troļļi u.c.

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
kā jūs atkožat, kurš forumā ir trollis, kurš slēpjas zem citas identitātes, lieto 2 profilus, slēpj dzimumu u.t.t.? ļoti interesanti, jo es forumu lasu jau pailgu laiku(lai arī reģistrējos nesen), taču citreiz piemin to, ka tieši kāds konkrēts lietotājs nav tā dzimuma, par kuru uzdodas, vai, ka ,piemēram, JaukaisCilveks ir tas pats, kas Gustavs35(?), es nekad to nepamanu. kā jūs to saprotat?:-D:-O
24.06.2018 17:38 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņu
To es zinu jau sen. Varbūt izdariet man kādu pakalpojumu - uzaicināšu viņu uz randiņu.
Varat nemaz nepūlēties piekukuļot Lācēnu - mani randiņš ar viņa personu nesaista. Turklāt man, godīgi sakot, nav ne jausmas, par kādu 'to es zinu jau sen' skudrulacis runā.
.
Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas.
(t)Taisies mani piekaut, sasiet un ieslodzīt pie maizes un ūdens bez interneta, ņaudētājLāci?
Nebūs. 8)
.
.
.
(kā Lācēns nosauca 'to vardarbību'? Var kāds man atgādināt? Aizmirsu jau to idiotismu.)
27.06.2018 00:08 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Maigā vardarbība? Precīzi neatceros.
27.06.2018 00:15 |

Reitings 3665
Ja kādam dikti bail, ka citiem var nepatikt viņa uzrakstītais un tas tiks kritizēts, tad varbūt labāk tiešām neko nerakstīt?

Piekrītu. Es gan varu atbildēt tikai par sevi, man personīgi nav bail no kritikas, bet vienkārši negribas dažkārt tērēt enerģiju. No otras puses, ja es nekad neko neteikšu, tad principā tā sanāk tāda kā pasīvā atbalstīšana tam, ko tas otrs ir teicis (īpaši, ja teiktais apgalvojums tiek pasniegts kā kategorisks vispārīgs apgalvojums/fakts, nevis subjektīvs viedoklis).
27.06.2018 00:17 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Taisies mani piekaut, sasiet un ieslodzīt pie maizes un ūdens bez interneta
= Štrunts ar piekaušanu un nemaz ne tik slikto pārtiku, galvenais, ka bez interneta. Tad gan ir briesmas. :D
27.06.2018 00:18 |

Reitings 3665
Sognare, varbūt Tu gribi randiņu ar Skudrulāci?
27.06.2018 00:19 |

10 gadi
Reitings 3734
Sognare, varbūt Tu gribi randiņu ar Skudrulāci?
Viņa nedrīkst, jo viņai vīrs vai draugs mājā. Šādus likumus nedrīkst pārkāpt. Var braukt pie sarkanās gaismas, viskaut ko spridzināt, bet cilvēku draudzību jaukt nedrīkst.
27.06.2018 00:23 |

Reitings 3665
Gribēt un darīt nav viens un tas pats, tā pat kā - gribēt var arī tad, ja otrs negrib un nekas nenotiek ;-).
27.06.2018 00:27 |

Reitings 3665
+ randiņa gribēšana sabiedrībai visticamāk būs daudz nekaitīgāka par kaut kā spridzināšanu (ir vēls, nemaz negribu iedziļināties, kas ar spridzināšanu domāts).
27.06.2018 00:30 |

Reitings 4218
Maigā vardarbība? Precīzi neatceros.
Arī precīzi neatceros - 'brīvprātīgā vardarbība'?
.
Atceros to, ka skudrulacis sadalīja vardarbību - ar domu, ka ir 'labā' un 'sliktā' vardarbība - tas bija riktīgs WTH?(e) Un tagad vēl vairāk WTH?!(e)(e)(e)
.
.
.
Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas.
Štrunts ar piekaušanu un nemaz ne tik slikto pārtiku, galvenais, ka bez interneta. Tad gan ir briesmas.
Slikts joks, skudrulacis, ļoti ļauns joks. Nav smieklīgi, lai arī par ko Tu te uzjautrinies.
.
Un vispār - Tu maz apjēdz, ko PATIESĪBĀ Tu tagad - un citas reizes arī!!! - uzraksti?(e) Kā citi Tavu rakstīto uztver, uztvēruši un uztvers jeb Tev tas ir galīgi pie kājas?:-O(e)(e)(e)(e)(e)(e)(e)(e)(e)(e)(e)
27.06.2018 00:35 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Gribēt un darīt nav viens un tas pats, tā pat kā - gribēt var arī tad, ja otrs negrib un nekas nenotiek

Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".
27.06.2018 00:40 |

Reitings 4218
nav bail no kritikas, bet vienkārši negribas dažkārt tērēt enerģiju. No otras puses, ja es nekad neko neteikšu, tad principā tā sanāk tāda kā pasīvā atbalstīšana tam, ko tas otrs ir teicis (īpaši, ja teiktais apgalvojums tiek pasniegts kā kategorisks vispārīgs apgalvojums/fakts, nevis subjektīvs viedoklis).
mī tū, Pasadena. 8):)
.
.
.
Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".
(t) tas ir vardarbīgas personas domu gājiens - mēģinājums attaisnot sava gara, emocionālo un psiholoģisko vājumu, infantīlismu - un neko nedarīt, lai sevi stiprinātu, tā vietā visu vainu un atbildību par savu vājumu uzveļot savam upurim. Nekā pārsteidzoša - prasta manipulēšana, droši vien tik veca kā pasaule.
.
Vainas uzvelšana par savu neizdevušos dzīvi upurim strādā tikai īstermiņā - tad atkal prasās atrast upuri (to pašu vai citu), kuru savaņģo ar dažādiem manipulēšanas paņēmieniem.
.
Nožēlojami, Estupendo. Tāds nespējnieks, džīzas!
.
P.S. Man zināma cita versija 'gribēt nav kaitīgi - kaitīgi ir dabūt negribot' - tā ka vari savu versiju iemarinēt kādā nosacīti drošā vietā.:-P Tāpat tā Tevi nesargās - ilgtermiņā noteikti nē. :-P8)
27.06.2018 01:17 |

Reitings 491
nerātnā vēlreiz apliecina savas erudītās spējas. Es, personīgi, itin neko nesapratu, ko tu tur tagad samurgoji, par upuriem, manipulācijām un nespēju. Ne es to rakstīju par sevi, ne par kādu citu.
tā ka vari savu versiju iemarinēt kādā nosacīti drošā vietā. Tāpat tā Tevi nesargās - ilgtermiņā noteikti nē.

WTF? :-D:-D
27.06.2018 01:26 |

Reitings 4218
(t)ļauns joks, ļoti ļauns joks, pat ja Tu nerakstīji ne par sevi, ne par kādu citu.
.
P.S. Vēlējums par 'iemarinēšanu kādā nosacīti drošā vietā' paliek spēkā. 8)
27.06.2018 01:38 |

Reitings 491
P.S. Vēlējums par 'iemarinēšanu kādā nosacīti drošā vietā' paliek spēkā.

Kas ir "nosacīti droša vieta"?
27.06.2018 01:43 |

10 gadi
Reitings 3734
nerātnā, Tu manā 27.06.2018 00:18 komentārā apzināti noignorēji vienādības zīmi, kas bija domāta kā ekvivalences zīme? Otrā daļa apzīmēja TAVU domu, ne manējo.
27.06.2018 01:50 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Nerātnā pati sāk atgādināt tos troļļus, pret kuriem viņa te cīnās (pēc pašas vārdiem). Cenšas attaisnot savus piedrazotos pardon artikulētos rakstu krājumus.
>>
tas ir vardarbīgas personas domu gājiens - mēģinājums attaisnot sava gara, emocionālo un psiholoģisko vājumu, infantīlismu - un neko nedarīt, lai sevi stiprinātu, tā vietā visu vainu un atbildību par savu vājumu uzveļot savam upurim.
Vainas uzvelšana par savu neizdevušos dzīvi upurim strādā tikai īstermiņā
Cik jocīgi lasīt šo no Tevis, jo varētu patīt atpakaļ šo diskusiju vai pāris citas diskusijas, kur tieši šādu stratēģiju Tu pielieto pret citiem. Pat nav jātin nekur tālu, tajā pat ierakstā nosauc Estupendo par nespējnieku. 3 lapas atpakaļ Tu Lācim saki, ka viņš nemāk ne rakstīt, ne lasīt.
Kas tad Tu mums par troļļu cīnītāju, ja pati regulāri pielieto viņu taktikas. Pati vien tas trollis esi.
Man šī diskusija guva vērtīgu ieskatu, ka es neesmu vienīgais, kas Tavu troļļošanu pamanīja.
Lācēn, kad pietiekami labi apgūsi kombinatoriku, pardon, skaidru un saprotamu savas domas izteikšanas prasmi
Šo novēlu Tev par visiem 100%.
27.06.2018 10:13 |

10 gadi
Reitings 3734
Estupendo un Fiestar! Jūs nerātnās komentārus uztverat pārāk nopietni. Viņai, vnk, ir tāds savdabīgs izteikšanās stils. Saprotu, ka kaitina, bet te laikam neko nepadarīs. :) Vismaz, es viņas (un vēl dažas labas dāmas) komentārus uztveru diezgan nenopietni. Vispār, ja šo forumu grib uztvert ļoti nopietni, tad vispirms jānodrošinās ar vizīti Tvaika ielā neparedzamā brīdī. :D
nerātnā, kā jau tas bija sagaidāms, pat neiedziļinoties Tevis rakstītajā, Tev pašai piemīt visas Tevis aprakstītās troļļa tēla īpašības. Nu, labi, manis pēc darbojies tā. Daudziem arī ir saprotams, kāpēc Tu tā regulāri rīkojies (vismaz ir pamatotas aizdomas - drauga trūkums, līdz ar ko Tu sev pievērs uzmanību). Vienīgi Tava rīcība var aizbaidīt kādu puisi, :-O jo nav zināms, vai Tu neuzvedīsies līdzīgi arī tad, kad mērķis būs sasniegts (puisis būs dabūts).
..
Par to vardarbību. Laikam biju to apzīmējis ar vārdiem labsirdīga vardarbība. Ja neiedziļinās teiktajā, pirmajā brīdī var likties smieklīgi. Tas pat arī ir ļoti labi, jo smiekli nāk par labu veselībai. Pēc izsmiešanās var iedziļināties. Un to domu var saprast tikai tāds, kurš neliek līdzvērtības zīmi starp jēdzieniem vara un ļaunums. Un es nevaru šo zīmi neielikt jūsu vietā.
27.06.2018 11:17 |

Reitings 52
Reģ: 24.06.2018
Hehehe
If you can`t beat them, join them :)
27.06.2018 12:55 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Kas Nerātnās izteiksmes veidā ir tik “briesmīgi izkropļots”?

Visi, khm, mm, iekavas, simts pieturzīmes, pasvītrojumi, slīpraksti, boldi, pēdiņas, punkti, anglicismi, izteicieni - es tiešām nespēju to turēt. Tik kropļota valoda vai kāda psiholoģiska ''kaite'', kāpēc grib tā darīt. Pilnīgs trollisms, kā te saka. Tā, kas Rīga, tā meitene ir lasāma, pat ja burti nav pareizi. Te izklausās, ka maza meitenīte grib tikt apjūsmota, salasījusies princešu grāmatas un katrā teikumā izmanto četrus vārdus no tām, vēl turpmākajos sešos paskaidrojot to pašu, tiesa gan vēl nesaprotamāk. Tāda sajūta, ka pilnīgi no citas pasaules, gribas tik rullēt pāri tos tekstus. Nu katram savs stils, es neko jau, bet ja man gadītos šitāda blakus dzīvē, kas tā arī runā, es nu pēc divām minūtēm aizietu prom vai arī iemauktu ar pannu.
27.06.2018 13:03 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Smaidiņi, uzrunu maiņas, kas arī kropļotas. Minēju princešu grāmatas, bet vairāk velk uz kaut kādām psihoattītības vai kādām tur, kur baigi gudri cenšas izteikties un sanāk arvien rēcīgāk. Tas laikam tas vienīgais iedvesmas avots. Vai arī tas trollis, bet nezinu. :D
27.06.2018 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!