto vaicājumu, kas bija retorisks jautājums Tavam ciniskajam komentāram
'skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņu
To es zinu jau sen. Varbūt izdariet man kādu pakalpojumu - uzaicināšu viņu uz randiņu. Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas'

.
Ļauns joks, Lāci, ļoti ļauns un neizdevies joks.
.
Iegaumē reiz par visām reizēm, skudrulacis - ne Tu, ne kāds cits lai ij neuzdrošinās pat cerēt, ka var regulēt manu uzturēšanos forumā vai kur citur. Pat joka pēc nē.8)
.
.
.
Daudziem arī ir saprotams, kāpēc Tu tā regulāri rīkojies (vismaz ir pamatotas aizdomas - drauga trūkums, līdz ar ko Tu sev pievērs uzmanību). Tava rīcība var aizbaidīt kādu puisi, jo nav zināms, vai Tu neuzvedīsies līdzīgi arī tad, kad mērķis būs sasniegts (puisis būs dabūts).
Paldies par Tavām nesavtīgajām rūpēm par manu personīgo dzīvi, bet ne no Tevis, ne arī kāda cita forumā padomus šai sakarā neprasu un par to arī te neņaudu, tā ka lieki nepūlies un paturi savus pārspriedumus par manām attiecībām ar vīriešiem pie sevis.
Ā, Tev neesot draudzenes, internetā meiteni esot grūti atrast un izvēle arī esot palikusi maza - tātad, man domātos attiecību padomus droši sniedz pats sev, lai nav jāņaud par savām privātās dzīves likstām rozā forumā.
.
Laikam biju to apzīmējis ar vārdiem labsirdīga vardarbība. Ja neiedziļinās teiktajā, pirmajā brīdī var likties smieklīgi. Tas pat arī ir ļoti labi, jo smiekli nāk par labu veselībai. Pēc izsmiešanās var iedziļināties. Un to domu var saprast tikai tāds, kurš neliek līdzvērtības zīmi starp jēdzieniem vara un ļaunums. Un es nevaru šo zīmi neielikt jūsu vietā.
Visu savu riņķī un apkārt aizstāvības runu par Tava termina lieliskajām īpašībām paturi pie sevis - ar to nepietiek un nepietiks, lai saprastu 'labsirdīgās vardarbības' lielo devumu sabiedrības labā un Tavu ieguldījumu latviešu valodas vārdu krājuma bagātināšanā. Apvainojums humora izjūtas trūkumā ir nevietā - man vardarbība nesaistās ne ar ko labsirdīgu, līdz ar to neko smieklīgu tādā vārdu salikumā neredzu. Tāpat Tava augstprātīgā piezīme 'to domu var saprast tikai tāds' ir lieka, jo es noteikti nelieku līdzvērtības zīmi starp jēdzieniem vara un ļaunums.
Aizstāvības runas, apvainojumu un augstprātības vietā lietderīgāk ir sniegt civilizētu skaidrojumu, kas tā tāda 'labsirdīga vardarbība' ir, ko tā nozīmē - definīciju, vienvārdsakot.
27.06.2018 19:00 |

Reitings 4218
Kādi vēl kašķi, kādas jaukšanās pa vidu? Iedomājies, ka viss te griežas ap taviem tekstiem? Katrs kurā brīdī grib, tajā raksta. Neesmu pat lasījusi visu jūsu "strīdu", jo nav šeit tāda tavējā diskusija.
Matilde, ja neesi izlasījusi visu šo diskusiju, kāda velna pēc Tev vispār vajadzēja uzbraukt manam rakstības stilam? Jo kāds cits tam uzbrauca un Tev arī sagribējās?
.
Lūdzu, uzbrauc, ja nav nekā labāka padomā, ko darīt - bet tad Tev arī nav pamata apvainoties, ja es Tev uzbraucu pretī.
27.06.2018 19:11 |

Reitings 2684
Nerātnā, es Tevi nekādā ziņā neesmu apvainojusi un pat nedomāju :) nesekoju līdzi visam tam kas kam ko raksta un kādēļ, vienkārši mans viedoklis, kas nav ne pozitīvs, ne negatīvs :) neredzu vajadzību ko skaodrot, jo viss bērna prāts laužas ārā tālākajos komentāros.
Nekur gan neesmu teikusi, ka tas ir slikti :)
27.06.2018 19:28 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Un vēlējums par Tava ļoti ļaunā joka iemarinēšanu kādā nosacīti drošā vietā tikai pieņemas spēkā,

Es parasti nemētājos ne ar kādiem vēlējumiem, kur nu vēl tādiem, kas nevēsta neko labu, tādēļ nav saprotams, ko tu gūsti, novēlot pilnīgi svešam cilvēkam kaut ko tik bērnišķīgu.
27.06.2018 19:48 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
nerātnā Jēziņ. You alright, girl?
27.06.2018 19:54 |

Reitings 111
Reģ: 29.05.2018
Kas īsti nav tā ar nerātnās rakstības stilu kā teikts, ka it kā grūti saprast ? Nessmu vēl nevienu cilvēku redzējusi, kas rakstītu skaidrāk un ievērojot kaut kādas literarās formas, komatus un pieturzīmes. :-O:-O:-O
27.06.2018 20:15 |

Reitings 3127
nerātnā, jo tā tu raksti visur un man jāseko katram vārdam, kur tu pati brauc virsū visiem, tavuprāt, troļļiem un šeit skudrulācim un pārējiem. Nu nav tava pirmā iesaistīšanās diskusijās. Pati uzvedies kā trollis un tad, izmantojot jaunsamācītos vārdiņus, centies (neko nepasakot gan) kaut ko vervelēt. Tā kā vienkārši viedoklis, ja jau par to tēmu sāka runāt.
27.06.2018 20:42 |

Reitings 4218
Nerātnā, es Tevi nekādā ziņā neesmu apvainojusi un pat nedomāju 
Padomā vēlreiz, Sisley, uz ko norāda Tavs rakstītais 'Manuprāt, nerātnā vienkārši ir, khem, ļoti jauna, kas domā, ka ir ar ļoti pieaugusi un ar nobriedušu domāšanu. Bet gan rakstītais, gan rakstības stils tāpat nodod' - tas ir Tavs viedoklis par mani, apvainojošs un bez sakarīga pamatojuma.
.
Jā, tas ir Tavs viedoklis, bet Tu vari attaisnoties, cik gribi, ka Tev 'nav nekādu pretenziju ne pret šo, ne kādu citu lietotāju', jo, labrīt! - tās ir pretenzijas. Atrunāties, ka tas ir Tavs 'viedoklis, kas nav ne pozitīvs, ne negatīvs neredzu vajadzību ko skaodrot' ir, mazākais, naivi, jo Tu izteici vērtējumu par mani. Thanks but no thanks!
.
Viedokli, ar pamatojumu turklāt, var un vajag izteikt - bet par darbiem (un blēņām), domām, idejām, ne par cilvēku. Cilvēks nav viņa darbi un domas! Ja Tu vērtē cilvēku, Tu viņam uzspied zīmogu - tā ka domā, ko raksti forumā par citiem tā lietotājiem, Sisley!
.
.
.
Es parasti nemētājos ne ar kādiem vēlējumiem, kur nu vēl tādiem, kas nevēsta neko labu, tādēļ nav saprotams, ko tu gūsti, novēlot pilnīgi svešam cilvēkam kaut ko tik bērnišķīgu.
Estupendo,Tu mētājies ar ārkārtīgi ļauniem (un ļoti bērnišķīgiem arī) jokiem svešu, anonīmu cilvēku virzienā. Un Tavu izteikto ļauno joku
.
'Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".'
.
novēlu iemarinēt kādā nosacīti drošā vietā - tā tam ir un būs vispiemērotākā.
.
Kāds tam sakars ar Tevi? Nekāds. Vienīgais - Tu paliksi bez sava ļaunā joka un Tev būs iespēja dabūt jaunu, ļoti iespējams, labu un jauku joku tā vietā.
.
.
.
Nessmu vēl nevienu cilvēku redzējusi, kas rakstītu skaidrāk un ievērojot kaut kādas literarās formas, komatus un pieturzīmes.
Paldies, saulainaaaa, latviešu valoda un literatūra bija man mīļi priekšmeti un atzīmes arī bija labas.
.
Piezīmēšu, ka šajā forumā ir arī citi valodas ortogrāfijas, interpunkcijas un stilistikas pārzinātāji. Pašai sevi tāpat visgrūtāk vērtēt un novērtēt, lai gan apzināti sekoju līdzi, atpazīstu un izķeru savas kļūdas, kuras pamanu.
27.06.2018 20:53 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Nerātnā raksta gramatiski pareizi, vārdos kļūdas nav, pieturzīmes ar pielieto vajadzīgā vietā,bet personīgi man reizēm(pasvītroju),) lai saprastu, ka tas nav tā ,ka traucētu visu laiku ir pārlieku garā domas izteikšana, var tak īsāk izteikties;-), tik gari rakstot,rokā ātri piekusis:-)
27.06.2018 21:04 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tu paliksi bez sava ļaunā joka un Tev būs iespēja dabūt jaunu, ļoti iespējams, labu un jauku joku tā vietā.

Dabūt jaunu joku? Nezināju, ka jokus var arī tā vienkārši dabūt, nevis izdomāt vai sacerēt. Kā man radīsies šī iespēja, vai kurš man dos labu un jauku joku ļaunā vietā?
27.06.2018 21:13 |

Reitings 2684
Ak, jel :-D rīdziniece nr 2 :-D ja jau uztvēri tik personīgi, tad taisnība vien ir. Un man tiešām.nav vēlme ko skaidrot bērnam, kas forumu nem tik nopietni, ka uz katru sev vērstu komentātu atbild ar memuārgaru pamatojumu par to, kas, kādēļ, un kāpēc tieši tā :-D
27.06.2018 21:16 |

Reitings 3127
Sisley ļoti īsi un korekti izteica savu domu. Es pat biju negantāka izteikumos, bet sacepies par katru vārdu no visiem. :D Tad vēl tās norādes, ko citiem vajadzētu vai nevajadzētu, nu seko vien sev, kad dari to pašu par ko runā kā kaut ko šausmīgu.
27.06.2018 21:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!