troļļi u.c.

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
kā jūs atkožat, kurš forumā ir trollis, kurš slēpjas zem citas identitātes, lieto 2 profilus, slēpj dzimumu u.t.t.? ļoti interesanti, jo es forumu lasu jau pailgu laiku(lai arī reģistrējos nesen), taču citreiz piemin to, ka tieši kāds konkrēts lietotājs nav tā dzimuma, par kuru uzdodas, vai, ka ,piemēram, JaukaisCilveks ir tas pats, kas Gustavs35(?), es nekad to nepamanu. kā jūs to saprotat?:-D:-O
24.06.2018 17:38 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
nerātnā Yes
26.06.2018 01:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Citējot mani pašu nebija laba doma, jo tur bija runa par nedaudz ko citu :)
Nevienam nav jātic uz vārda - prātīgāk ir apšaubīt visu un jebko.

Zini, dažreiz klusēšana ir zelts.. arī forumā.. No offence, bet tieši Tu parasti esi tā, kura pasludina autori/autoru par trolli, tādējādi sabojājot pat interesantu diskusiju (un nebarot trolli ir vieglāk par vieglu, vienkārši nepiedaloties tajā diskusijā)
26.06.2018 08:17 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Kas Nerātnās izteiksmes veidā ir tik “briesmīgi izkropļots”? (t)
26.06.2018 10:04 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Citējot mani pašu nebija laba doma, jo tur bija runa par nedaudz ko citu
Iespējams, nebija tā labākā doma citēt Tevi pašu, bet joprojām uzskatu, ka visi esam cilvēki un visi varam kļūdīties gan apgalvojot 'lietotājs x = lietotājs y', gan apgalvojot 'lietotājs x = trollis'. Abiem apgalvojumiem var atrast pamatojumus un pierādījumus, ja tādi ir un ja tos meklē.
.
Zini, dažreiz klusēšana ir zelts..
ne troļļa jautājumā.
.
bet tieši Tu parasti esi tā, kura pasludina autori/autoru par trolli
Arī, bet ne tikai. Lai arī iepriekš nenorādīji konkrēti uz mani, apzinos, ka bojāju troļļotājiem sadistisko prieciņu pataisīt forumiešus par idiotiem un narcistisko tīksmi būt kaut nelielas, bet tomēr pasaules nabai, tāpat apzinos un apzinu savas kļūdas troļļa identificēšanā un atmaskošanā - un uzskatīju par vajadzīgu sevi aizstāvēt no apvainojumiem 'tēmu sačakarēšanā'.
.
tādējādi sabojājot pat interesantu diskusiju
Muļķības slavinājums? Te var sabojāt tikai troļļa dzīres, viss pārējais ir labojams.
.
(un nebarot trolli ir vieglāk par vieglu, vienkārši nepiedaloties tajā diskusijā)
Noup. Spēlēt pēc troļļa noteikumiem ir barot trolli. Neiejaukties troļļošanā ir viens no tiem, slepus vai atklāti atbalstīt troļļošanu - vēl viens.
.
Stāvēt malā un vienaldzīgi (iespējams arī - klusā sadistiskā priekā) noskatīties, kā trollis āzē ne tik zinošus foruma lietotājus, labi zinot, ka tas ir trollis, un labi zinot, ka var kaut ko darīt, lai troļļa uzvaras gājiens apstātos - tas ir barot trolli, precīzāk, ļaut tam baroties uz citu rēķina.
.
Uz šīs pasaules būtu vairāk prieka un līksmes, ja, redzot, ka kādam tiek darīts pāri, līdzcilvēki neklusētu. Tas attiecas ne tikai uz troļļošanu.
26.06.2018 10:53 |

Reitings 470
Lai arī iepriekš nenorādīji konkrēti uz mani, apzinos, ka bojāju troļļotājiem sadistisko prieciņu pataisīt forumiešus par idiotiem un narcistisko tīksmi būt kaut nelielas, bet tomēr pasaules nabai
Paldies par ieguldīto darbu. Mēs uz Tevi paļaujamies.
26.06.2018 18:09 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Bildē forša vecene. :)
26.06.2018 18:27 |

Reitings 4218
Paldies par ieguldīto darbu.
Nu, ko, Tu, Fiestar, tik kautrīgs - bez Tavām rūpēm par troļļu labklājību un slepeno pielūgsmi viņu, ahem, 'talantam' nemaz nebūtu tam kārtīgi klāt ķērusies.
.
Mēs uz Tevi paļaujamies
Kas tie tādi 'mēs'?
.
Uz ko 'paļaujaties'? Precizējumu, lūdzu, Fiestar, dārgumiņ.
.
.
Bildē forša vecene.
Lācēn, aicināsi uz randiņu?
26.06.2018 18:42 |

10 gadi
Reitings 3734
Lācēn, aicināsi uz randiņu?
Mums ir citāds skats uz dzīvi. :)
26.06.2018 18:52 |

Reitings 470
Es un noteikti, ka daudzi foruma lietotāji paļaujās uz Tavu neatlaidību un izturību kaujā pret nebeidzamo troļļu pulkiem, kas piesārņo mūsu demokrātisko sabiedrību ar savu sadistisko mēslu, ahem, diskusiju. ;-)
Personīgi es šajā kaujā palikšu aizkadrā. Man trūkst uzņēmības veikt tik atbildīgu darbu, bez tam Brīnumsieviete nav Betmens, viņai Robinu nevajag.
Lācim
26.06.2018 18:56 |

10 gadi
Reitings 3734
Bildi vēlams pilnā augumā! :)
26.06.2018 19:02 |

Reitings 4218
Hmm, dīvaini, Lācēns anomīmi pielūdz Wonderwoman, bet uz randiņu pat aicināt netaisas. Esot 'citāds skats uz dzīvi', bet komplimentus dāmai izsaka.
Lācēn, nav pretruna? Iedzīvosies vēl neirozē.
.
.
Personīgi es šajā kaujā palikšu aizkadrā.
Nuja, režisors un producents 'dzīvo' aizkadrā.
.
Man trūkst uzņēmības veikt tik atbildīgu darbu
Drīzāk trūkst talanta. Ne tikai producēšanā un rezisēšanā, bet arī aktiermākslā. Vieglāk novelt vainu uz izpildītāju, šai gadījumā aktieri, nekā atzīt savu nespēju, vai, ne, Fiestar, dārgumiņ.
.
Galīgi diletantiski tie Tavi trollēni - esi tādus pelnījis par visiem simts, jo labākie pie Tevis toč nestrādās.
26.06.2018 19:12 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Piekrītu, ka nerātnās komentārus ir ļoti grūti lasīt, es personīgi jau sen viņu ievietoju vienā plauktā ar Rīdzinieci, vienai ir traka gramatika, otrai izteiksmes stils "es esmu Paulu Koelju" un "vienu domu sarakstīšu 50 rindkopās" stils.
Skudrulāča komentārus varu izlasīt, kaut arī tiem nepiekrītu, tie šķiet normālāki.
26.06.2018 21:50 |

Reitings 3665
Skudrulāča komentārus varu izlasīt, kaut arī tiem nepiekrītu, tie šķiet normālāki.

Kas nu kuram skaitās normāls/normālāks :-D... Kas vispār šajā forumā skaitās normāls?
26.06.2018 22:22 |

Reitings 4218
Piekrītu, ka nerātnās komentārus ir ļoti grūti lasīt, es personīgi jau sen viņu ievietoju vienā plauktā ar Rīdzinieci, vienai ir traka gramatika, otrai izteiksmes stils "es esmu Paulu Koelju" un "vienu domu sarakstīšu 50 rindkopās" stils.
Skudrulāča komentārus varu izlasīt, k
Nudien, nav ne jausmas, kāpēc manu stilu salīdzina ar Paulo Coelho - kaut vai tāpēc, ka viņš savus rakstu darbus pārdod veikalā visiem, kam nav žēl tērēties un ir vēlme viņu lasīt, bet mani komentāri pārsvarā adresēti konkrētam lietotājam un piemēroti konkrētajai situācijai/diskusijai.
.
Ah, jā, pēc divu viņa grāmatu izlasīšanas vēl kādu nav vēlmes pat lāga redzēt, un galīgi nesaprotu, kāpēc atrodas cilvēki, kas viņu liek pie klasiķiem.
.
Vēl jo vairāk izbrīna viņa citēšana bez konteksta - nekur neiesaistīts, citāts 'karājas gaisā', raisot manī anekdotiskas asociācijas. Ja runājam par Lācēnu, ar viņa sacerētajiem tekstiem ir līdzīgi. Ar troļļiem - arī.
.
Varbūt kāds gudrāks par mani var paskaidrot mana stila saistību ar Paulo Coelho? Citādi palikšu nezinot.
.
.
.
Kas vispār šajā forumā skaitās normāls?
Pasadena
Klusēt, tipo, nerakstīt? :D
26.06.2018 22:37 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Nerātnā - nepiekritīšu tam, ka tavi komentāri ir personīgi adresēti kādam. Varbūt tagad tu esi mainījusi savu stilu, bet no vecākiem laikiem atceros, ka tie bija domāti visiem un nevienam. Saistība ar Koelju ir ūdens liešana.
**
Ar vārdu normālāks šajā situācijā apzīmēju komentāru, ko var izlasīt nepūloties tikt līdz komentāra beigām. Nav bezgala garš, gramatiski kaut cik pareizs, teikumos ir ietverta kaut kāda doma, kas otrā teikumā neatkārtojas. Tas nenozīmē, ka komentāra saturam piekrītu, bet izlasīt varu.
**
Nerātnā, kā saka - nav heits. Es tikai paskaidroju, pati jautāji pēc skaidrojuma.
26.06.2018 22:45 |

Reitings 3665
Klusēt, tipo, nerakstīt?

Nu, es nezinu, kad lasu dažus komentārus, kuri man liekas nu tiešām ‘WTH?’, liekas, ka varbūt esmu vienīgā, kas tā uzskata. Turklāt es personīgi šo forumu asociēju ar tādu vieglu pļāpāšanu, negribas mūždien kašķēties. Bet no otras puses, dažkārt tiešām grūti neko neteikt.
26.06.2018 23:12 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņu:-D
26.06.2018 23:30 |

Reitings 4218
nepiekritīšu tam, ka tavi komentāri ir personīgi adresēti kādam. Varbūt tagad tu esi mainījusi savu stilu, bet no vecākiem laikiem atceros, ka tie bija domāti visiem un nevienam. Saistība ar Koelju ir ūdens liešana.
Nu, ta' tagad ir cits stils vai nav - tā arī nesapratu.
.
Turklāt, kāpēc Tu dzīvo pagātnē? Viss taču plūst un mainās, vienā upē divreiz neiekāpsi utt. - šis laikam bija Paulo Coelho stilā, bet, uzsvēršu, tā ir atbilde uz Tavu atsauci par 'vecākiem laikiem' un Tavu pieņēmumu (?), ka 'varbūt tagad' kaut kas mainījies, vienvārdsakot, kontekstā ar Tavu rakstīto.
.
'ūdens liešana' = 'nekur neiesaistīts, citāts karājas gaisā'
(manā izpratnē)
.
Ar vārdu normālāks šajā situācijā apzīmēju komentāru, ko var izlasīt nepūloties tikt līdz komentāra beigām.
Tā kā komentārs adresēts konkrētam lietotājam / domāts attiecīgās situācijas kontekstā, tad, ja nav interese iedziļināties manā disputā ar attiecīgo forumieti / diskusiju / situāciju, tad tiešām nav jēgas to izlasīt līdz galam. Un vai vajag?
.
Nav bezgala garš, gramatiski kaut cik pareizs, teikumos ir ietverta kaut kāda doma, kas otrā teikumā neatkārtojas. Tas nenozīmē, ka komentāra saturam piekrītu, bet izlasīt varu.
Katram savs?:) Zinu to, ka mana gaume pa šo aktīvo foruma lietošanas laiku pamainījusies. Piemēram, tagad Rīdzinieci varu saprast (gadās, ka nepiekrītu saturam - štrunts ar to), bet sākumā arī bija grūti izlasīt klaviatūru tumsā. Kaut kas nav mainījies, kaut kas palicis vēl tuvāks vai tālāks no manis nekā sākumā. Visādi ir. :)
.
nav heits. Es tikai paskaidroju, pati jautāji pēc skaidrojuma.
Par heitu nemaz neuztveru. :)Jautāju, jo pieminēji manu stilu un kļuva interesanti, kas un kāpēc Tevī raisījis tādas asociācijas.
.
.
.
liekas nu tiešām ‘WTH?’, liekas, ka varbūt esmu vienīgā, kas tā uzskata. Turklāt es personīgi šo forumu asociēju ar tādu vieglu pļāpāšanu, negribas mūždien kašķēties. Bet no otras puses, dažkārt tiešām grūti neko neteikt.
Aha. 8)
Nu, diskusijas ir domātas diskusijām, vai ne? :) Ja kādam dikti bail, ka citiem var nepatikt viņa uzrakstītais un tas tiks kritizēts, tad varbūt labāk tiešām neko nerakstīt?:)
26.06.2018 23:38 |

Reitings 4218
kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņu
:D:D:D wth? :D:D:D
26.06.2018 23:41 |

10 gadi
Reitings 3734
skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņu
To es zinu jau sen. Varbūt izdariet man kādu pakalpojumu - uzaicināšu viņu uz randiņu. Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas. :-D:-D
26.06.2018 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits