vienspats, man bieži ir bijis tā, ka es lasu diskusiju un tur tiek pieminēts, ka, piemēram, lietotājs x raksta no 2 profiliem, lietotājs y ir trollis, vai lietotājs z feisbukā ir ar tādu vai citādu vārdu atrodams. es lasu un apstulbstu, jo nesaprotu no kurienes to domu rauj vai pa kuru brīdi tas “nācis gaismā”.
mēdz būt sačakarētas normālas tēmas, ka lietotāja X paziņo, ka autore ir trollis un uz jautājumu nav vērts atbildēt, kā arī diskutēt.. tai saskrien bars un apgalvo to pašu.Citējot Tevi pašu -
Visi esam cilvēki, visi mēdzam kļūdīties. Tai skaitā tie, kas ar pilnu pārliecību apgalvo, ka X = Y. Galu galā, nav visiem jātic uz vārda.Nevienam nav jātic uz vārda - prātīgāk ir apšaubīt visu un jebko.
skudrulacis tātad kādreiz bija, kādēļ vairāk mērķis nav?Es taču jau stāstīju, ka atrast sev piemērotu meiteni internetā ir gandrīz neiespējami, turklāt tagad tā izvēle palikusi pavisam maza.
Es taču jau stāstīju, ka atrast sev piemērotu meiteni internetā ir gandrīz neiespējami, turklāt tagad tā izvēle palikusi pavisam mazajo mūsdienās arvien vairāk meitenes izvēlas būt Sievietes savam Vīrietim, nevis mammas, kas pabaro, appuišo un izsekso ņaudētājveci bērna prātā, kura kvēlākais hobijs ir intelektuālais sadisms, pardon, 'intelektuālās spēles' cosmo forumā.
Un kas notika Rīdziniecei, ka viņa tik gramatiski pareizi uzrakstīja? Vismaz, lasot nevajadzēja nodarboties ar kombinatoriku un fantazēšanu.Rīdzinieces klaviatūra tumsā tāds sīkums vien - rakstu zīmes nav vairāk par pussimtu un pastāv qwerty standarts. Bet skudrulāča slinkums sakārtot vārdus cilvēcīgā valodā ir kombinatorikas fantāzijas lieluzdevums.
Vispār jau dažreiz interesanti palasīt visādas ļaužu versijas par mani!Lācēn, kad pietiekami labi apgūsi kombinatoriku, pardon, skaidru un saprotamu savas domas izteikšanas prasmi, interese par visādām Tevis versijām samazināsies, ja ne pazudīs pavisam.
skudrulāča slinkums sakārtot vārdus cilvēcīgā valodā ir kombinatorikas fantāzijas lieluzdevums:D
Vēl vienai nav, ko darīt.Precizējumu, lūdzu, kurai 'vēl vienai' un kurai 'jau nav, ko darīt', Lācēn.
nerātnās komentāri reāli derdzas acīs - tas wanabe stils kaut kāds?, katrs otrais vārds ir garām.aninavanina, gaidu ar nepacietību precīzu 'katrs otrais vārds ir garām' sarakstu.
nerātnā, vienkārši pirmo reizi redzu tik dīvainu, pārspīlētu un briesmīgi izkropļotu izteiksmes veidu. Neiespējami lasīt.Kaut kas nav saprotams no mana rakstītā? Ja nav, tad kas tieši, lai varam noskaidrot pārpratumus.