Nevienam nav jātic uz vārda - prātīgāk ir apšaubīt visu un jebko.
Citējot mani pašu nebija laba doma, jo tur bija runa par nedaudz ko cituIespējams, nebija tā labākā doma citēt Tevi pašu, bet joprojām uzskatu, ka visi esam cilvēki un visi varam kļūdīties gan apgalvojot 'lietotājs x = lietotājs y', gan apgalvojot 'lietotājs x = trollis'. Abiem apgalvojumiem var atrast pamatojumus un pierādījumus, ja tādi ir un ja tos meklē.
Zini, dažreiz klusēšana ir zelts..ne troļļa jautājumā.
bet tieši Tu parasti esi tā, kura pasludina autori/autoru par trolliArī, bet ne tikai. Lai arī iepriekš nenorādīji konkrēti uz mani, apzinos, ka bojāju troļļotājiem sadistisko prieciņu pataisīt forumiešus par idiotiem un narcistisko tīksmi būt
tādējādi sabojājot pat interesantu diskusijuMuļķības slavinājums? Te var sabojāt tikai troļļa dzīres, viss pārējais ir labojams.
(un nebarot trolli ir vieglāk par vieglu, vienkārši nepiedaloties tajā diskusijā)Noup. Spēlēt pēc troļļa noteikumiem ir barot trolli. Neiejaukties troļļošanā ir viens no tiem, slepus vai atklāti atbalstīt troļļošanu - vēl viens.
Lai arī iepriekš nenorādīji konkrēti uz mani, apzinos, ka bojāju troļļotājiem sadistisko prieciņu pataisīt forumiešus par idiotiem un narcistisko tīksmi būt kaut nelielas, bet tomēr pasaules nabaiPaldies par ieguldīto darbu. Mēs uz Tevi paļaujamies.

Paldies par ieguldīto darbu.Nu, ko, Tu, Fiestar, tik kautrīgs - bez Tavām rūpēm par troļļu labklājību un slepeno pielūgsmi viņu, ahem, 'talantam' nemaz nebūtu tam kārtīgi klāt ķērusies.
Mēs uz Tevi paļaujamiesKas tie tādi 'mēs'?
Bildē forša vecene.Lācēn, aicināsi uz randiņu?

Personīgi es šajā kaujā palikšu aizkadrā.Nuja, režisors un producents 'dzīvo' aizkadrā.
Man trūkst uzņēmības veikt tik atbildīgu darbuDrīzāk trūkst talanta. Ne tikai producēšanā un rezisēšanā, bet arī aktiermākslā. Vieglāk novelt vainu uz izpildītāju, šai gadījumā aktieri, nekā atzīt savu nespēju, vai, ne, Fiestar, dārgumiņ.
Skudrulāča komentārus varu izlasīt, kaut arī tiem nepiekrītu, tie šķiet normālāki.
Piekrītu, ka nerātnās komentārus ir ļoti grūti lasīt, es personīgi jau sen viņu ievietoju vienā plauktā ar Rīdzinieci, vienai ir traka gramatika, otrai izteiksmes stils "es esmu Paulu Koelju" un "vienu domu sarakstīšu 50 rindkopās" stils.Nudien, nav ne jausmas, kāpēc manu stilu salīdzina ar Paulo Coelho - kaut vai tāpēc, ka viņš savus rakstu darbus pārdod veikalā visiem, kam nav žēl tērēties un ir vēlme viņu lasīt, bet mani komentāri pārsvarā adresēti konkrētam lietotājam un piemēroti konkrētajai situācijai/diskusijai.
Skudrulāča komentārus varu izlasīt, k
Kas vispār šajā forumā skaitās normāls?Pasadena
Klusēt, tipo, nerakstīt?
nepiekritīšu tam, ka tavi komentāri ir personīgi adresēti kādam. Varbūt tagad tu esi mainījusi savu stilu, bet no vecākiem laikiem atceros, ka tie bija domāti visiem un nevienam. Saistība ar Koelju ir ūdens liešana.Nu, ta' tagad ir cits stils vai nav - tā arī nesapratu.
Ar vārdu normālāks šajā situācijā apzīmēju komentāru, ko var izlasīt nepūloties tikt līdz komentāra beigām.Tā kā komentārs adresēts konkrētam lietotājam / domāts attiecīgās situācijas kontekstā, tad, ja nav interese iedziļināties manā disputā ar attiecīgo forumieti / diskusiju / situāciju, tad tiešām nav jēgas to izlasīt līdz galam. Un vai vajag?
Nav bezgala garš, gramatiski kaut cik pareizs, teikumos ir ietverta kaut kāda doma, kas otrā teikumā neatkārtojas. Tas nenozīmē, ka komentāra saturam piekrītu, bet izlasīt varu.Katram savs?:) Zinu to, ka mana gaume pa šo aktīvo foruma lietošanas laiku pamainījusies. Piemēram, tagad Rīdzinieci varu saprast (gadās, ka nepiekrītu saturam - štrunts ar to), bet sākumā arī bija grūti izlasīt klaviatūru tumsā. Kaut kas nav mainījies, kaut kas palicis vēl tuvāks vai tālāks no manis nekā sākumā. Visādi ir. :)
nav heits. Es tikai paskaidroju, pati jautāji pēc skaidrojuma.Par heitu nemaz neuztveru. :)Jautāju, jo pieminēji manu stilu un kļuva interesanti, kas un kāpēc Tevī raisījis tādas asociācijas.
liekas nu tiešām ‘WTH?’, liekas, ka varbūt esmu vienīgā, kas tā uzskata. Turklāt es personīgi šo forumu asociēju ar tādu vieglu pļāpāšanu, negribas mūždien kašķēties. Bet no otras puses, dažkārt tiešām grūti neko neteikt.Aha. 8)
skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņuTo es zinu jau sen. Varbūt izdariet man kādu pakalpojumu - uzaicināšu viņu uz randiņu. Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas. :-D:-D