Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aizkari

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Meitenes! Kur pirkāt/pasūtījāt aizkarus? Tikko saņēmu tāmi no augsti rekomendēta kantora un i nesaprotu smieties vai raudāt :-|
Servisā iekļauts viss sākot no auduma beidzot ar montāžu, bet gala cipars ap 2000€. Tas ir 2!!! logiem dienas un nakts aizkari.
Tā cena ir normāla un es vienīgā esmu tik naiva, ka iedomājos izbraukt ar līdz 400€ par vienu logu?
Un, jā, es zinu, ka viss atkarīgs no tā cik maksā audums, bet tīri, lai saprastu vispārējo situāciju, varbūt varat minēt cik jums šis prieks izmaksāja un kur sagādājāt aizkarus.
21.06.2018 14:07 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es savus aizkarus pirku "Meka". Gan izvēle pietiekama, gan laipns un ātrs serviss, gan samēra visu kā vajag (protams, mājās pašiem jāizmēra :D). Cenas par katru logu atšķīrās diezgan spēcīgi, jo atšķīrās lielumi un audumi utt.
21.06.2018 14:26 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ja vien tev tie logi nav ļoti lieli vai audums nemaksā virs 50 eur par metru, man tas šķiet dārgi.
Ja ņem salonos ala Meka, Alandeko, vai mazāk populārs, bet tajā pašā cenā Otilie home, kur es tieši pirms dažām dienām paņēmu aizkarus, zem 400 eur par logu ir grūti iekļauties (ja ir 2 m logs), tur jārēķina, kāds audums, jāņem lētāks.
Man vajadzēja ar visu stangu, skaista stanga arī maksā atbilstoši. Audumu ņēmu ap 20 eur metrā (ap 4 m vienā aizkarā man vajadzēja) un ap 400 eur par dienas un nakts aizkariem+šūšana+stanga sanāca iekļauties pēc uzmanīgas rēķināšanas.
Bet, ja logi lieli un auduma vajag daudz, bet četrciparu skaitli nevari izdot, iesaku meklēt citur. Piemēram, mēs ņēmām Maskavas ielā 222 audumu veikalā. Viņi gan šuj, gan pasūta stangas, ļoti laipni, iesaku. Tikai izvēle nav kā salonā, bet es tur atradu tieši to, ko vajadzēja. Tādos veikalis kā Senukai arī iespējams pasūtīt aizkarus par demokrātiskām cenām.
21.06.2018 14:56 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Spolīte, kas uz A. Čaka/Ğertrūdes ielas stūra.
21.06.2018 14:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits